Непринуден написа:[offtopic]Голямо разминаване в датите. За едни сме фалирали май, за други септември........още от тук "изчезването" на ЦСКА е неясно и въобще не е изчезване след като не можете да се разберете кога е. Има го-няма го, аз го закривам лете, друг есен, на който както му дойде и каквото му дойде. Няма пречка някой да си сготви и свинско със зеле. Все там по темата е (може пък на обяд след финала за купата ГГ да е ял точно това ядене, знае ли човек).
Не съм чел Стойне или друг, имам си глава на раменете.
В началото не съм бил против ГГ и после да съм се извъртял. Който ме познава го знае това. Нека да си каже мнението по този въпрос Васко от сините. Той ме познава и знае от друг форум. Да, знам че повечето червени бяха първо против, после за ГГ. Първо не мога да отговарям за тях и второ го отдавам на паниката някак си да е добре за ЦСКА и в такива амок ситуации всеки се втурва накъде ли не.
Ако сега използваме друг отбор за преименуване зависи от ситуацията. Ако пак сме пред фалит и само това е начина за спасение да ще го подкрепя и това ще е моя отбор. Ако обаче не е нужно, както в момента, няма да подкрепя някой отстрани ако се нарече ЦСКА.
Ако 1948 беше на Армията и с легендите може би това щеше да е моето ЦСКА. То при такъв вариант няма и логика да има друго. Гришата нямаше да поддържа друго странично играещо другаде.
Надявам се този път да съм ти отговорил на въпросите.
Ориентирам се към реалната ситуация. Не юридическите трикове. Гледам къде е наистина ЦСКА. Ако се бях объркал сега с итерес щяха да следят в Ловеч и Етрополе четвъртия в таблицата, а не виждам таива уклони. Значи това не е техния отбор и правилно съм се ориентирал.
Ако твоя рицарски вариант се беше развил ти щеше да подкрепяш същото сегашно ЦСКА. С ГГ и останалите лица в клуба. Само ако имаше една разлика. Да беше платил 30 милиона и/или стартирал от окръжна група. Явно си се заинатил за това условие и за теб не е същото. ОК, но за мен е. Не виждам левскарите да са се отказали от отбора си само защото най-големия мафиот им го купи и още е собственик. То по тая логика всики трябва да се откажем от отборите си, защото навсякъде минаха какви ли не отрепки. Ние какво сме виновни?[/offtopic]
[offtopic]Ами да, мисля си че от доста време най-накрая някой отговаря удачно на въпроси поставени от мен.
Попринцип автентичното дружество, Борис Велчев/внук/ го фалира на 09.09.16г. но аз не говоря за дружеството.... понеже ЦСКА е идея,кауза,идеал, морал, чест , а не акционерно дружество. За това казвам, че точно след финала почна веднага да се изневерява на тази идея и тя умря в известна степен.
Всъщност в началото никой не е бил против ГГ, а против ''Ганчевата схема с Литекс''. Не случайно това интервю със Стойне е от 2013г. когато ГГ трябваше да вземе ЦСКА от Титан, но не се разбра с феновете понеже предложи ''Лимонада Перник да си промени името на Кока-кола... тоест Литекс да си смени името на ЦСКА .. тоест схемата от 2016''.
Жалко, че повечето фенове не бяхме разбрани правилно от масата 2015г. ! Никой не е избирал между Ганчев или Божков... и двамата са едни и същи мафиоти само имената им са различни, и височината
Въпросът е че Божков даде точен и ясен план какво иска да прави, докато Ганчев се люшкаше между оздравяване, преименуване, почване на чисто... и винаги използваше неговите медийни глашатай /дърапатов, ГА, Бановски/ пускайки новини за да види как ще раегира обществеността. Точно по бай тошевски , чрез слухове.
Избор винаги има и избора и преди и сега винаги са били 3 : оздравяване, преименуване на друг клуб или почване на чисто. Като и 2013 и 2015г. варианта с преименуването на друг клуб никога не се е приемал.... Избор има даже и към днешна дата ! А именно започване на чисто, но май вече няма смисъл.
Само дето ЦСКА 1948 се създаде от фенове, които не бяха съгласни със схемата и решиха да не са пасивни ! Жалко, че ефбет в последствие погълна клуба и го използва като дразнител на ЦСКА-София.
А най-болното от всичко е че остана горчилката, че уж масата фенове решили кое е автентичното ЦСКА. Ето това ми е най-болната тема
ББ с един подарен стадион на който ще бъдат и масата легенди, Красен-ПК-Бфс с едно ново първенство, ГГ с една юридическа схема, Анималс /вечните платени курви на всеки собственик/ , малко платени журналисти /дърпатов, ГА/, които преди плюеха по ГГ и не на последно място много червени фенове в паниката си които не знаеха как, какво и защо
Олигарси-политици-платени фенове и журналисти те решиха кое ще е ''автентичното'' ЦСКА, а не масата фенове !
П.С и пак се повтарям всичко, което пиша може много лесно да се докаже ! Но използването на факти против ЦСКА-София/ГГ/ББпп в този форум се наказва с бан.[/offtopic]