pomiqrat написа:Короната предава ли се от плодове и зеленчуци?
Ти май сериозно си решил да ставаш земеделец.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Короната предава ли се от плодове и зеленчуци?
metodito написа:Човек, то друго по телето не дават. Всички (почти) си киснат в къщи. По радиото друго не говорят. В Мрежата ти изкачат постоянно "последни новини", ъпдейти. Ако някой живее в пещера, то той така или иначе няма да ти види поста.
metodito написа:В момента не само у нас, действат ненормално и нелогично. Аз вече останах без теории и обяснение на случващото се. Сякаш изведнъж сумата и народ от тея "горе" са заболели от някакъв идиотизъм.
Баси четох предвиждания за 18 месеца.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
NOMER14 написа:pomiqrat написа:Короната предава ли се от плодове и зеленчуци?
Ти май сериозно си решил да ставаш земеделец.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Непринуден написа:metodito написа:В момента не само у нас, действат ненормално и нелогично. Аз вече останах без теории и обяснение на случващото се. Сякаш изведнъж сумата и народ от тея "горе" са заболели от някакъв идиотизъм.
Баси четох предвиждания за 18 месеца.
Малко вероятно. Това е четвъртия от четири теоретични времеви сценария. Втория или третия ще е.
Четвъртия се опира на логиката, че ваксина ще има най-малко след една година.
Но виж ти за много неща си се объркал, а на всичкото отгоре клеймосваш околните. Какво спориш с фактите? Два например от тях. Вчера над 900 души умряха в Италия. Тези хора в друга година нямаше да умрат дори и да са имали някакви други тежки заболявания и да не им е оставао много. Конкретно за България съм изумен от математиката (цифрите). Дано да останат така. Съседна Румъния например достигна преди два дни 1000, а днес вече почти ги удвои. Ти си дърдори колкото искаш, но това се случва.
The way in which we code deaths in our country is very generous in the sense that all the people who die in hospitals with the coronavirus are deemed to be dying of the coronavirus.“On re-evaluation by the National Institute of Health, only 12 per cent of death certificates have shown a direct causality from coronavirus, while 88 per cent of patients who have died have at least one pre-morbidity - many had two or three,” he says.
metodito написа:vvessel написа:Днес броячите на трупове да не са почивка? Още не сме получили справка колко човека са умрели от коронавируса. Да смятат и да не смятат, днес на земята са починали около 153 000 със или без тоя вирус. Трябва ли да пълним гащите от страх, че под 1% ще са от вируса и да ни глобяват с 5-6-7 месечни заплати, че си търсим ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА да се разходим и да вземем мало въздух и слънце, които все още са БЕЗПЛАТНИ . Дивотията продължава!! Трябва да се чудя къде да изляза със семейството си, понеже е топло и слънчево за да не откачим в апартамента и да се крием от полицията, че ако сме на открито БЕЗЦЕЛНО, може да ни глобят!!! Независимо, че сме далеч от други хора и няма как да хванем вируса на плажа да речем или някъде в гората пак сме заплашени от идиотски решения на едноклетъчни, които вместо да управляват в наш интерес , упражняват тормоз и глобяват народа ни за собствено удоволствие или удовлетворение бих казал, абсолютно неадекватни и неоправдано. Сещам се за стиховете на Ботев " В механата :
А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен
Да, точно така се чувствам, под тирания. Имитация на мерки от държавата и отговорност изцяло прехвърлена към населението. "Няма да работите, да изкарвате пари, даже няма да излизате, но ще си плащате всичко, скъпо и прескъпо, защото всичко поскъпана, ако някой не е забелязал, и ще си траете, защото ще ви глобим. Властта е в нас и не ни трябват оправдания да правим каквото си искаме. "
И както завършва Ботев: А вий ... , вий сте идиоти!
https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID ... 61&Level=1
п.п. Само да отбележа, че мен не са ме глобили, но ме боли за другите хора, които се опитват да бъдат хора все още, но въпреки това са мачкани от бездушната държавна машина.
Човек, защо говориш за нашето правителство единствено, ми е странно. И аз се чувствам като теб, даже нещо повече, защото говорим за някаква... aagenda, изпълняваща се в глобален план.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта