1914.1902 написа:1914.1902 написа:Валенсия - Аталанта и най-вероятно Ювентус - Лион ще се играят пред празни трибуни.
ПСЖ - Дортмунд също. Възможно е и Барселона - Наполи да са без публика.
Байерн М - Челси също ще са без публика.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1914.1902 написа:1914.1902 написа:Валенсия - Аталанта и най-вероятно Ювентус - Лион ще се играят пред празни трибуни.
ПСЖ - Дортмунд също. Възможно е и Барселона - Наполи да са без публика.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Президентът на Олимпик Лион Жан-Мишел Ола обяви, че не е ясно къде ще се играе предстоящият мач реванш от осминафиналната фаза на Шампионска лига срещу Ювентус.
Французите спечелиха първия мач с 1:0. Реваншът е предвиден да се проведе на 17 март.
Ола заяви, че има много неясноти около провеждането на втория мач.
„Ние нямаме представа дали мачът ще се играе в Торино, както е по план. За момента информацията ни е, че срещата остава в Торино при закрити врата“, коментира Ола в интервю за радио „BFM“.
„Аз знам, че от Малта са отказали да приемат мача, като предложението е било да се играе там при закрити врата. Ситуацията постоянно се променя. УЕФА следва различните разпоредби на правителствата на държавите“, добави той.
Футболната федерация от Малта потвърди, че е отказала да приеме мача между Ювентус и Олимпик Лион.
doktora25 написа:Може и да не е в Катар, Мароко е добра дестинация и близка, Либия. В Русия, Турция и Казахстан гледам също е добре положението. Това като цяло ми е идеята и не виждам минуси в нея.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
RB Leipzig XI vs. Tottenham: Gulacsi; Klostermann, Upamecano, Halstenberg; Mukiele, Laimer, Sabitzer, Angelino; Nkunku, Schick, Werner.
Tottenham XI vs. RB Leipzig: Lloris; Aurier, Alderweireld, Dier, Tanganga; Sessegnon, Winks; Lo Celso, Lamela, Lucas; Dele.
Valencia XI: Cillessen - Wass, Coquelin, Diakhaby, Gaya - Torres, Kondogbia, Parejo, Soler - Rodrigo, Gameiro
Atalanta XI: Sportiello - Djimsiti, Caldara, Palomino - Hateboer, de Roon, Pasalic, Freuler, Gosens - Ilicic, Gomez
Thsmith написа:Тва е пълен абсурд тези мачове без публика. Да ги отлагат или ако и двата отбора са съгласни, да ходят да играят поне някъде другаде или да си играят с публика на собствен риск за феновете!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост