NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Еми...

Мнениеот Drunken_Master » 12 мар 2020 21:10

Според мен при всички положения ще се довърши сезона, защото в противен случай асоциацията ще изгуби страшно много пари. Щом 700 млн евро ще бъдат загубите за Испанското първенство по футбол, сметнете колко загуби ще претърпи най-популярното баскетболно първенство в света. Никакви пари от телевизионни права за плейофите...? Абсурд ! Съвсем друг е въпросът, как ще нагъчкат оставащите петнадесет-шестнадесет срещи от редовният сезон и оставащите към двадесет и пет в плейофите. Вероятно ще приключат чак към лятото...
Единствените случаи, когато спортно първенство е прекратено е по време на война...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот rhaegar » 13 мар 2020 00:52

Според мен ще изиграят плейофите с класирането от този момент, ако нещата се забавят. То и без това само една въпросителна има за елиминациите, а и тя не е кой знае колко спорна.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Еми...

Мнениеот rmfan5 » 13 мар 2020 01:17

Drunken_Master написа:Според мен при всички положения ще се довърши сезона, защото в противен случай асоциацията ще изгуби страшно много пари. Щом 700 млн евро ще бъдат загубите за Испанското първенство по футбол, сметнете колко загуби ще претърпи най-популярното баскетболно първенство в света. Никакви пари от телевизионни права за плейофите...? Абсурд ! Съвсем друг е въпросът, как ще нагъчкат оставащите петнадесет-шестнадесет срещи от редовният сезон и оставащите към двадесет и пет в плейофите. Вероятно ще приключат чак към лятото...
Единствените случаи, когато спортно първенство е прекратено е по време на война...

Има два такива случая за които прочетох днес,НХЛ 2004 поради lockout и МЛБ 1995 заради стачка.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ЛеБрон Джеймс

Мнениеот Drunken_Master » 13 мар 2020 19:31

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=c5AxEw-ntig[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Истината за нас

Мнениеот Drunken_Master » 14 мар 2020 21:23

Боби, това е специално за теб...
[offtopic]
Drunken_Master написа:Непринуден, спокойно, никой няма да те банне... Мен веднъж ме баннаха тук, понеже изложих своите възгледи около факта, че Литекс няма нищо общо с ЦСКА. Мисля, че Делянският беше този, който ме банна. Дори искам и да го попитам, дали изобщо е чувал нещо по отношение на свободата на словото ? В смисъл такъв, аз не съм се заяждал с никой, не съм обиждал, не съм и левскар, нито фен на Делиормана. Просто се опитах да отворя очите на хора като вас...
В какво по-точно се опитваш да ме убедиш ? Че да вземеш един клуб, барабар с първият му състав, юношите, да му промениш името, емблемата, цветът...се получава ЦСКА, ли ? Ако Сокол (Марково) се преименува на Барселона, промени цветът, емблемата... Ще стане ли Барселона ? Само не ми обяснявай, че разликата е, че феновете са с вас. По колко ходите на мач, нищо общо със сезон 2015-16, когато всички бяхме обединени и пълнихме Армията за купата на България. Аз съм от Толбухин, от десет години живея в Русе и нямах абсолютно никакви проблеми да идвам на най-важните мачове на Армията (срещу Левски, Лудогорец и европейските клубни турнири). Това, обаче е нещото, което мен ме спира...
ЦСКА беше фалиран абсолютно умишлено от Пернишките боклуци. Това беше политически проект. От както дойде "демокрацията" ЦСКА е трън в очите на абсолютно всички. Спомнете си думите на бившият вицепремиер и отявлен левскар - Евгений Бакърджиев относно нас. Още по времето на Илия Павлов, въпросният ни собственик се оплакваше, че "отгоре" му извиват ръцете (по-специално правителството на Костов) и му пречат на бизнеса. Това беше и причината Любослав Пенев да се превърне в наш собственик през 1999-а. Който е бил на въпросното събрание, знае истината. Дучето е бил там при всички положения. Емил Данчев също. Спомнете си, че точно по това време влезе и изискването спортните клубове да станат акционерни дружества. Сега си спомням, че Вальо Михов, който отново беше натиснат "отгоре" искаше да смени името на ЦСКА на "Атлантик" (ако не ме лъже паметта), под претекст, че клубът вече нямал нищо общо с българската армия, но тогава публиката не го допусна. Като теглим чертата, дали е случайно, че Бойко удари проектът на Томов (когато още беше наш собственик) със Стивън Ло за 1,5 млрд лева ?!
Отнетият лиценз през 2008-а ? Абсолютно всички медии си мълчаха за посещенията на Батков при Станишев и по-специално при неговият с*лташак - Росен Карадимов. Абсолютно всички медии си мълчаха и за куриозът за който говори Валентин Василев - Поета във въпросният клип, а именно, че от Левски са знаели по-рано, че на нас ще ни бъде отнет лицензът... В последствие дори не се разбра, кой отне въпросният лиценз - УЕФА или БФС ?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HEIS6lKfQUA[/youtube][/offtopic]
Последна промяна от Drunken_Master на 15 мар 2020 09:38, променено общо 2 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 15 мар 2020 02:51

Никакво прекратяване! Зион трябва да докопа плейоф! :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

NBA

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2020 11:40

Сезонът в Националната баскетболна асоциация (НБА) може да бъде подновен едва в средата на юни, съобщава телевизия ESPN.
Според медията, ръководството на лигата и собствениците на отборите обсъждат възможността за възобновяване на сезона в НБА не по-рано от средата на юни. Мачовете може да се провеждат без зрители, което ще намали разходите, а срещите ще се провеждат на тренировъчни площадки, а не в залите на отборите.
На 11 март НБА обяви, че спира сезона за неопределен срок заради пандемията от коронавируса, след като центърът на Юта Джаз Руди Гобер даде положителна проба за заболяването. Заразени са още неговият съотборник Донован Мичъл и центърът на Детройт Кристиан Ууд.
Изображение

pill
Контакти:

Фак

Мнениеот pill » 17 мар 2020 18:23

Преебаха сезона заради тая простотия. Всеки втори вече от корона се заразява... Бахти глупостите, честно!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2020 23:36

КД с коронка и той.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Четири Ъгъла

Мнениеот Drunken_Master » 19 мар 2020 15:27

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CpcsvfIJhOk[/youtube]
Това е прословутата офанзивна стратегия на бившият колежански треньор на Катранените пети - Дийн Смит. Използва я на една от най-тежките си срещи за AСС през 1982-ра, тази срещу Кавалерите от Вирджиния. За Северна Каролина личали имената на Уърти, Джордън и доминиращият център от ония години - Сам Пъркинс. Вирджиния пък бил отборът на Ралф Сампсън. Евентуална загуба, означавало, че загубилият ще бъде поставен по надолу в борбата за Източният регион в NCAA, следователно ще има по-тежка програма. След изключителна игра на младият Майкъл, който в третата част вкарал в четири последователни атаки за Катранените пети, девет минути преди края на мача отборът му водил с точка. Без да се колебае, треньорът на Северна Каролина - Смит вдигнал високо четири пръста и тимът му се разпръснал в нападение "Четири ъгъла", действие, което разгневило публиката, коментаторите и дори съдиите. Но проработило. Играчите на Вирджиния така и не успели да стрелят до края, а „Катранените пети“ просто чакали сирената и си разигравали все едно било тренировка.
Мачът бил предаван по NBC в цялата страна и предизвикал огромни протести в медиите и сред феновете. Този двубой станал и причината за въвеждането на лимит за атака, който шефовете на АСС въвели заедно с линията за три точки - експеримент, който бил готвен за следващия сезон.
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”