Мнениеот doktora25 » 01 апр 2020 16:34
След проведена среща между представители на Ла Лига и асоциацията на футболистите в Испания е постигнато принципно съгласие шампионатите във всички нива на футбола в страната, както и турнирът за купата на краля да се доиграят на онлайн футбол. По този начин ще бъдат излъчени и участниците в европейските клубни турнири през следващия сезон. Футболистите ще получават договорените заплати и няма да имат никакви трудности да спазват ограничителните мерки за борба с пандемията, колкото и дълго да продължат. Тепърва ще се проведат разговори с УЕФА, за да бъде одобрено решението, както и с компанията ЕА спортс, за да подготвят подходяща версия на играта, позволяваща едновременно участие на всички играчи, в т.ч. и резерви във футболната среща и възможност треньорите и съдиите да изпълняват всички свои функции по време на мача.
Лионел Меси коментира: "Едно разумно решение, което едновременно ще позволи да дадем най-доброто от себе си, да спазваме ограничителните мерки и да завършим сезона по подобаващ и справедлив начин. Аз самият ще съм по-близо до любимото си лакомство, зареждащо ме със сили, енергия и спортен дух. Уредил съм с производителя специално за Суарез най-новият вкус да бъде на кръв."
Гарет Бейл пък е доволен че до края на сезона може да остане в дома си в Уелс и че ще има с какво да разнообразява тренировките си по мини и онлайн голф.
Единствено съпругата и съседите на Диего Симеоне са скептични към мярката, защото мирът, спокойствието и тишината в дома и квартала ще бъдат поставени под въпрос.
Какво мислите за решението? Смятате ли че е приложимо и у нас? Бихте ли опитали новия чипс с вкус на кръв?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!