Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
vlong написа:По приказките за Божков мислех ,че е голям играч,на високо ниво.Само че досега не е успял изобщо да отвърне на удара.
Всеобщото мнение беше,че ще съсипе Батман със компромати-нищоо.
Мислех си ,че сигурно има един чувал със СРС-та-нищоо.Викам си ,-Е сега ще хвърчат пух и перушина-нищоооо.
Има долу-горе три варианта според мен:
1-Божков не е толкова хитър и печен.
2-Избягал е със знанието и благословията на властта-Бягай,брато,вече не можем да те скатаваме,съюзниците искат,,козел опущения,,.
3-Чака да му гарантират окончтелното оставане ,и ще ги подпука.
Има и четвърти вариант,да не му пука,ама той ми е най-невероятен.
Какво да му "отвърне", колега - те на една маса пият и ядат. Скоро четох едно простичко наблюдение, дето никой май не го отбелязва. Случва се всичко, обвиненията са на масата, знае се всичко. Знаят къде е Божков, държавата спи. Той си се среща с феновете, у-а. След няколко дена: бил "избягал". Дооообре.
- modor
- Контакти:

Ето какво написа Пелето по повод ужасната постъпка:
Здравейте, приятели, поддръжници, последователи и родители!
Здравейте, мили деца!
Аз се казвам Станислав Ангелов и съм директор на нашата футболна школа. За първи път си позволявам да излезна с лично обръщение във фейсбук страницата ни и се надявам колкото се може повече хора проникновено да разберат дълбокия смисъл!
Във време на пандемия, страх, паника и безпрецедентни мерки за сигурност в целия свят с голямо огорчение разбрах, че някои “доброжелатели” отново с голяма охота и наслада са поляли с унищожаващ тревата хербицит, този път доста старателно почти целия централен футболен терен на стадион "Раковски"?!
Както преди, така и сега нямам никаква представа защо и какво се цели с този безсърдечен акт?!
Може би е лично срещу мен...ако е така, защо този “човек” не се изправи достойно пред мен с претенциите си, а действа подмолно и страхливо?!
Може би се цели уронване на престижа на цялата школа...нямам представа?!
Знам обаче, че от този нисш акт ще страдат само децата, та нали те трябва да играят на този до скоро прекрасен терен!!
Жалко е, че трябва да се занимаваме с дребнотемия и допълнителни резрушения в тези изключително тежки за света дни, в които трябва да си помагаме, подкрепяме и в световен мащаб всячески да се обединим без значение от различия, раса, култура и религия, да се смирим и преосмислим думите и действията си, и с усмивка и вяра да си подадем ръка?!
Всеки, който поне малко ме познава и му е известна моята история от детството ми до сега, знае, че аз винаги отвръщам на лошото с много любов, търпение и добрина дори на най-жестоките ми противници и на най-върлите атаки срещу мен!!
Аз съм учен от моята майка, която е един от най-достойните съвременни хора в нашата държава, да посрещам всички неволи с усмивка и вяра!!!
Най-лесното нещо на този свят е да разрушиш!!!
Има кой да ги съди...аз лично съм им простил!!!
Тук съм, за да градя, да градя не само за себе си, а и за всички около мен, да градя бъдеще за нашите деца!!
Миналото лято, когато нарязаха мрежите и заляха терена с киселинен препарат, ми дойде силата да изградя най-модерния и хубав хибриден терен от най-ново поколение, специално и ексклузивно за вашите деца!!
Сега след този акт вярвам, че ще ми дойде амбицията, вярата и подкрепата да изградя нещо още по-мащабно, още по-голямо и още по-креативно!!!
Така е, драги читатели, на това уча и ще продължавам да уча вашите деца!!
Никога да не се отказват!!
Да отвръщат на нисшото и лошото само с усмивка, вяра и добрина!!
Тяхната работа когато пораснат е да градят....да градят бъдеще за себе си и за всички хора по света!!
Защото, мили хора, най-важен е личният пример!!!
Това е моят завет към всяко едно дете, до което се докосвам!!!
С Вяра и Любов Смело Напред!!
Бъдете разумни, пазете се!
Желая ви крепко здраве!
С уважение: Ст. Ангелов
(батко Пеле)"
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Историята е истинска.
Снощи сънувах кратък сън:Чета някаква футболна новина-Петер Келнер купувал някакъв словенски футболен отбор.Брех,мисля си този защо не вземе да купи Левски.
Ами това е,дано сънят ми да е пророчески!
Снощи сънувах кратък сън:Чета някаква футболна новина-Петер Келнер купувал някакъв словенски футболен отбор.Брех,мисля си този защо не вземе да купи Левски.
Ами това е,дано сънят ми да е пророчески!
САМО ЛЕВСКИ!
Ситуацията по света в момента е толкова абсурдна, че до преди 10-на години можеше да е само сценарий на холивудски филм.
Още по-абсурдно е как властите си измиват ръцете с футбола - 2 мача от ШЛ били едва ли не фатални за здравето на хората. Как не са се сетили и тук да обявят 1/4 финала с Лудогорец например за ужасяваща грешка с ужасни последствия. Истинската причина вероятно е, че в Европа специално, голяма част от хората с независимо мислене и по-трудно поддаващи се на пропаганда, посещават футболни стадиони. Някои известни медици подчертаха - липсата на хобита и изолацията може да има далеч по-фатални последствия от т.нар. пандемия.
Още по-абсурдно е как властите си измиват ръцете с футбола - 2 мача от ШЛ били едва ли не фатални за здравето на хората. Как не са се сетили и тук да обявят 1/4 финала с Лудогорец например за ужасяваща грешка с ужасни последствия. Истинската причина вероятно е, че в Европа специално, голяма част от хората с независимо мислене и по-трудно поддаващи се на пропаганда, посещават футболни стадиони. Някои известни медици подчертаха - липсата на хобита и изолацията може да има далеч по-фатални последствия от т.нар. пандемия.
- LoveAndPeace
- Контакти:
“Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм”
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p_hMhYQV1ic[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p_hMhYQV1ic[/youtube]
През 1985г. комунистите сменят името на "Левски" и го наричат "Витоша". В първия мач на Левски след смяната на името му, Николай Колев- Мичмана изрича следните незабравими слова: "Днес Левски излиза с 11 истински играчи, с фалшиво име, но не с фалшива публика." Поклон пред паметта на големия български журналист.
Само Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
В крайна сметка, кой е започнал задочният спор между Жейнов и Колев, и защо? - нищо не съм чел, само мернах заглавия на статии.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Защо от клубът спряха медийната комуникация с феновете?Как очакват да получават пари от българина,без постоянно да го подсещат?Няма ли някой сред ръководството да разбира от Пи-Ар?П.К.тръгнал да се разправя с Жейнов ,контактувай с феновете,мой човек.НКП,Тръст и те се скриха,ами как очаквате да спасим Левски,нали вие трябва да сте организаторите?Ето и тук във форума,никой вече не пише.Всичко ли свърши-ентусиазъм,вяра,радост,надежда?
САМО ЛЕВСКИ!
- metodito
- Контакти:
vlong написа:Защо от клубът спряха медийната комуникация с феновете?Как очакват да получават пари от българина,без постоянно да го подсещат?Няма ли някой сред ръководството да разбира от Пи-Ар?П.К.тръгнал да се разправя с Жейнов ,контактувай с феновете,мой човек.НКП,Тръст и те се скриха,ами как очаквате да спасим Левски,нали вие трябва да сте организаторите?Ето и тук във форума,никой вече не пише.Всичко ли свърши-ентусиазъм,вяра,радост,надежда?
[offtopic]Целият свят е на пауза.
ентусиазъм,вяра,радост,надежда
В условията на световна диктатура и на прага на масов геноцид?[/offtopic]