Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vvessel » 04 мар 2020 16:52

koisa написа:Не допускате ли варианта, че може наистина да не им пука? Поне гледайки играта на отбора, аз точно това забелязвам. Не играят като играчи, на които им пука, че заради тях са се събрали 10 000 или повече души.

Ама така изглеждат още от ноември някъде. Което навежда на мисълта, че не само сегашната ситуация е виновна.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 04 мар 2020 16:57

koisa написа:Не допускате ли варианта, че може наистина да не им пука? Поне гледайки играта на отбора, аз точно това забелязвам. Не играят като играчи, на които им пука, че заради тях са се събрали 10 000 или повече души.

Аз съм на различно мнение. Пука им, стараят се момчетата, но са зле подредени от изпълняващия длъжността треньор, което още повече намалява кпд- то им.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 мар 2020 17:01

vvessel написа:

Ама така изглеждат още от ноември някъде. Което навежда на мисълта, че не само сегашната ситуация е виновна.

Това го писах вече няколко пъти...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 04 мар 2020 17:03

Добре де и да примем, че е така.
Имаше 2 месеца пауза, тоя треньор невиждали как стоят нещата, ако тия футболисти нестават що не ги маха.
Къде е спортния директор, какво гледа, незнеа ли каква е обстановката? и други с въпроси пълно
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 04 мар 2020 17:10

realno написа:

Аз съм на различно мнение. Пука им, стараят се момчетата, но са зле подредени от изпълняващия длъжността треньор, което още повече намалява кпд- то им.

Всеки си има мнение... Знам, че тези играчи могат много повече от това, което показват. Но едва ли всичко е заради Хубчев. Че прави глупости с експерименти и преквалифирания никой не го отрича, ама едва ли той е причината да не могат да си спират топката, да не могат да центрират и да вържат повече от 2 точни паса напред. Гледам им клиповете от тренировките и там, о чудо: финтове, бродирания, пасове, центрирания, задни ножици... Като дойде официалния мач и сякаш за първи път от 10 години докосват топката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 мар 2020 17:16

Ноември са спрели премиите :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 мар 2020 18:10

Страшно много неща изнесе от "кухнята" Павел Колев , браво за което !
Браво на Иван и Андрей , така се прави .
Има "стратегия" за бъдещето включваща НАС привържениците , тук за мен е истината .
Според мен като се "освободи" и дано да е час по скоро Иво Ивков ... задължително трябва да се повдигнат обвинения за източване на клуба и умишлен опит за фарит... към лицата Тонев и Русев и ко. !
В момента на "Левски" му трябват хора като "наша" Рали ... дейни и всеотдайни .
За съжаление в своята си злоба към някой или нещо в клуба много от левскарите не "виждат" какво става в момента .
Редно е лично аз да поздравя и Тръст "Синя България" , момчета и момичета за това което правят и направиха .
И по времето на Синия Лупи го писах ... трябва да се радваме , че не спечелихме купата .

п.п. Оранжавите несретници , отвориха шампанското по рано и сега се опитват да ни убедят , че не си заслужавало и всичко било лъжа ... мъка,мъка,мъка
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 04 мар 2020 19:02

Kotooshu написа:Според мен като се "освободи" и дано да е час по скоро Иво Ивков ... задължително трябва да се повдигнат обвинения за източване на клуба и умишлен опит за фарит... към лицата Тонев и Русев и ко. !

Как се повдига обвинение срещу някой, че източва неговата си собственост? - визирам Спас Русев.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 мар 2020 19:13

Dust написа:
Kotooshu написа:Според мен като се "освободи" и дано да е час по скоро Иво Ивков ... задължително трябва да се повдигнат обвинения за източване на клуба и умишлен опит за фарит... към лицата Тонев и Русев и ко. !

Как се повдига обвинение срещу някой, че източва неговата си собственост? - визирам Спас Русев.

Начини за търсене на отговорност има , по важното е дали има желание .... а , специално за Русев може да му се повдигнат също обвинения .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 мар 2020 19:20

5424 продадени карти + 2770 билета.
104к в сметката за вноска за април
28,943 лева от събота до вчера от фен артикули.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”