Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

hydetoshi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот hydetoshi » 16 мар 2020 15:07

pomiqrat написа:Ако някой заразен е докосвал купените продукти или рестото?

Всичко купено от магазина - на балкона за 24 часа. Измиваш си ръцете, а най- добре направо в банята веднага след като си се прибрал и дрехите в пералнята. После няма проблеми!
Аз съм се "карантинирал" от петък насам с цялото семейство. Отделно си подготвих провизиите още, като стана ясно, че Лудогорец ще играе на празен стадион с Интер. Още тогава беше ясно, че короната идва. Много народ ми се смя тогава. Сега гледам, че дори и днес има такива, дето се качулят по магазините и дори са без маски. Ама, като ги гледам не се смея, а направо ми се плаче.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 16 мар 2020 16:34

[offtopic]Голямо разминаване в датите. За едни сме фалирали май, за други септември........още от тук "изчезването" на ЦСКА е неясно и въобще не е изчезване след като не можете да се разберете кога е. Има го-няма го, аз го закривам лете, друг есен, на който както му дойде и каквото му дойде. Няма пречка някой да си сготви и свинско със зеле. Все там по темата е (може пък на обяд след финала за купата ГГ да е ял точно това ядене, знае ли човек).

Не съм чел Стойне или друг, имам си глава на раменете.

В началото не съм бил против ГГ и после да съм се извъртял. Който ме познава го знае това. Нека да си каже мнението по този въпрос Васко от сините. Той ме познава и знае от друг форум. Да, знам че повечето червени бяха първо против, после за ГГ. Първо не мога да отговарям за тях и второ го отдавам на паниката някак си да е добре за ЦСКА и в такива амок ситуации всеки се втурва накъде ли не.

Ако сега използваме друг отбор за преименуване зависи от ситуацията. Ако пак сме пред фалит и само това е начина за спасение да ще го подкрепя и това ще е моя отбор. Ако обаче не е нужно, както в момента, няма да подкрепя някой отстрани ако се нарече ЦСКА.

Ако 1948 беше на Армията и с легендите може би това щеше да е моето ЦСКА. То при такъв вариант няма и логика да има друго. Гришата нямаше да поддържа друго странично играещо другаде.

Надявам се този път да съм ти отговорил на въпросите.

Ориентирам се към реалната ситуация. Не юридическите трикове. Гледам къде е наистина ЦСКА. Ако се бях объркал сега с итерес щяха да следят в Ловеч и Етрополе четвъртия в таблицата, а не виждам таива уклони. Значи това не е техния отбор и правилно съм се ориентирал.

Ако твоя рицарски вариант се беше развил ти щеше да подкрепяш същото сегашно ЦСКА. С ГГ и останалите лица в клуба. Само ако имаше една разлика. Да беше платил 30 милиона и/или стартирал от окръжна група. Явно си се заинатил за това условие и за теб не е същото. ОК, но за мен е. Не виждам левскарите да са се отказали от отбора си само защото най-големия мафиот им го купи и още е собственик. То по тая логика всики трябва да се откажем от отборите си, защото навсякъде минаха какви ли не отрепки. Ние какво сме виновни?[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 16 мар 2020 18:32

Непринуден написа:[offtopic]Голямо разминаване в датите. За едни сме фалирали май, за други септември........още от тук "изчезването" на ЦСКА е неясно и въобще не е изчезване след като не можете да се разберете кога е. Има го-няма го, аз го закривам лете, друг есен, на който както му дойде и каквото му дойде. Няма пречка някой да си сготви и свинско със зеле. Все там по темата е (може пък на обяд след финала за купата ГГ да е ял точно това ядене, знае ли човек).

В началото не съм бил против ГГ и после да съм се извъртял. Който ме познава го знае това. Нека да си каже мнението по този въпрос Васко от сините. Той ме познава и знае от друг форум. Да, знам че повечето червени бяха първо против, после за ГГ. Първо не мога да отговарям за тях и второ го отдавам на паниката някак си да е добре за ЦСКА и в такива амок ситуации всеки се втурва накъде ли не.

Ако сега използваме друг отбор за преименуване зависи от ситуацията. Ако пак сме пред фалит и само това е начина за спасение да ще го подкрепя и това ще е моя отбор. Ако обаче не е нужно, както в момента, няма да подкрепя някой отстрани ако се нарече ЦСКА.

Ако 1948 беше на Армията и с легендите може би това щеше да е моето ЦСКА. То при такъв вариант няма и логика да има друго. Гришата нямаше да поддържа друго странично играещо другаде.

Ориентирам се към реалната ситуация. Не юридическите трикове. Гледам къде е наистина ЦСКА. Ако се бях объркал сега с итерес щяха да следят в Ловеч и Етрополе четвъртия в таблицата, а не виждам таива уклони. Значи това не е техния отбор и правилно съм се ориентирал.

Ако твоя рицарски вариант се беше развил ти щеше да подкрепяш същото сегашно ЦСКА. С ГГ и останалите лица в клуба. Само ако имаше една разлика. Да беше платил 30 милиона и/или стартирал от окръжна група. Явно си се заинатил за това условие и за теб не е същото. ОК, но за мен е. Не виждам левскарите да са се отказали от отбора си само защото най-големия мафиот им го купи и още е собственик. То по тая логика всики трябва да се откажем от отборите си, защото навсякъде минаха какви ли не отрепки. Ние какво сме виновни?[/offtopic]

[offtopic]Ами да, мисля си че от доста време най-накрая някой отговаря удачно на въпроси поставени от мен.
Попринцип автентичното дружество, Борис Велчев/внук/ го фалира на 09.09.16г. но аз не говоря за дружеството.... понеже ЦСКА е идея,кауза,идеал, морал, чест , а не акционерно дружество. За това казвам, че точно след финала почна веднага да се изневерява на тази идея и тя умря в известна степен.

Всъщност в началото никой не е бил против ГГ, а против ''Ганчевата схема с Литекс''. Не случайно това интервю със Стойне е от 2013г. когато ГГ трябваше да вземе ЦСКА от Титан, но не се разбра с феновете понеже предложи ''Лимонада Перник да си промени името на Кока-кола... тоест Литекс да си смени името на ЦСКА .. тоест схемата от 2016''.
Жалко, че повечето фенове не бяхме разбрани правилно от масата 2015г. ! Никой не е избирал между Ганчев или Божков... и двамата са едни и същи мафиоти само имената им са различни, и височината :twisted:
Въпросът е че Божков даде точен и ясен план какво иска да прави, докато Ганчев се люшкаше между оздравяване, преименуване, почване на чисто... и винаги използваше неговите медийни глашатай /дърапатов, ГА, Бановски/ пускайки новини за да види как ще раегира обществеността. Точно по бай тошевски , чрез слухове.

Избор винаги има и избора и преди и сега винаги са били 3 : оздравяване, преименуване на друг клуб или почване на чисто. Като и 2013 и 2015г. варианта с преименуването на друг клуб никога не се е приемал.... Избор има даже и към днешна дата ! А именно започване на чисто, но май вече няма смисъл.

Само дето ЦСКА 1948 се създаде от фенове, които не бяха съгласни със схемата и решиха да не са пасивни ! Жалко, че ефбет в последствие погълна клуба и го използва като дразнител на ЦСКА-София.

А най-болното от всичко е че остана горчилката, че уж масата фенове решили кое е автентичното ЦСКА. Ето това ми е най-болната тема :!: :!:
ББ с един подарен стадион на който ще бъдат и масата легенди, Красен-ПК-Бфс с едно ново първенство, ГГ с една юридическа схема, Анималс /вечните платени курви на всеки собственик/ , малко платени журналисти /дърпатов, ГА/, които преди плюеха по ГГ и не на последно място много червени фенове в паниката си които не знаеха как, какво и защо :!:
Олигарси-политици-платени фенове и журналисти те решиха кое ще е ''автентичното'' ЦСКА, а не масата фенове !
П.С и пак се повтарям всичко, което пиша може много лесно да се докаже ! Но използването на факти против ЦСКА-София/ГГ/ББпп в този форум се наказва с бан.[/offtopic]
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 16 мар 2020 18:55

Дори и половин България да загине на някой проблем номер едно ,ще бъде "Ганчовата схема с Литекс"
Акъла не ми го побира в момента да мислиш за Литекс :)

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 17 мар 2020 09:11

[offtopic]Как пък не ви омръзна да пишете едно и също? Никой, ама никой отдавна не се интересува от тези баналности около наследствеността. Особено след като FIFA ясно, подробно и точно определи критериите. Но не, ние всекидневно по няколко пъти сме принудени да четем едни и същи баналности на някакви зомбирани промити мозъци.[/offtopic]
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
cskarcheto92
Контакти:

Мнениеот cskarcheto92 » 17 мар 2020 13:20

Martinez1948 написа:
Непринуден написа:[offtopic]Голямо разминаване в датите. За едни сме фалирали май, за други септември........още от тук "изчезването" на ЦСКА е неясно и въобще не е изчезване след като не можете да се разберете кога е. Има го-няма го, аз го закривам лете, друг есен, на който както му дойде и каквото му дойде. Няма пречка някой да си сготви и свинско със зеле. Все там по темата е (може пък на обяд след финала за купата ГГ да е ял точно това ядене, знае ли човек).

[offtopic]Ами да, мисля си че от доста време най-накрая някой отговаря удачно на въпроси поставени от мен.
Попринцип автентичното дружество, Борис Велчев/внук/ го фалира на 09.09.16г. но аз не говоря за дружеството.... понеже ЦСКА е идея,кауза,идеал, морал, чест , а не акционерно дружество. За това казвам, че точно след финала почна веднага да се изневерява на тази идея и тя умря в известна степен.

Всъщност в началото никой не е бил против ГГ, а против ''Ганчевата схема с Литекс''. Не случайно това интервю със Стойне е от 2013г. когато ГГ трябваше да вземе ЦСКА от Титан, но не се разбра с феновете понеже предложи ''Лимонада Перник да си промени името на Кока-кола... тоест Литекс да си смени името на ЦСКА .. тоест схемата от 2016''.
Жалко, че повечето фенове не бяхме разбрани правилно от масата 2015г. ! Никой не е избирал между Ганчев или Божков... и двамата са едни и същи мафиоти само имената им са различни, и височината :twisted:
Въпросът е че Божков даде точен и ясен план какво иска да прави, докато Ганчев се люшкаше между оздравяване, преименуване, почване на чисто... и винаги използваше неговите медийни глашатай /дърапатов, ГА, Бановски/ пускайки новини за да види как ще раегира обществеността. Точно по бай тошевски , чрез слухове.

Избор винаги има и избора и преди и сега винаги са били 3 : оздравяване, преименуване на друг клуб или почване на чисто. Като и 2013 и 2015г. варианта с преименуването на друг клуб никога не се е приемал.... Избор има даже и към днешна дата ! А именно започване на чисто, но май вече няма смисъл.

Само дето ЦСКА 1948 се създаде от фенове, които не бяха съгласни със схемата и решиха да не са пасивни ! Жалко, че ефбет в последствие погълна клуба и го използва като дразнител на ЦСКА-София.

А най-болното от всичко е че остана горчилката, че уж масата фенове решили кое е автентичното ЦСКА. Ето това ми е най-болната тема :!: :!:
ББ с един подарен стадион на който ще бъдат и масата легенди, Красен-ПК-Бфс с едно ново първенство, ГГ с една юридическа схема, Анималс /вечните платени курви на всеки собственик/ , малко платени журналисти /дърпатов, ГА/, които преди плюеха по ГГ и не на последно място много червени фенове в паниката си които не знаеха как, какво и защо :!:
Олигарси-политици-платени фенове и журналисти те решиха кое ще е ''автентичното'' ЦСКА, а не масата фенове !
П.С и пак се повтарям всичко, което пиша може много лесно да се докаже ! Но използването на факти против ЦСКА-София/ГГ/ББпп в този форум се наказва с бан.[/offtopic]

ЦСКА е там където са феновете, ЦСКА е отбора, а не стадиона. Да не говорим, че онез от Обеля имат повече прилики с онея от Подуяне, а и доста допирни точки и с Делиормана. Дори слепите видяха, че бяха създадени да пречат. Халал да им е на отцепницте, които не липсват на никого.
[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 18 мар 2020 05:26

[offtopic]Аз едно пиша, вие друго си знаете. Били взели 1000 лв, отишли на село с децата и щели да го изтърпят един месец. Ало! Това че краля-слънце (премиера) въведе извънредно положение за месец не значи, че болестта ще се съобрази с неговите срокове, а и самия ББ ще го удължи. Няма такъв вариант развил се никъде по света. Не знам защо вие сте си въвели тази времева рамка. Единственото за което се сещам е, че и толкова е извънредното положение, но защо ги обединявате двете не разбирам. В Италия вече си тече втори месец и от два дни е навлязла някаква унищожителна фаза. По 350 са мъртвите в понеделник и вторник. Не заразените, а мъртвите на ден! Заразените вчера са 2500. Изглежда сега започва унищожителната фаза защото пак вчера в Германия заразените скочиха за само един ден от 7 на 9 хиляди.

Вие май не разбирате, че ни очаква някаква катастрофа. Това ще отиде минимум около 5 месеца, а междувременно голяма част не работят и ги призовават да стоят по домовете си. Как да стане? Всеки ден трябва да върви ток, вода и да се слиза до магазина за храна. Да не дава Господ да настъпи някаква анархия при която всеки си слиза чупи витрини и взема каквото може от магазина, а полиция няма и всеки е за себе си. Отделно вие софиянци като видни крадци на българското богатство живеете в някакъв илюзорен свят. В страната няма възможност ей сега да си бием чукала и да вземем хиляда лева и да отидем на село. Още сега така или иначе ни притиска бедността при заплатите от 500-600 лв. Тук не сме на над хиляда лв зплати взети от републиканския (народния) бюджет и да си ги раздаваме. Столицата е една и там постъпват общите приходи. Ние нямаме какво да разпределяме за страната, че да си оставим по-голямата част за нас.
Тук вече започват да се усещат тези удари още сега в първите дни. Една позната на жена ми работи на две места и отглежда сама две деца. Едното го затварят и няма работа, а ходии на друго като чистачка. Ха сега храни себе си и още двама човека без никакъв доход. Естествено не сме ударени всички моментално и приятели са й предложили 40-50 лв на момента, а тя отказвала с довода "аз няма откъде да взема пари и не мога да ги върна". Както и да е с примера, но над половината население ще изпадне в подобна ситуация. Лошото е, че от по-малко работещите повечето са обслужващи. В смисъл полиция, лекари, които не изработват продукт, а се издържат от тези работещите, които ще останат без работа и ще си седят уж затворени по домовете без пари.

За сравнение онзи ден Италия прие помощ от 24 милиарда евро за икономиката. Швейцария на първо време преди седмица също отпусна 10.5 милиарда франка ако не бъркам само за системата на образованието, тъй като взе решение да затвори училищата.

Още по-лошата новина. Малцината работещи, за да има въобще живот, така или иначе заради обстоятелствата ще са под пара. Не е успокоение, но все пак е принципно добра новина, че въпреки многото страдащи без пари, една малка част ще са с повече, но и това не е така. Аз съм в сектор където работим с нещо от първа необходимост. Работата ни се дигна доста последните дни, но нито ще получа по-голяма заплата, нито се увеличава персонала (тоест да спасим някой от останалите без работа от друг сектор), а просто се изисква да полагам двойни усилия, нито се спазва морала и да правиш големи печалби само от увеличените обороти. Напротив! Само един ден след въвеждането на извънрдното положение се вдигна продукта ни, по решение на шефовете, с 20% цената. И въпреки рязкото и необосновао повишение рязко се вдигна и търсенето. Продаваме по-големи количества и на по--висока цена. Потока на пари рязко се увеличи, но лично аз не го усещам. Същата ниска заплата, два пъти повече труд. Няколко човека, собствениците, го усещат, но това няма да спаси страната. Ако тези без работа тайно се надяват, че малкото с повече работа ако не на всеки, то поне на мало повече хора от най-близките ни също можем да помогнем са в заблуда. Само единици печелят от това и те са се окупирали в именията си. Да не говорим, че рязко вдигат маржа на печалбите си възползвайки си от ситуацията. Тоест те не само не очаквайте да ви помогнат, а ви жулят яко точно вас в момента и трупат за дни и седмици нещо за което трябва да чакат година или години.. Ей така набързо и безплатно.

Та заминалите на село с челядта с 1000 лв готови ли сте да повторите упражнението още доста на брой месеци? Отнякъде текат ли пари и без вие да присъствате? Някоя ваша фирма в която слугуват "тъпите провинциалисти" и да ви пращат редовно печалбите й при вас на село?

А над някои цифри може да се стреснете. В Италия е някакъв апокалипсис и цифрите въобще не са това общото което чувате.
Затворените случаи, тези които вече не са актуални, тоест или си умрял или си излекуван, са малко над 5 хиляди при съотношение 2941 оздравели към 2503 умрели. Как звучи? Фифти-фифти. Отворените са 26 хиляди заразени към 2 хиляди критични. Последните са такива които се борят за живота си и в по--голямата си част ще загинат.
Умиращите рязко започнаха да скачат. Тези засега 2500 се увеличаваха последните два дни с по 350.

Има и някои позитивни сигнали, но засега са ненадеждни. Развитието в Русия, Финландия, Германия и най-вече в Корея. В последната отчетоха три поредни дни с по-слаб растеж на болните (спадна до под 100 нови заразени на ден). Последната преди месец беше на второ място с Италия и въпреки географската си близост с огнището Китай доста по-добре се справя (вчера 2500 заразени в Италия, 80 и нещо в Корея, мъртви 250 към 80 ако не се лъжа). Корея вече са чак шести (Испания мина пред тях онзи ден), а и тренда им върви позитивно. 8 400 заразени от началото и доста се различават от Италия с която преди изглеждаха еднакво.[/offtopic]
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 18 мар 2020 15:25

https://topsport.bg/cska/tsska-poiska-o ... ubove.html
Аз лично съм против. Компенсациите не трябва да са по-различни, от компенсациите за останалите частни дружества. Т.е. почти никакви към този момент. Идеален момент да се прочисти футбола ни. Да видим, когато това отмине, пак ли ще бъдат пренебрегвани школата и българските футболисти.
Хайл Мусолини

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 мар 2020 15:57

А кой ще компенсира затворените заведения и ресторанти, а фабриките, които пуснаха работниците и т.н.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”