NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Янис Антетукомпо

Мнениеот obi4am_pirin » 11 мар 2020 00:10

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:Защото разликата с него и без него на паркета като точки е фрапираща. 30 минути с него са напълно достатъчни за да се печелят мачове. Виж колко точки за владение на топката имат с и без него и ще си отговориш дали някой друг трябва да е МВП. Ако не му дадат втора поредна такава награда, ще е абсолютен грабеж.

Ще я вземе...

Голем е... И в пряк и в преносен смисъл. Той ли е много добър или е заради тайфата. Еми за мен и едното и другото. Но в плейофите има какво да доказва. За Бронито... Велик е!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Пак ги уби...!

Мнениеот Drunken_Master » 11 мар 2020 08:50

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Еми...

Мнениеот Drunken_Master » 11 мар 2020 18:07

obi4am_pirin написа:
Drunken_Master написа:Ма Хъни ми поръчала потник на Джабар за годишнината, че този на Пау Гасол ми се скъса след тежко единоборство с двуметров център-автомонтьор...

Представям си той в какъв вид е бил... :mrgreen:

Огромен е...Едно приятелче след друго тежко единоборство му беше сцепил горната устна, че въпросният ядеше през сламка в продължение на седмици. След злощастният инцидент, какви цветущи псувни чуха ушите му не е истина... :lol: :lol: :lol: :lol:

[offtopic]Безплатни уроци по история...
Drunken_Master написа:Преди 1989-а ролята на Русия в този освободителен акт е била поливана обилно с подмазвачески сироп на "вечната дружба", както казва професор Андрей Пантев. В днешно време ролята на руснаците се подминава и омаловажава, а без тяхната помощ това нямаше да се случи... Защо е избухнало Априлското въстание ? Нали не смятате, че един велик човек като Георги Бенковски (или Гаврил Хлътев) си е фантазирал, че с едно кьопаво черешово топче, което след един изстрел се разпада на парчета, ще бутне триконтинентална империя ? Просто желаят чрез своят военен подвиг, да се чуе техният зов за помощ и по този начин да се привлече вниманието на великите сили.
Между другото много историци смятат, че всъщност Русия изобщо не е била подготвена за война с Османската империя, нито военно, нито дипломатически, но надделява благородните, емоционалните и освободителните тенденции в руското политическо мислене и общество. Е, не навсякъде... Великият Фьодор Достоевски се е чудил, каква работа имат неговите сънародници на българска земя.
Русия имала амбиции за Проливите ? ОК, но коя държава няма амбиции ? Те са част от култура, политика, влияние, манталитет...
Какво можем да кажем за Конго и Белгия, Индонезия и Холандия, Намибия и Германия... Да не би да са изградени върху благородство ? Значи, руснаците нямат място отвъд река Дунав, а англичаните са у дома си край река Ганг и то за векове.
Между другото след Освобождението оставяме с горчилка към Освободителката, понеже не сме достатъчно големи по територия, ама това вече си е типично българска черта...
Изображение
[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

BIG 4

Мнениеот Drunken_Master » 11 мар 2020 22:51

Регър, само реферите ви спасяваха от тях. :lol: За справки... 2010 NBA Finals

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2020 00:21

Ако кухнята в ресторанта ти е толкова постна като заяжданията ти, няма да изкарате на дълго, да знаеш. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 мар 2020 06:58

NBA прекратен заради тая гадост :| :| :|

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2020 09:04

Редно е да изиграем една серия с Милуоки и който бие да е шампион.

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 12 мар 2020 09:19

rhaegar написа:Редно е да изиграем една серия с Милуоки и който бие да е шампион.

Това ви е единственият шанс за титла :mrgreen:
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 12 мар 2020 09:24

Спряха ми Калчото, спряха ми и баскетбола... За кфо да живеем, бе ?! :lol:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 мар 2020 09:36

pill написа:
rhaegar написа:Редно е да изиграем една серия с Милуоки и който бие да е шампион.

Това ви е единственият шанс за титла :mrgreen:

А и да загубим, Клипърс пак няма да са и близо до трофея. :lol:

Изображение

Върни се в “Архив”