Били сме и друг път в лошо положение. Например през 1985-6 и 1998, когато Пената се чудеше кого да пусне. Също и през 2008, когато пак Пената трябваше да вади кестените. И в трите случая заложи на млади българчета, които по-късно направиха име, кои по-голямо, кои по-малко.
Лошото е, че през 2018 и след това Пената вече е много стар. Сигурно и младите българчета са по-малко и по-слаби спортисти. Но най-сигурно е, че треньорите и скаутите сега нямат нито носа, нито топките на Пената.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
hydetoshi написа:Кога е жребият?
Жребий: 10 март, вторник, 11:00 ч
Мачове: 7-9 април и 21-23 април, вторник-четвъртък
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Мисля, че сме фаворити сред последните останали в турнира. Тая апатия, която ни е обзела няма да е вечна. Все ми е тая с кой ще се паднем, оптимист съм!
Иначе, поради обстоятелството, че финала е на Васил Левски, предпочитам да има две дербита Сф-Пд, защото ако имаме градски дербита, то софийския отбор ще има предимство на финала в София.
Иначе, поради обстоятелството, че финала е на Васил Левски, предпочитам да има две дербита Сф-Пд, защото ако имаме градски дербита, то софийския отбор ще има предимство на финала в София.
Крушовски явно е контактувал с Павел Колев и е пипнал заразно кривогледство. Сега на пресконференцията забелязах, че е кривоглед с дясното око.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- delqnski47
- Контакти:
ivo55 написа:Крушовски явно е контактувал с Павел Колев и е пипнал заразно кривогледство. Сега на пресконференцията забелязах, че е кривоглед с дясното око.
Абе тия работи не са за ебавка
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Да, прав си. Не си го е избирал. Просто не го бях забелязал досега.
"Ще победим Берое с 2:0. Мисля, че ще успея отново да се разпиша, а второто попадение ще бъде дело на Белтраме", заяви Ахмедов
Иначе да споделя вариант на първи отбор, който поне малко ще се приближи до представата ми за ЦСКА и ще има някакъв потенциал за 2 години да се обиграе. Максимално евтин, без грандиозни заплати. Иначе, всеки би си мечтал да се вземат двама готови, вече доказани и много скъпи голмайстори от класата на Мораеш или поне като Каранга . Но като нямаш пари за такива, трябва да си ги създадеш.

-
Непринуден
- Контакти:
hydetoshi написа:delqnski47 написа:Искам финал с Левски![]()
Тц! Софийска и пловдивска двойка в полуфиналите и съответно софийско-пловдивски финал. Купата е или за нас или за Левски. Предполагам повече за Левски.
Обикновено Лудогорец пада за купата и обикновено отстранилия го не взема купата.
Освен това Левси си изигра големия мач в турнира и не се очаква да е носителя на трофея. Миналата година ЦСКА срещу Лудогорец и после Ботев срещу ЦСКА си изиграха големите мачове и то при гостуванията та накрая не станаха победители. Стана отбор, който никакъв мач не беше изиграл дотогава и си го пазеше за финала изиграването.
Пловдивските отбори са по-опасни и по-специално Ботев, тъй като за разлика от другите три го няма в челото на първенството и при него борбата е изцяло на един фронт.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
ivo55 написа:"Ще победим Берое с 2:0. Мисля, че ще успея отново да се разпиша, а второто попадение ще бъде дело на Белтраме", заяви Ахмедов
Иначе да споделя вариант на първи отбор, който поне малко ще се приближи до представата ми за ЦСКА и ще има някакъв потенциал за 2 години да се обиграе. Максимално евтин, без грандиозни заплати. Иначе, всеки би си мечтал да се вземат двама готови, вече доказани и много скъпи голмайстори от класата на Мораеш или поне като Каранга . Но като нямаш пари за такива, трябва да си ги създадеш.
Искаш да кажеш, че 35 хил евро на месец за Десподов, 60 хил за Чочев, 40 за Г. Миланов и 25 хил за Неделев (за да играе в ЦСКА сигурно ще иска повече) е евтин вариант?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.