Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 12 мар 2020 19:51

''не позволява ПРОМЯНА НА РЕКОНСТРУКЦИЯ''...ко? :lol:
Този е гей.ПървУ.И изключително важно.
Реконструкцията е СЛЕДСТВИЕ.(Искал е да каже ''конструкция'' ма толко му разбира акъла от конструкции и реконструкции).ВторУ
Този е архитект и не разбира от реконструкции.Тва е дело на конструкторите.ТретУ.
Абсолютно никви ''реконструкции'' не могат да се правят на това съоръжение,така че не знам кви ''промени на реконструкции'' дърдори.Бута се всичко и се прави наново в рамките на чашката на стадиона,че и даже по навътре.Четвърту.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 12 мар 2020 19:59

Софийския архитект нещо не иска стадион.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2020 20:30

pomiqrat написа:Софийския архитект нещо не иска стадион.

Този е от Варна,като му прегледах житието се натъкнах на идеята му ЦСКА и Левски да строят общ стадион и това може би оправдава атаката му срещу ремонта на Армията.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2020 20:57

Много странни неща се случват,3 месеца оценител след оценител си правят отвод за оценка на базите на ЦСКА и след като преди два дни най-после излезе официална новина че вече има подписан договор с екип от оценители и им е платено се появява този и започва да създава нови проблеми.Аз съм имал работа с оценители и като знам каква е конкуренцията при тях и как всеки се натиска за да направи някоя оценка и да вземе едни пари ми се вижда много странно да се отказват от оценки на имоти на стойност 20-25 млн.лв като хонорара им е процент от стойността на имотите ако не се лъжа.Това говори само за натиск срещу оценителите от някой.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 мар 2020 21:43

Дезинфектирал съм се бая тая вечер,тъй че ме не дразнете от ше закрия целия форум
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 мар 2020 22:08

Игнатов е либерастко говедо и се мъчи да се прави на алтернативен на Фандъкова.
Ако , някой си е мислел ,че ще ни направят шпалир за да си построим стадион значи не познава говедата.
Щото какво се получава ние строим нещо нещо модерно и отиваме в космоса като инфраструктура, а други чакат Баце да им направи козирка да не им се смеят и да им пусне фандък от тотото.
Схващате ли разликата? Значи борбата е на живот и смърт.Имаме невероятен шанс, че се случиха тези неща с Божков защото , ако той беше в силата си ние стадион нямаше да строим поне докато не го утрепат. Божков изгърмя и хоп появиха се оценители.СлучаЕност?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 мар 2020 22:11

delqnski47 написа:Дезинфектирал съм се бая тая вечер,тъй че ме не дразнете от ше закрия целия форум

Експерт трябва да се изкаже по случая:
Не си се дезинфектирал правилно. Ползвал си купешка, а не истинска ракия . Под 52 всичко е шльокавица. Не си ял достатъчно чесън. Това води до липса на антиоксиданти . Половин глава е нормата!
Нямаш хидратация, сиреч не пиеш достатъчно вода. Нямаш и минерали-не мезиш.
Така няма да стане!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 мар 2020 22:18

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Дезинфектирал съм се бая тая вечер,тъй че ме не дразнете от ше закрия целия форум

Експерт трябва да се изкаже по случая:
Не си се дезинфектирал правилно. Ползвал си купешка, а не истинска ракия . Под 52 всичко е шльокавица. Не си ял достатъчно чесън. Това води до липса на антиоксиданти . Половин глава е нормата!
Нямаш хидратация, сиреч не пиеш достатъчно вода. Нямаш и минерали-не мезиш.
Така няма да стане!

Не ми разправяй тея глупости.Пия си домашарка гроздова от Петричко...
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 мар 2020 22:24

onegavon написа:Игнатов е либерастко говедо и се мъчи да се прави на алтернативен на Фандъкова.
Ако , някой си е мислел ,че ще ни направят шпалир за да си построим стадион значи не познава говедата.
Щото какво се получава ние строим нещо нещо модерно и отиваме в космоса като инфраструктура, а други чакат Баце да им направи козирка да не им се смеят и да им пусне фандък от тотото.
Схващате ли разликата? Значи борбата е на живот и смърт.Имаме невероятен шанс, че се случиха тези неща с Божков защото , ако той беше в силата си ние стадион нямаше да строим поне докато не го утрепат. Божков изгърмя и хоп появиха се оценители.СлучаЕност?

Когато преди време ви обясних, че няма как да станат нещата по този начин , ми се подигравахте. Радвам се за вас. Вие нищо не можете да построите. Дори и къщичка за пиленца. Инджов може, ама загуби интерес. И не зарад говедата, а зарад Падишаха ви.
На говедата не им пука за вас. Никой и за нищо не ви пречи поне да възстановите канализацията на Армията. Но няма желание.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 мар 2020 22:39

sin4ec написа:
onegavon написа:Игнатов е либерастко говедо и се мъчи да се прави на алтернативен на Фандъкова.

Когато преди време ви обясних, че няма как да станат нещата по този начин , ми се подигравахте. Радвам се за вас. Вие нищо не можете да построите. Дори и къщичка за пиленца. Инджов може, ама загуби интерес. И не зарад говедата, а зарад Падишаха ви.
На говедата не им пука за вас. Никой и за нищо не ви пречи поне да възстановите канализацията на Армията. Но няма желание.

Ква канализация ,ние имаме цел парк бе майна...
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”