Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Warped » 15 мар 2020 10:40

Martinez1948 написа:
Warped написа:Какво да кажем за Жеков, или агент Върбан

Принципно не го следя, но преди време ютуб ми припоръча едно историческо предаване с негово учатие ! В което доказва, че до 9то коляно няма нито един комунист, ремсист, анархист, член на бкп или какво и да е друга връзка с комунистическата партия от създаването й от димитър благоев !!!
И доста негови конкуренти-журналисти са яли дървото след като са го обявили за агент на ДС , а той ги е съдил за клевета !
На мен лично ми е достатъчно, че е бил близък с ИЛИЯ МИНЕВ за да знам, че е човек... вече може и да е с разбита психика, но знам със сигурност, че носи човешките качества като морал и чест.

https://i0.wp.com/ivo.bg/wp-content/upl ... G_7556.jpg
https://youtu.be/mr3qDQPxVbE?t=836[youtube]https://youtu.be/mr3qDQPxVbE?t=836[/youtube]
ИМа корона и друго няма кво да правя. :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 мар 2020 13:49

Как мислите това отлагане по-добре ли е в частност за Левски?
Лично за мен-да,най-малкото контузените ще се излекуват,и вероятно ще има по-голямо спокойствие.Може пък и да си починат през този месец.
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 15 мар 2020 16:12

vlong написа:Как мислите това отлагане по-добре ли е в частност за Левски?
Лично за мен-да,най-малкото контузените ще се излекуват,и вероятно ще има по-голямо спокойствие.Може пък и да си починат през този месец.

Да ама заплатите си текат, НАП си иска своето и т.н. Така че разходите са си сигурни, но приходите спират. Ако за тоя месец бяхме изиграли 3-4 домакинства влизат пари в бюджета, отделно някой спонсор може да се намери.
Играиш - пичелиш, ни играиш - ни пичелиш :mrgreen:

Nilim

Мнениеот Nilim » 15 мар 2020 17:33

vvessel написа:

Да ама заплатите си текат, НАП си иска своето и т.н. Така че разходите са си сигурни, но приходите спират. Ако за тоя месец бяхме изиграли 3-4 домакинства влизат пари в бюджета, отделно някой спонсор може да се намери.

А хората се поохарчиха покрай истерията, някои от тях ще са и с намалени доходи и не могат да даряват колкото преди.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 15 мар 2020 17:46

Коронавируса върлува, а мненията във форума намаляха. Случаеност
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 мар 2020 17:56

Warped написа:Коронавируса върлува, а мненията във форума намаляха. Случаеност

Няма футбол. Какво да коментираме? Това с короната затяга примката допълнително около "Левски" (и около повечето клубове в света). Ако ситуацията беше тежка, то сега е mamatasie6alo.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 мар 2020 18:37

За
vvessel написа:

За един месец малко трудно 3-4 домакинства.Едното срещу Луд си го платихме,а срещу други отбори едва ли ще има такъв интерес,така че дали има мачове или няма паричният поток трябва да се запази.То и без това на стадиона няма кой знае какво да се види.Който иска да дава ще дава.Не трябва да затихва Пи-ар кампанията,докато евентуално за спонсора,ситуацията с вируса може и да повлияе.В двата случая явно ако си сериозен и Левскар ще помагаш.
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 мар 2020 18:40

Отделно ,ако се прекъсне първенството и класирането остане такова ,май сме на далавера.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 мар 2020 19:18

[center]Любов, която не може да остане под карантина![/center]

Последният месец беше отличен за феновете на Левски. Общността успя да направи едно малко чудо. Събраха над 1 500 000 лева само за 30 дни. Сините привърженици дадоха почти толкова, колкото "най-богатия българин" отделяше за същия период от време.

Нямаха задни мисли. Просто се взеха в ръце и решиха да си спасят любимия тим.

Посланието им беше изумително. Левски, ти си всичко за нас! Клубът осъзна за сетен път, че има истинска армада в своя подкрепа. Хора, които са готови да дадат над разумното от бюджета си, за да я има легендата - ФК Левски.

Така се прави, когато обичаш! В дни като днешните да се обича е много важно. Светът е стресиран от епидемията Covid - 19. Голямата трагедия на Италия плаши, а тази държава беше една мечта, която не бива да губи своя блясък. Ситуацията е тежка в още от бленувания Запад - Германия, Испания и Франция.

Архитектура, музика, мода, храна, хубаво вино, красив език и всичко това в едни прекрасни градове. Обичам Италия. Не е заради синия цвят, който естествено е предимство. Първото Световно първенство, което помня е това през 1990 година. Бях на 7, но не пропуснах нито един мач. Влюбих се в техните стадиони, допадна ми езикът им, феновете и страстта, с която приемат любимата игра. По-късно като журналист харесах тяхната школа. Там футболът тече от чешмите.

На Ботуша за първи път видях на живо любимия си чужд отбор - Реал Мадрид. Тогава той отпадна от ШЛ срещу Ювентус. Не ми пукаше, защото усетих колко на Апенините са луди по "бианконерите". Край мен подскачаха като луди типове от всички райони на страната.

Няма да забравя как на "Деле Алпи" получих обаждане от български номер. Тогава роумингът беше скъп, а ние в България бяхме бедни. Вдигнах, защото отсреща беше един голям фен на Юве, който ме помоли да му купя шал на любимия тим. За съжаление него вече го няма, а беше наш колега и добър човек, който почина твърде млад. Ники Дановски беше от онези, които обожаваха Италия, която днес страда. Смърфа се сдоби с хубавия артикул, а усмивката на истинския фен е безценна и носи огромно удовлетворение.

По-късно големите европейски успехи на Левски се случиха точно в Италия. В Удине "сините" направиха 0:0, а после в знаменит мач елиминираха Удинезе, за да стигнат до четвъртфинал в Лига Европа. Тогава пътуването беше много по-трудно. Няма да забравя тежките проверки по границите, но и сладката тръпка да стигнеш до там и да си горд от твоя тим. Да застанеш рамо до рамо с колегите от "Гадзета", "Република", "Рай" и тн.

Последва великото влизане на Левски в Шампионската лига. Как да не си луд по Верона, когато си видял с очите си сбъдването на футболната ти мечта? Пак се пътуваше тежко, но си струваше. Левски пишеше своята европейска приказка.

Сезони по-късно "сините" бяха в Рим и биха Лацио. Преди мача на "Олимпико" хвърлихме монета във фонтана Треви и си пожелахме победа. Левски го направи, а ние спазихме обещанието, което си бяхме дали и се върнахме там в малките часове, въпреки зимното време. Левски изпълни нашето желание, а ние не можеше да се отметнем от думата си.

Левски е под финансова карантина, но това към днешна дата изглежда малък проблем. Когато те обичат толкова много хора, а и толкова силно, няма как да се затриеш. За Левски винаги ще има! Трудните времена са голям шанс, а Синята общност демонстрира, че е силна в тежките дни. По-важното е, че е сплотена, а доскоро това не беше така.

В новата обстановка става още по-трудно, но сега ще изпъкнат креативните, а такива има в клуба и изобилстват сред феновете.

Приказката за футболния Левски ще продължи да се разказва. Няма чак такова значение как е името на разказвача, но е за предпочитане да бъде добър. Най-важното е, че има много очи и уши, които искат да я видят и чуят. Те са Левски! Големите запалянковци, които са готови да дадат парче от своя хляб за голямата любов. Приказката ще продължи!

Пази се, остани си вкъщи!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 15 мар 2020 20:15

vlong написа:Отделно ,ако се прекъсне първенството и класирането остане такова ,май сме на далавера.
Не знам дали сме на далавера? Гледам, че пропагандата на разградчани е започна да тече - искат да се излъчи шампион, разбираш ли. Пагубно щяло да бъде, ако не се излъчи. Пропускаме ЕКТ, нямало да има постъпления за отборите. Искат да си вържат задниците.

Интересното е, че не се замислят дали изобщо ще има ЕКТ следващата година. Ако големите държави обявят нулеви сезони, кой ще играе в ЕКТ? Дали ШЛ и ЛЕ ще се проведат без отбори от 5те големи шампионати? Лично аз се съмнявам много силно подобно нещо да стане.
Обаче глашатаите на Кирчо цвъкат пропагандата профилактично :x
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Върни се в “Левски”