Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот HardWork » 12 мар 2020 00:32

шивача написа:демек, всичко е цвята и рози, само публиката не си заслужава отбора и ръководството :lol:
Мисленето ти отговаря точно на действията на ръководството ни.Следва потоп :!:

Нищо не е както трябва! Отбора не играе добре и резултатите не са добри! На всичкото отгоре част от публиката се държи неадекватно и с действията си само пречи отбора да излезе от кризата.
Действията на ръководството са логични и резонни с оглед на ситуацията. Не може да сменяш треньора и да гониш футболисти на всеки 3 месеца, заради няколко слаби мача и грозна игра. Отделно има една камара фактори отговорни за слабата игра, които нямат нищо общо с треньора.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 мар 2020 00:39

HardWork написа: Крушчич няма вина в това, че Соу, Евандро и Малинов са в слаба форма и имат психологически проблеми.

А кой е виновен за слабата им форма, бай Добри ли?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 мар 2020 00:46

HardWork написа:
ivo55 написа:Ама си мисля и ми правят две неща впечатление:

А: Ти не се смяташ за част от публиката на ЦСКА. Говориш за публиката като за "те" и като за "нея".
Б: Ти смяташ, че ЦСКА и феновете му са различни неща, а не едно и също.

:idea:

А: под "те" визирам шайката псевдо фенове - расисти, които искат да гонят треньора, ръководството, собственика и играчите, защото отбора е загубил един мач, и не играе атрактивно! Няма "нея", защото публиката е разцепена на групи.
Аз със сигурност не съм от групата "те"! Аз съм от тихото мнозинство, което си подкрепя отбора, дори когато не бие и не играе атрактивен футбол!

Б: Аз смятам, че в момента част от феновете на ЦСКА се държат неадекватно и пречат на отбора (себе си, играчите, ръководството и останалите фенове). Тълкувай го както ти е кеф ;)

В: Смяташ, че ТЕ - феновете искат да гонят треньора, ръководството, собственика и играчите. Ти наистина смяташ, че това е целта на ТЯХ - феновете. :lol:

Г: Вярваш си, че треньора, ръководството, собственика и играчите вървят комплект. Феновете не си играят искат да ги изгонят вкупом. :mrgreen:

Д: Самопровъзгласил си се за човека, който раздава оценките и може да дели както му е кеф феновете. И в типичен за теб стил определяш ТЯХ - феновете за "шайка", за "расисти". И естествено, вървейки по твоята доста тъмна и самотна логическа пътека, ти определяш и големината на групите, които "създаваш" някъде в специални кътчета на твоето съзнание. Абсолютно разбираемо си се самопричислил към "мнознството" умни, смели и красиви :)

Е: Продължаваш да отричаш и да отказваш да приемеш в съзнанието си очевадния факт, че на мача в Бистрица бяха последните няколко стотин човека, които все още подкрепят сбиртока мухльовци на Стойкас, който вече 4 години се проваля навсякъде и във всичко. И че ти си един от тези малцина все още подкрепящи тоя сбирщайн контузени и безработни, и че това те прави част от тази шепа народ, които наричаш "шайка". :lol: Отказваш да приемеш на съзнателно ниво очевадния факт, че мнозинството фенове на ЦСКА бойкотира тихо и просто отказва да ходи да подкрепя тези слабаци и то - мнозинството не е било в Бистрица. И че това мнозинство ходи само няколко пъти в годината в т.н. напечени мачове, за да се обозначат, че още ги има и не са изчезнали, и че докато са живи ще са от ЦСКА. ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА БЪДАТ ЦСКА! НЕГОВАТА ОСНОВА. Но няма да подкрепят политика да се влачат подобни посредствени и слаби безработници от долните дивизии и няма да подкрепят политика, при която всеки който леко изпъкне от тази отвратителна шайка, веднага бива продаден за дребни пари в смешни първенства.

Очаквам сега да ми споменеш финансовия феърплей, за да добавя и

Ж: Финансовия феърплей позволява 10 млн. лева да си на загуба без проблем (за ФИФА това е дребна сума), че е много лесен за заобикаляне, ако искаш да вкараш някакви пари, които за ФИФА са дребни, и че за финансовия феърплей един куп пера от разходите изобщо не се вземат предвид.

и

З: Мнозинството фенове, които тихичко бойкотират и не ходят на стадиона, нито имат за цел да гонят административен персонал или собственици, нито пък искат да се увеличат разходите. Това са мантри на една доста глупава и елементарна демагогия, която се прокарва от глупави и доста елементарни хора, без да има връзка с действителността.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 мар 2020 00:50

Извини ни, моля те, че ти пречим голословно да обясняваш колко са прекрасни и адекватни шефУвИтИ. :lol: :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 12 мар 2020 09:18

Аз си мислех , че са го върнали в Ловеч ,но явно и от там е изпаднал.

http://medianews.bg/bg/a/stefan-yarmov- ... berkovitsa

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 мар 2020 10:02

HardWork написа:
шивача написа:демек, всичко е цвята и рози, само публиката не си заслужава отбора и ръководството :lol:
Мисленето ти отговаря точно на действията на ръководството ни.Следва потоп :!:

Нищо не е както трябва! Отбора не играе добре и резултатите не са добри! На всичкото отгоре част от публиката се държи неадекватно и с действията си само пречи отбора да излезе от кризата.
Действията на ръководството са логични и резонни с оглед на ситуацията. Не може да сменяш треньора и да гониш футболисти на всеки 3 месеца, заради няколко слаби мача и грозна игра. Отделно има една камара фактори отговорни за слабата игра, които нямат нищо общо с треньора.

Оставам с впечатлението, че си бил пребиван от феновете :?: Има някаква неприязън в теб :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 мар 2020 11:40

Изображение

Или иначе казано, за УЕФА и финансовия феърплей не е никакъв проблем един клуб да има годишен дефицит по-голям, отколкото е целия годишен бюджет на ЦСКА! Вярвам,че си успял да си го преведеш.

За УЕФА е важно собственика да покрие по-голяма част от дефицита и счетоводно загубата да не е по-голяма от 5 млн Евро за 3 години.

Има ограничение, както виждаш, до каква сума собствениците могат да покриват загубата на клуба с лична вноска. Предвид посочените суми това изобщо не касае българския футбол, а има за идея да ограничи арабите да наливат в клубовете си във Англия, Франция и Испания стотици милиони годишно.

Ако все пак ти идва сложно, за финансовия феърплей основното е:

1. Целта е да се предотврати достигането постепенно с години до ниво на свръхзадлъжнялост, в следствие на което други клубове, треньори, играчи, а и самата УЕФА да не си получат парите от даден клуб;
2. Целта е и да не се допусне изкривяване на спортния феърплей при най-богатите клубове, като се ограничи възможността разни шейхове да наливат директно стотици милиони годишно в даден клуб. За тази 2-ра цел изобщо не касае малките и средните по-големина клубове и това директно е посочено от УЕФА.
3. При изчисленията за показателите за финансовия феърплей не се вземат изобщо цифрите за инвестициите в стадиони, съоръжения за обучение, младежко развитие и женски футбол. Това е с цел стимулиране инвестициите в по-добри условия за децата и зрителите.
4. Допуска се ако годишната загуба (счетоводна) на клуба е примерно 12млн Евро, т.е. 24 млн. лева, собствениците да покрият 20 милиона лева с директна вноска, а клубът да остане счетоводно на загуба 4 млн. лева.
5. На ЦСКА бюджетът целия е под 20 млн лева или да е там някъде, т.е. изобщо ЦСКА няма никакъв проблем с финсновия феърплей на УЕФА.

В заключение, надявам се, вече няма да ставаме обект на подобна елементарна, леснооборима и бих казал обидна демагогия, където нонстоп се обяснява, че трябва да търпим некадърни играчи, които са били безработни дълго време и/или контузени, заради някакви тайнствени правила за финансовия феърплей на УЕФА. Е, не са тайнствени, а са публични и няма никакъв проблем да се обсъждат, ама не на принципа "чух от един човек, много е страшно". Да не говорим, че тук е България, и ако Ганчев реши, не му е проблем да осигури финансиране през лица и фирми, с които няма видима свързаност и за това няма лимити и ограничения. Ама ЦСКА няма нужда от по-голям бюджет за първия си отбор, а има нужда от компетентни ръководители, , говорещи без диалект, от треньори с опит и успехи, от това да се спре търговията на дребно, да се спре алъш-вериша и влаченето на скъпо платени , но в голямата си част некадърни и безхарактерни чужденци. И да се спре продажбата веднага на всеки играч, който малко изпъкне на фона на останалите некадърници. Това ни обрича винаги първия отбор да е слаб.
Последна промяна от ivo55 на 12 мар 2020 11:43, променено общо 2 пъти.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 12 мар 2020 11:41

ШефувИтИ ни са най-доброто, което може да имаме към момента (бащицата в нашия футбол винаги е бил и ще бъде бивша или настояща мутра, а Ганчев за разлика от другите поне е създал някой и друг футболист). Грешките му са много и въпреки че няма алтернатива, все пак не пречи да се обсъждат (Сега съм на НИЕ с Иво, и на ТЕ с Hardwork). В нормалния свят Главният си назначава спортен директор, който има адекватни познания. Той отговаря за трансферите и треньора като за целта си назначава сам скаут, треньор и т.н. Когато Ганчев (без проф. познания) си избира главен скаут, спортен директор и треньор отделно като трите звена нямат нищо помежду си, става огромен проблем. Джарета и СС не ги виждам да дишат един и същ въздух даже. Работата на Крушчич кой от двамата я анализира? Кой му помага? Липсва организация и КОЛЕКТИВ! Ако сп. директор смени 5 треньора за година по принцип си отива и той... той даже сам следва да си подаде оставката. При нас КОЙ? пое отговорност? И... едно е да се пазят някои неща от злобните медии, както е правилно, съвсем друго е да си управляваш отбор с фенове като частна фирма, макар и на хартия да е такава. Ако беше излязъл и казал: Искам да направим стадиона и да развием школата- това са приоритетите, а купа и титла- ако стане, стане, тогава ОК.

Крушчич не го харесвам, но изпитам съчувствие към него заради една група. ТЕ. Феновете се делим на НИЕ и ТЕ, защото хората по принцип се делим на НИЕ и ТЕ. Има едно неписано правило, което обуславя една от разликите между германците и австрийците. Ако сервитьорът донесе тотално грешна поръчка, австриецът ще си пие и яде това, което са му донесли. Сервитьорът е човек, може да сгреши, не е възпитано да го връщаш. Германците са по-директни и когато някой не си е свършил работата ще го накарат да се върне и да си я свърши. Разбира се- изключения много. Е, когато германците целят треньора със снежни топки и го унижават пред футболистите му, колегите му и пред всички на стадиона и пред телевизора, защото не са доволни от него, а аз съм в групата на по... австрийски настроените.. отделно от това смятам, че шефът на сервитьора е по-виновен.. тогава макар да сме от един отбор- тези хора за мен са ТЕ!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 мар 2020 15:26

Съгласен съм, че Стойлов трябва да понесе отговорност за лошата селекция. Според мен спортно - техническата власт трябва да бъде делигирана изцяло само на един служител (спортен директор) и той да носи отговорност за резултатите.
Има по какво още да се работи в клуба по отношение на вътрешната структура.

Феновете нямат единна и ясна позиция. Публиката е разединена и това се вижда от всички. На мача с Берое имаше аплодисменти и освирквания по едно и също време спрямо някои играчи.
Разделението на "Ние" и "Те" не идва от мен, влезте във фейсбук и четете по групите. Едната част от феновете (Ние) са дали картбланш на отбора до края на сезона, другата (Те) иска незабавни оставки и промени на момента.
Към днешна дата едната част подкрепя отбора, другата го бойкотира. Вие си знаете сами за себе си от коя страна стойте.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 12 мар 2020 15:39

Иво ако ми разрешиш и аз ще си кажа мнението , хубави, лоши в момента това са футболистите на ЦСКА. Класираха се на полуфинал за Купата и са с равни точки с отборите заемащи 2 място,като предварителни очаквания нищо изненадващо, като качество на игра незадоволително.Остават два месеца които ще ни определят сезона, имаме реални шансове за Купата и за второто място, феновете имат два варианта или да не ходят на стадиона и критикуват яростно по форумите или да застанат зад отбора и го подкрепят безрезервно. А да наричаш футболисти на ЦСКА инвалиди, безработни,некадърници показва всичко друго само не и грижа или любов към ЦСКА. Гоним Ганчев и какво правим, аз и ти ще издържаме отбора или ще направим нов стадион, пробвахме при Лупи не стана.Когато трябва да се критикува ръководството и футболистите нека да се прави цивилизовано, нека говорим помежду си, а не чрез медиитеда се ругаем, нека не доставяме удоволствие на сините фенове. И много те моля не се изказвай от името на всички фенове на ЦСКА, всички имаме глави на раменете си и можем да решаваме самостоятелно кое е добре и кое не за ЦСКА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”