Коронавирусът в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коронавирусът дойде в България
Китайците са страшни.
Ядоха там квото ядоха, заразиха целият свят и сега, ще произвеждат и продават като топъл хляб, маски, ръкавици, медицинско оборудване и тн.
Ей тва се казва бизнес нюх.
Ядоха там квото ядоха, заразиха целият свят и сега, ще произвеждат и продават като топъл хляб, маски, ръкавици, медицинско оборудване и тн.
Ей тва се казва бизнес нюх.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- metodito
- Контакти:
Две от държавите с най-калпаво здравеопазване ще "оправят" италианците.
Само в тея военни самолети и камиончета да не се крият едни вежливи зелени човечета.
Нещата страшно се размирисват все повече.
Само в тея военни самолети и камиончета да не се крият едни вежливи зелени човечета.
Нещата страшно се размирисват все повече.
Холандия с 546 мъртви и само трима оздравели дотук. Другите с мъртви, без мъртви - докладват оздравели, а холандците от 8000 заразени - само трима излекувани 
-
Непринуден
- Контакти:
metodito написа:Я да питам сладурите, които искат да живеят в концлагер
Това са твои определения. Според мен пък живея в общество в което се гледа интереса на нацията, а това че на някои индивидуални субекти не им харесват общите мерки за цялата общност си е тяхно мрънане. Излезте навън. Или в по-здрава държава, където обаче ще е още по-голям концлагер (виждаме, че някъде използват армията, другаде вкарват в затвора) или в по-свободна откъм рестрикции и по-смъртна държава. За последното използай туроператорите към Италия и Испания. Казват, че било купон и нямало никакви концлагери, а вместо това увесителителни влакчета с дестинация оня свят.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
-
THE G.A.M.E
И за мен китайците се осраха брутално.metodito написа:vvessel,навсякъде почти е едно и също, и за съжаление Европа дава за пример и хвали Китай. Става дума за държава, в която се изграждат все още концентрационни лагери. Държава с деспотичен режим и същата държава, която скри появата на заразата в продължение на два месеца, време, през което светът можеше да реагира навреме. Ако бяха направили тогава пълен локдаун - още ноември - на Ухан, днес всичко щеше да е различно. Нали, пиша го придържайки се към официалната версия, че именно оттам е тръгнало всичко. Нещо, което не съм сигурен дали е така. За разлика от европейските мухльовци, още януари вече се чуваха гласове от Щатите, че на Китай трябва да бъде потърсена отговорност. За мен, светът, "запада", трябва да се отнася към режима на Си Дзин Пин, по същия начин, по който се отнася към КимЧен Ун, защото това в момента е черно лицемерие. Дано когато всичко това приключи, европейците да натирят всичката паплач от върховете. Започнат ли едни, ще се случи и с други.
Дори вирусът да е изкуствено създаден от тях, и целта да е била Европа и Щатите ( доста интересно е, че най-засегнати са икономическите гиганти ) ... В крайна сметка съм сигурен, че и самите китайци са изненадани от действието му... Бърза мутация ( все по усилено се говори, че в Италия е мутирала версия, която няма нищо общо с т'ва дето беше в Китай ) ... Мигновено заразяване, голям карантинен период. Който първо беше 2 седмици, сега вече е 21 дена, с тенденция за още.
Освен т'ва ако китайците бяха наистина жертви, щяха да вдигнат врява до небесата.
А те напротив, както пишеш, почти 3 месеца пълна секретност... Чак като се разбра че "Кутията на Пандора" е широко отворена и няма как да бъде затворена, бяха принудени да започнат да дават данни за заразени, смъртност, мерки, к'во-що, как и т.н.
Groucho написа:Холандия с 546 мъртви и само трима оздравели дотук. Другите с мъртви, без мъртви - докладват оздравели, а холандците от 8000 заразени - само трима излекувани
Цифрите никъде не са реални. Ако се обадиш, че имаш симптоми, но си в леко състояние, не те пишат никъде като заболял. Само критичните случаи се записват в официалната статистика. Това по повод, че ти казах, че заболелите най-вероятно са 10 пъти повече от реалната статистика. Ама ти почна като Смит да цитираш официалните източници, другото било конспирация
Сега за Китай чета, че спрели да обявяват болните, държвна политика, и да има не може да те пишат. Те там повече хора сигурно паднаха косвени жертви. Първия доктор, който го откри, журналист и той си замина, един адвокат и защитник на правата на човека и той даде фира преди известно време. И тея дръпнати нещастници имат наглостта сега да идват и да се мазнят на европейските държави и да си чистят реномето от ежедневните зверства при тях. Държава, в която съществуват концетрационни лагери е давана за пример.... Така е като Европа не подкрепи САЩ и не се опитаха да наложат ембарго ид а съсипят икономиката на Китай. Парите са най-важни и затова онея психопати ще си развяват коня. Ама какво ли се учудвам, Запада до последно си трае и при Хитлер и взимат мерки, когато е твърде късно, а всичко е можело да се предотврати.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
THE G.A.M.E написа:И за мен китайците се осраха брутално.metodito написа:vvessel,навсякъде почти е едно и също, и за съжаление Европа дава за пример и хвали Китай. Става дума за държава, в която се изграждат все още концентрационни лагери. Държава с деспотичен режим и същата държава, която скри появата на заразата в продължение на два месеца, време, през което светът можеше да реагира навреме. Ако бяха направили тогава пълен локдаун - още ноември - на Ухан, днес всичко щеше да е различно. Нали, пиша го придържайки се към официалната версия, че именно оттам е тръгнало всичко. Нещо, което не съм сигурен дали е така. За разлика от европейските мухльовци, още януари вече се чуваха гласове от Щатите, че на Китай трябва да бъде потърсена отговорност. За мен, светът, "запада", трябва да се отнася към режима на Си Дзин Пин, по същия начин, по който се отнася към КимЧен Ун, защото това в момента е черно лицемерие. Дано когато всичко това приключи, европейците да натирят всичката паплач от върховете. Започнат ли едни, ще се случи и с други.
Дори вирусът да е изкуствено създаден от тях, и целта да е била Европа и Щатите ( доста интересно е, че най-засегнати са икономическите гиганти ) ... В крайна сметка съм сигурен, че и самите китайци са изненадани от действието му... Бърза мутация ( все по усилено се говори, че в Италия е мутирала версия, която няма нищо общо с т'ва дето беше в Китай ) ... Мигновено заразяване, голям карантинен период. Който първо беше 2 седмици, сега вече е 21 дена, с тенденция за още.![]()
Освен т'ва ако китайците бяха наистина жертви, щяха да вдигнат врява до небесата.
А те напротив, както пишеш, почти 3 месеца пълна секретност... Чак като се разбра че "Кутията на Пандора" е широко отворена и няма как да бъде затворена, бяха принудени да започнат да дават данни за заразени, смъртност, мерки, к'во-що, как и т.н.
След като се оправят нещата, ЕС и САЩ трябва да ги съсипят. Дори и да не са виновни с умишленото пускане, Китай трябва да бъдат смачкани, защото бавно но сигурно се превръщат в голяма заплаха с тяхното налагане над големите компании. Тия ще станат по-голяма заплаха от Нацистка Германия за Европа. Използват същите методи, че и по-лоши, но имат и икономическия и демографския потенциал за да си реализират идеите за световно господство.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Цифрите никъде не са реални. Ако се обадиш, че имаш симптоми, но си в леко състояние, не те пишат никъде като заболял. Само критичните случаи се записват в официалната статистика. Това по повод, че ти казах, че заболелите най-вероятно са 10 пъти повече от реалната статистика. Ама ти почна като Смит да цитираш официалните източници, другото било конспирация![]()
Eм, да, за реално обявените данни да говоря, за какво друго? Ти казваш, че са 10 пъти повече, но това са твои предположения, недоказани в момента от нищо. Няма статистика колко хора са развили антитела или каквото там се развива, когато си го изкарал, без да влизаш в болница. Когато обявят такава извадка, ще се съглася, че може и да са 10 пъти повече заболелите и изкаралите го на крак. Никога не съм говорил за конспирация в темата, а да не се спекулира с неща, за които няма официални данни и доказателства. Може да са 10 пъти повече, може да са 2 пъти повече, може да са 100 пъти повече заболелите от официално регистрираните или влезли в болница. Никой не е доказал колко са.
И между другото ти постъпваш като Смит, а не аз
- metodito
- Контакти:
Има много неща, които не знаем. Относно цифрите, прочетохте ли онзи лекар, цитиран в The Telegraph: Политиката на италианското здравно министертство била - ковид -не ковид, пишеш го ковид. Някакъв старец умрял от сърце, обаче му открили, че в тялото му имало КОВИД и го пишат "умрял" от КОВИД. Човекът го казва: реалните случаи, в които КОВИД е пряк виновник са 12% от общите смъртни случаи, които се водят следствие от КОВИД. И с тея китове - единия показвал едно, другия друго. Мисля, че доза мнителност не е излишна. Не знам. На мен почват да ми смърдят яко нещата. Помислете как свинския грип си броди навсякъде - никой, нищо. Между другото симптоматика, последствия са същите като при КОВИД.
https://www.nhs.uk/conditions/pandemic- ... et_web.pdf
Казват вирусът е супер малък (маските не помагат), как го установяват просто така, Вероятно истината ще излезе наяве, но ще е прекалено късно, а и това въобще няма да е важното.
https://www.nhs.uk/conditions/pandemic- ... et_web.pdf
Казват вирусът е супер малък (маските не помагат), как го установяват просто така, Вероятно истината ще излезе наяве, но ще е прекалено късно, а и това въобще няма да е важното.