Здравейте,
някой знае ли от къде може да се свали срещата от първия кръг този сезон? Мачът от 09.08.2019 срещу канарчетата.
Обща тема за LFC
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- SgtLiberty
- Контакти:
Re: Обща тема за LFC
Не знам за вас ама без футбол изперквам 

SgtLiberty написа:Не знам за вас ама без футбол изперквам
то да беше само футбол....без спорт изобщо аз не стига, че губя по 6-7 К на месец (или по-скоро пропускам да ги спечеля, което си е равносилно на загуба)ами откачам от скука

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- SgtLiberty
- Контакти:
kingofpop написа:SgtLiberty написа:Не знам за вас ама без футбол изперквам
то да беше само футбол....без спорт изобщо аз не стига, че губя по 6-7 К на месец (или по-скоро пропускам да ги спечеля, което си е равносилно на загуба)ами откачам от скука![]()
Е аз само футбол гледам ама, си е тегаво без спорт като цяло.

- insaneboy1
- Контакти:
SgtLiberty написа:kingofpop написа:SgtLiberty написа:Не знам за вас ама без футбол изперквам
то да беше само футбол....без спорт изобщо аз не стига, че губя по 6-7 К на месец (или по-скоро пропускам да ги спечеля, което си е равносилно на загуба)ами откачам от скука![]()
УЖАС Е! А и едно време имаше някакви сериалчета, малко на брой ама качествени, сега нетфликс бълва по 1000+ боклука и едно не става за гледане
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- SgtLiberty
- Контакти:
insaneboy1 написа:SgtLiberty написа:kingofpop написа:SgtLiberty написа:Не знам за вас ама без футбол изперквам
УЖАС Е! А и едно време имаше някакви сериалчета, малко на брой ама качествени, сега нетфликс бълва по 1000+ боклука и едно не става за гледане
Мога да ти препоръчам Westworld, на мен много ми харесва и The Blacklist също. Но иначе си прав сега са тотални глупост по тв-то.

- SgtLiberty
- Контакти:
Искаааааааааааааааам футбоооооол 

Това се предполага, че ще бъде новият екип, не знам дали е истина. Изглежда добре, може би само тюркоазената лента не ми допада кой знае колко.