Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

brambar
Контакти:

Re: Купа на България: Левски (София) - Лудогорец (Разград) , Четвъртък

Мнениеот brambar » 05 мар 2020 23:30

Дълбок поклон на най-великата публика в България! Честно си признавам, че имаше моменти, в които не гледах мача, слушах само публиката. Уникално! Представям си какво е било на стадиона. Поздравления и за отбора, че издържа най-вече психически. Много грамотно проведен мач, макар и не най-силният и за малко да ни се изплъзне. Мисля, че името на Милан Миятович трябва да бъде записано със златни букви в историята на "Левски". И то не заради спасената тази вечер дузпа. Това е един изключително добър вратар. Жалко, че тъпото правило за вратарите ще ни лиши от удоволствието да го наблюдаваме повече време. Как пък не му издействаха българско гражданство? Дано този полуфинал даде тласък на отбора да върви нагоре. Нищо още не е решено.
Последна промяна от brambar на 05 мар 2020 23:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 05 мар 2020 23:33

Michael_Buble написа:
sin4ec написа:Футболът е странна игра...с доза късмет, раздаване и стратегия един слаб отбор може да отстрани далеч по-класен съперник. Това се случи днес. Левски отстъпва на Лц във всички фази на играта, и почти на всички постове.
Зелените направиха груба грешка и се поведоха по играта ни, или по-точно по кюскането ни. Ние футбол не можем да играем, но можем да рушим и да кюскаме. Такива са реалностите.
Победата си е победа обаче. Никой не може да ни я вземе.
Емоциите и радостта никой не може да ни вземе! Фенерчето на телефона още свети!
Продължаваме напред!

Точен коментар! Фенерчето на телефона е супер, но аз съм oldschool и някак си ми липсва миризмата на изгорели вестници! :)

В момента няма от къде да се купят вестници. Шиши затвори лафка.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2020 23:33

Днес се събраха хора, колкото другите отбори не могат да съберат за 10 мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 мар 2020 23:34

С ръка на сърцето мога да кажа, че заради такива мачове човек си заслужава да живее и гордо да се самоопределя като Левскар, както и с пълно морално право да се чувства част от великата синя магия! Постудувахме малко, ама и на по-студено сме били, така че сега е време на червеното винце да си свърши работата!
Видях нещото, картинката, за което от много време си мечтаех, но рядко я забелязвам в пълна цялост, по-скоро бях свидетел само на откъсъчни парчета, а именно: Ентусиазъм преди мача - Опашки пред магазина - Настроение на входа - Мощна и искрена подкрепа от трибуните през целия мач - Достойна и мъжка игра от отбора - Спиращи дъха моменти - Кънтящи стълбища на сектор А след мача- Усмихнати хора по алеите около стадиона на прибиране към домовете.
Това е Левски от София, това е Истината, това е Магията! Това е нашият живот, страданието и любовта ни! 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 мар 2020 23:34

Само да ми пуснат Мърсулиньо национал срещу маджарите!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 мар 2020 23:42

Последният път, когато бихме на дузпи, беше студено и ритахме за купата?
Мисля, че беше на националния стадион срещу червените приятели и изпусна черничкия, който беше ритал в Стоук? Е, за нас изпорти дузпа Кевин Бру, ама на края си бихме :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 05 мар 2020 23:43

Честита победа и от мен, левскари ! Изиграхме много добър мач и най-важното - борба и раздаване до последно от футболистите ! Това накара и публиката да създаде атмосфера, каквато скоро не бях виждал. Целият стадион пееше, а сектор Б сякаш се надигна от руините .. най-накрая ! Луда радост, луда емоция, яко измръзване, но на кой му пука, Левски елиминира Лудогорец ! Силно се надявам след този мач онази групичка ''на която не й пука'' да изчезне, защото футболистите изстрадаха и се раздадоха за тази победа ! Лазеха като кучета накрая от умора, но не се предаваха. И тази радост след мача у тях показва, че може и да се получат нещата. Имаме купа да взимаме, ей ! А сега да натиснем и дарителската кампания за нашия любим Левски, да го спасим, за да имаме удоволствието да присъстваме на още такива мачове и да изпитаме още от тази неописуема радост. САМО ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 мар 2020 23:43

Sardukar написа:Последният път, когато бихме на дузпи, беше студено и ритахме за купата?
Мисля, че беше на националния стадион срещу червените приятели и изпусна черничкия, който беше ритал в Стоук? Е, за нас изпорти дузпа Кевин Бру, ама на края си бихме :mrgreen:

После имахме победа над Верея и Поморие.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Michael_Buble
Контакти:

Мнениеот Michael_Buble » 05 мар 2020 23:43

NOMER14 написа:
NOMER14 написа:Цялата машина на Държавата СИК бе впрегната в навечерието на мача срещу нас - ЛЕВСКИ:
- един нискочел мухльо-министър поиска екстрадация на Мажоритарния собственик и Председател на Надзорния съвет на ФК Левски;
- втори ден държат в ареста Административния директор на отбора, нищо неподозиращ и стоял в ложата на в първия ни мач за пролетта;
- отлагане на мача на Разград срещу Арда и неотлагане на днешния;
- наритани и наказани наши играчи преди този мач;
- дузпичка в 93-та минута;
Забравих - арестуваха и сина на Божков, но после се усетиха, че момчето не е от Левски и го пуснаха.

Нещо Ви е страх да коментирате мнението на колегата. Поне тая вечер малко кураж!

То, ако беше само за мача с Лудогорец, с мед да ги намажеш. Колега, аз много отдавна написах една дъъълга статия за убиването на символите на националното самосъзнание. Левски е само едната брънка. Започна се с посегателството на Захари Стоянов в учебниците, през имена като Памела и Уинстън на деца в 1-ви А клас в българско училище и се стигне до "модата" да се записват бебета без "ОВ" в презиме и фамилия, щото било архаично. Една перфидна и дълга геополитическа битка за национално и патриотично зануляване на Балканите. Почти всички големи отбори на Балканския полуостов, които са символи, бяха(а някои все още са) с единия крак в гроба. Това да не мислиш, че е съвпадение! Само да ти кажа, че едно чуждо посолство си е извоювало привилегията на всяко ново правителство да си избира двама министри- на образованието и на външните работи. Тук разговора приключва!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 мар 2020 23:45

W84me написа:
Sardukar написа:Последният път, когато бихме на дузпи, беше студено и ритахме за купата?

После имахме победа над Верея и Поморие.

е, ама не беше студено :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”