Кавани е на 33, така че да се оправя както си мисли за най добре понеже не му остава много време във футбола. Като цяло в момента играчи, които да си заслужават да се хвърлят големи суми няма или по точно да се изразя играчи с изтичащи договори това лято. Големите имена са подсигурени занапред или договорите им свършат след 1-2 години, така че опасност да изпуснат някой при подобна ситуация няма.
И да, ще си опетнят името понеже в днешно време се гледа и имиджа на един играч и се хвърлят много пари за ПР. Виждате например какво е мнението на мнозина за Неймар особено след като напусна Барселона заради пари, а сега и около тези новини, че искал да се върне отново там хич не говорят добре за него и феновете вече го гледат по различен начин като човек и личност ако не броим и скандалите около него в последната година. Имаше не малко случаи, в които пък играчи са си проваляли шанса заради изказване по адрес на даден клуб преди време и най пресен пример имаше с Барселона. Не помня кой точно играч беше, но всичко вървеше добре дори мина медицинските прегледи и минути преди да подпише договора си с тях те го прекратиха заради един туит от преди 3-4 години против Барселона. Така, че тези неща се гледат в днешно време и как се държи даден играч.
Вижте и ситуацията с Бейл каква е и как всичко се обърна срещу него с изказванията си, подмятанията и т.н.
Ла Лига (сезон 2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2019-20)
Кое всичко, Паце? Проблем за Бейл, Неймар и т.н. ще има, когато спонсорите им се оттеглят. Нещо такова да си чул? Двамата са огромни машини за пари, независимо от негативното мнение на някои фенове. Това даже помага. Лоша реклама няма, а колкото повече им се въртят имената по социални мрежи и медии, толкова повече пари къртят.
А това за пропаднал трансфер заради туит е пълен смях. Освен ако не са някакви много груби обиди, които на днешно време никоя публична личност не си позволява, нещо такова никога няма да стане. То вие взехте Иско и Одегард дето преди това бяха сипали на КР за сметка на Меси, кво говориш изобщо?
А това за пропаднал трансфер заради туит е пълен смях. Освен ако не са някакви много груби обиди, които на днешно време никоя публична личност не си позволява, нещо такова никога няма да стане. То вие взехте Иско и Одегард дето преди това бяха сипали на КР за сметка на Меси, кво говориш изобщо?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- paceto
- Контакти:
Смях не смях, ама ето ти го доказателството, че дори били подписали договора като аз мислех, че не са. Чудно е как не ги е осъдил по някаква причина.
Той дори не е обидил директно клуба Барселона, но то там като кажеш нещо за областта и всичко приключва.
Сержи Гуардиола бе изгонен от Барселона само няколко часа след като подписа договора си заради неуважителни туитове срещу клуба и Каталуния и в които обяви подкрепата си за Реал Мадрид в Ел Класико.
„Време за Ел Класико… Само Реал! Само Реал, по дяволите Каталуния ("It's Clasico time... Hala Madrid! Hala Madrid, f*** Catalonia" – в оригинал). Аз съм каталунец, но Реал завинаги ("I'm f***ing Catalan and Hala Madrid always." – в оригинал)“, бе написал Гуардиола в профила си в Twitter.
Случката е от 2015 година, а веднага щом в клуба научават за издънката на нападателя, късат договора му и той не записва дори и минута за каталунците.
„Бях там, подписах договора, снимах се (с екипа на Барселона – б.а.), но разбраха за туитовете от някъде. Няколко часа по-късно ми се обадиха и развалиха договора“, сподели Гуардиола в интервю за „Марка“ отпреди няколко месеца.

Сержи Гуардиола бе изгонен от Барселона само няколко часа след като подписа договора си заради неуважителни туитове срещу клуба и Каталуния и в които обяви подкрепата си за Реал Мадрид в Ел Класико.
„Време за Ел Класико… Само Реал! Само Реал, по дяволите Каталуния ("It's Clasico time... Hala Madrid! Hala Madrid, f*** Catalonia" – в оригинал). Аз съм каталунец, но Реал завинаги ("I'm f***ing Catalan and Hala Madrid always." – в оригинал)“, бе написал Гуардиола в профила си в Twitter.
Случката е от 2015 година, а веднага щом в клуба научават за издънката на нападателя, късат договора му и той не записва дори и минута за каталунците.
„Бях там, подписах договора, снимах се (с екипа на Барселона – б.а.), но разбраха за туитовете от някъде. Няколко часа по-късно ми се обадиха и развалиха договора“, сподели Гуардиола в интервю за „Марка“ отпреди няколко месеца.

Ми аз какво ти казвам, бе човек? Естествено че като каже fuck Barcelona и fuck Catalonia, ще го изритат.
И въпреки всичко, тоя галфон е никой. Ако говорим за трансфер на наистина голям играч, бързо ще се целунат и простят.
И въпреки всичко, тоя галфон е никой. Ако говорим за трансфер на наистина голям играч, бързо ще се целунат и простят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Договорите са от дата до дата. Ако играчът не иска да удължава и преподписва, не могат да го бутнат с нищо.
Иначе, какъв е тоя малоумник Серджи Гуардиола? "...разбраха за туитовете от някъде"
Този според мен е диктувал на някой да му пише нещата, между кашкавала и сиренето му е ума
Иначе, какъв е тоя малоумник Серджи Гуардиола? "...разбраха за туитовете от някъде"

Този според мен е диктувал на някой да му пише нещата, между кашкавала и сиренето му е ума

- paceto
- Контакти:
Groucho написа:Договорите са от дата до дата. Ако играчът не иска да удължава и преподписва, не могат да го бутнат с нищо.
Иначе, какъв е тоя малоумник Серджи Гуардиола? "...разбраха за туитовете от някъде"![]()
Ами журналистите ги издириха и май точно каталунският вестник Спорт ги публикува.
Предложиха Ла Лига да се доиграе на Канарските острови
Асоциацията на хотелиерите в Тенерифе е предложила на Кралската испанска футболна федерация и ръководството на Ла Лига всички оставащи мачове от сезона да се изиграят на Канарските острови. Представители на асоциацията са мотивирали предложението си с това, че Тенерифе и останалите острови от групата на Канарите са изолирани от континенталната част на Испания.
Заради кризата, предизвикана от пандемията от коронавирус, хотелиерите понасят големи финансови загуби. В същото време на Канарските острови има отлични условия и достатъчно хотели, които могат да приемат всички 42 отбора от Ла Лига и Сегунда дивисион.
Островите нямат представител в елита на испанския футбол, но Лас Палмас и Тенерифе играят в Сегунда.
- paceto
- Контакти:
Единствено решение да се продължи дадено първенство е да се доиграват без публика. Така самият риск да се разнесе зараза някъде или някой да я лепне е минимален. Едно е да пътуват футболисти, които взимат сериозни мерки и има лекари сред тях да ги съветват и друго е да се изсипват тълпи от хора на мачовете и също така да пътуват от град на град.
Разбира се по време на мачовете да се избягват прегръдки при голове и всякакви подобни близости.
Разбира се по време на мачовете да се избягват прегръдки при голове и всякакви подобни близости.
- insaneboy1
- Контакти:
Е ти откри топлата вода, естествено, че ще е без публика. Само че за момента и в това се крият доста рискове и не може да бъде позволено, докато не е направено така, че да е 100% безопасно.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- paceto
- Контакти:
Естествено, че трябва да се поуспокоят малко нещата в Испания, а не да почват сега в пика на вируса в страната. Предполагам, че до юни би трябвало там да са се пооправили нещата.