Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот HardWork » 11 мар 2020 23:05

шивача написа:
HardWork написа:
шивача написа:
onegavon написа:
шивача написа:крушич като треньор на Земун има следната статистика за първенство
П-4
Р-2
Загуби-8
и този треньор го налагаме??? Рееално ако се замислите, всеки бивш футболист би имал аналогични резултати начело на нашия отбор.Защо се дават пари на чужденец,, като по-добре да назначат един Джеки, хем има нужда от пари, хем си е наша легенда!?

Джеки има нужда от алкохол даже и пари не му трябват.Като почнете с едни предложения ум да ти зайде.

Викаш, с Джеки ще сме по-зле от сега :mrgreen:

Можеше да сме много по - зле и вероятно щяхме да бъдем, ако вместо Крушчич бяха сложили някоя лигава пичка като Ицо Янев, Томаш или принцесата с декларацията! Когато той пое отбора къде бяхме? Сега къде сме? Добре, че феновете не решават кой да води отбора, че щяхме сигурно да си играйкаме във втората шестица. Масово феновете се държат като вечно недоволно разглезено детенце! Не им бил достатъчно атрактивен стила на игра, затова бойкотират, замерят и искат оставки! Жалки смешници, ЦСКА не им е длъжен да ги радва и да им прави живота хубав!

И теб да сложат пак ще сме в тройката. ЦСКА бие с името си, така бихме и Берое, без да сме ги надиграли.Реално имаме по-добри играчи от тях, но нищо не ни се получава. Както и в останалите мачове. Само Лудогорец ни превъзхожда по индивиндуалности, което при един що-годе добър треньор трябва отбори като Берое да ги надиграва, а като Царско село да минават три пъти центъра на полувреме, макс. Това е показателното за един треньор, както и израстването на самите футболисти. Аз такова освен в Антов, не виждам. И при него е плод на това, че е малък и с трупането на опит изразства, не на треньора, докато при всички останали се вижда страх и регрес. И последно по темата, Стойчо Младенов с тези футболисти щеше да води на Лудогорец :!:
А феновете реагират така, щото им писна от лъжите на ловешките селяни :idea:

темата е изчерпана! Мача с Царско Село беше игран на ужасен терен, половината ни титуляри бяха ангажирани с националния отбор, други трима титуляри контузени. Влизат на пожар да играят хора на 1 тренировка с отбора. Крушчич няма вина в това, че Соу, Евандро и Малинов са в слаба форма и имат психологически проблеми. Също няма вина в това, че Гълъбов, Отабор и Жеферсон са тотал щета. Крушчич не е нито Бог, нито лорд Волдеморд или Чък Норис, че да може да решава всички проблеми на човечеството с мисъл! Човека пое отбора на пожар след серия от слаби резултати и го стабилизира! ФАКТ! Отбора беше в серия от 10 мача без загуба и без допуснат гол, ФАКТ! Продължаваме за купата и наваксахме разликата с Локо ПД и Левски, ФАКТ! Въпреки слабата подкрепа от публиката, контузените, лошата форма на ключови играчи, и малшанса на моменти! Имаше греди, не свирени дузпи, зачетени голове от засада на противника и тн., ФАКТ! Крушчич взе каквото можеше да се вземе! Видяхме миналата година легендата с декларацията как отпадна от Ботев и се изпари като пръдня! Крушчич поне има самочувствието, смелостта и психиката да води отбор като ЦСКА в тези тежки условия!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 11 мар 2020 23:11

ivo55 написа:Как пък не ти омръзна да плюеш по феновете? :)
Пожелавам ти да успееш да угодиш на шефУвИтИ и да накараш феновете на ЦСКА да забравят славното минало, да се отрекат от легендите си (не визирам Томаш), да почнат да тачат някакви начинаещи случайници никога нищо непостигали, особено ако са сърбе. Също така да ги накараш да харесват това ЦСКА никога никакви успехи да не постига, да минават по 15-20 нови футболисти годишно, почти всички от които безработни или контузени. И задължително адски безхарактерни. Успех! :lol:

А какво да правя, да ги хваля ли? То не беше расизъм, не беше саботаж на отбора, псувни, бойкоти, замеряне с бутилки и снежни топка, освиркване на играчите! Само заради една загуба и защото треньора на ЦСКА е сърбин, който не практикува атрактивно тики-така! Ебахти малоумната публика! Всичко това са факти! Няма отбор който винаги мачка! Работата на публиката е да подкрепя отбора, особено когато времената са тежки! Уважения към подуенци за начина по - който си подкрепят отбора! Ние много бързо забравихме къде бяхме преди няколко години!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 мар 2020 23:18

:lol: Е, ми, дерзай. Може пък да успееш.
Даже не ми се коментира по същество, щом смяташ че ситуацията е "само заради една загуба" :)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 мар 2020 23:25

Тегаво ще ми е,ама дано продадат Антов на некой адекватен отбор да се развива момчето .У таа кочинЪ нищо добро не го чака.А много ще ме е яд,ако тръгне надолу....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 мар 2020 23:27

Ама си мисля и ми правят две неща впечатление:

А: Ти не се смяташ за част от публиката на ЦСКА. Говориш за публиката като за "те" и като за "нея".
Б: Ти смяташ, че ЦСКА и феновете му са различни неща, а не едно и също.

:idea:

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 мар 2020 23:29

Деляне, какво продаване. Не се знае дали лятото все още ще има книжни пари. Сега е момента да депозираш в общината завещание, че завещаваш тялото си за научни изследвания. За всеки случай. :)

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 мар 2020 23:39

демек, всичко е цвята и рози, само публиката не си заслужава отбора и ръководството :lol:
Мисленето ти отговаря точно на действията на ръководството ни.Следва потоп :!:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 12 мар 2020 00:16

Аз бях против този треньор при назначението му, но сега съм на мнение, че не трябва да го пипат. Просто не може да се сменят треньорите през месец-два. Това води до дестабилизация на отбора. Треньорът се сменя, ако не може да направи колектив, ако отборът има слаби резултати и т.н. При Крушчич не се забелязват такива неща.
По-скоро притеснителното (освен селекцията) е, че пак има половин отбор контузени, както се случва всяка година след зимната подготовка.
И тук въпросите са към ръководството - имаме ли възстановителен център, медикаменти, терапевт или там какъвто специалист е необходим?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 мар 2020 00:20

ivo55 написа:Деляне, какво продаване. Не се знае дали лятото все още ще има книжни пари. Сега е момента да депозираш в общината завещание, че завещаваш тялото си за научни изследвания. За всеки случай. :)

То верно че ше се мре,бях забравил :arrow:
Е,преди седмица нацелих една дупка на Климент Охридски.Пцувах,пцувах,пцувах сите управляващи и теа де са ограбили България последните двайс годин и им пожелах да ги тръшне коронавируса :idea: :lol: Цувах ги чак докато стигна Горубляне ,дейба,чак там се успокоих :lol: Дейба дупката му беше :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 12 мар 2020 00:25

ivo55 написа:Ама си мисля и ми правят две неща впечатление:

А: Ти не се смяташ за част от публиката на ЦСКА. Говориш за публиката като за "те" и като за "нея".
Б: Ти смяташ, че ЦСКА и феновете му са различни неща, а не едно и също.

:idea:

А: под "те" визирам шайката псевдо фенове - расисти, които искат да гонят треньора, ръководството, собственика и играчите, защото отбора е загубил един мач, и не играе атрактивно! Няма "нея", защото публиката е разцепена на групи.
Аз със сигурност не съм от групата "те"! Аз съм от тихото мнозинство, което си подкрепя отбора, дори когато не бие и не играе атрактивен футбол!

Б: Аз смятам, че в момента част от феновете на ЦСКА се държат неадекватно и пречат на отбора (себе си, играчите, ръководството и останалите фенове). Тълкувай го както ти е кеф ;)

Върни се в “ЦСКА”