Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Петър Хубчев

Мнениеот damyanov1963 » 03 мар 2020 15:28

metodito написа:
damyanov1963 написа:
metodito написа:
До кога ще продължава тая агония и не я ли удължаваме с тия СМС-и?

Не. ПХ и ПК (както и момиченцата по терена) са временно в "Левски". Ако ги няма кампаниите, няма да има "Левски". Просто е.

Трябва да си голям оптимист, за да мислиш, че след ПК и ПХ нещо ще се подобри.

Ами, вярвам, че ще е така, колега. Ако говориш за това, че ще продължи с модела на бащица и постоянната несигурност, крадците и т.н., ами тук не съм оптимист, но то и България е така - безродници начело на държавата, хаос и разделение. Но поне я има тая държава, ако ще и да е най-смешната в Европа. Ще дойде време и нещата може би ще се оправят. Дано в рамките на живота си видя България, каквато искам да я виждам. Може и това да е орисията на тази територия.

Е, а дано!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 мар 2020 15:30

Когато преди време писах, че ПХ има какво да учи в занаята и трябва да повиши квалификацията си едни амбразурчици като скочиха- леле мале! Жив ще ме изядат. Защо смятам така?
Хубчев ако разполага с пълен състав според неговия избор горе- долу сглобява дружината. Ако, обаче, отсъстват двама- трима и е до там. На какво ли не се нагледахме?! Всичките му експеременти са безумни и неуспешни. Позволява си да има любимци, които са титуляри въпреки слабите игри, и публично изразява открита неприязън към други, чийто качества така и не разбрахме заради треньорските им контузии. Наученият треньор никога не критикува публично играчите, но си позволява лукса да ги хвали и насърчава.
Фактите са безмилостни и говорят, че ПХ не е обърнал мач. Това го забеляза още треньорът на Ружомберок. ПХ няма победа над пряк конкурент за титлата. ПХ няма победа като гост извън София. Онова с Дунав не се брои.
Има и положителни неща, но те са тема на друг разговор.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 мар 2020 16:51

damyanov1963 написа:
modor написа:Ако нещо не ти изнася спокойно можеш да си припознаеш друг отбор.

Дали ще припозная друг отбор, или не - Това си го решавам само аз, а на теб, ако не ти изнасят коментарите - трий, или раздавай банове, но не и съвети!

Слушам г-н началник 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2020 17:02

olimpi написа:
Живко не беше на мястото си, Райнов не беше на мястото си, както и Лозев. Никаква тактическа дисциплина от Мазурек. Отделно, той не може да е дефанзивен. Няма физиката, няма хъса и топките, ако щеш. Костов не си беше на мястото. Въобще бяхме свидетели на поредния експеримент от господин Петър-все-някой-друг-ми-e-виновен. А между другото, не виждам мнения за добрата игра на Славия и това, че Загорчич просто победи Хубчев. Лично аз очаквах от Славия бетон отзад и две атаки за полувреме. А ако вместо Галин и Косъма имаха да речем Робърта и Паулиньо, отивахме на разлика.

Методи съгласен,ч е половината отбор не си беше на мястото , но не трябва да се итрича с лека ръка калпазанските отигравания тип подай на противника или остави портирето с Доктора сами сред вълци.

Отделно Хубчев като видя че така не става , така и не му разбрах идеятя, не си мпреподреди отобра или ако ще рискува да беше направил 3-5-2 схема с Лозев-Рейш-Жиката в защита, Райнов до Доктора и пред тях Мъдурек, Спиро и Павлин ....без крила с наситена средна линия и висока преса.

И аз нямам отговор. Мнението ми е, че Хубчев подцени съперника. Аз самият очаквах Славия да излязат наакани и да не смеят да излязат от половината си, а ние да бием минимално. Между другото, това е пореден треньор на "Левски", който подценява Славия. Може би щото ние сме със седем чужденци и яките заплати, а те са българчета-"аборигени", дето получават по 3000 евро.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 мар 2020 19:41

damyanov1963 написа:
metodito написа:

Не. ПХ и ПК (както и момиченцата по терена) са временно в "Левски". Ако ги няма кампаниите, няма да има "Левски". Просто е.

Дамянов,
Трябва с поведението си да вдъхваме оптимизъм на по-младите. Преживели сме смъртта на Гунди, преименуването ни през 85-а. Демек, имунизирани сме от превратностите на съдбата.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 мар 2020 19:56

metodito написа:

Днес срещнах в градчето ни стар тъмносин левскар. По ирония на съдбата се запознах с него преди по-малко от 7 години - поводът неприятен. Питам го на майтап дали пуска смс-и. Каза ми: Какви смс-и, те не щат да играят. Светкавичен отговор от моя страна, че смс-ите са за клуба, не за сегашния отбор. Погледна ме и разбра. Обещах да му пусна днес 2 смс-а на негово име.

Nilim

Мнениеот Nilim » 04 мар 2020 19:31

damyanov1963 написа:
metodito написа:

Ами който не таи поне малка надежда просто не се включва в кампаниите и чака.
Няма нужда от мрънкане и относно това нужно ли е отбора сега да оцелее!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 04 мар 2020 19:44

NOMER14 написа:Днес срещнах в градчето ни стар тъмносин левскар. По ирония на съдбата се запознах с него преди по-малко от 7 години - поводът неприятен. Питам го на майтап дали пуска смс-и. Каза ми: Какви смс-и, те не щат да играят. Светкавичен отговор от моя страна, че смс-ите са за клуба, не за сегашния отбор. Погледна ме и разбра. Обещах да му пусна днес 2 смс-а на негово име.

Е това е лошото , и аз съм се "сблъсквам" с много хора , от сорта ... е..л съм ги ще им давам пари като не могат да играят .
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 04 мар 2020 21:16

NOMER14 написа: ....преименуването ни през 85-а. Демек, имунизирани сме от превратностите на съдбата.

[offtopic]Това с преименуването беше голяма дивотия. Пускаха уж майтапи, че кашкавал "Витоша" вървял с водка "Средец", но съм сигурен, че тези "вицове" ги измисляха разни милиционери за да смекчат народното недоволство. То по време на соца публично недоволство не се допускаше и щеш не щеш, приемаш и търпиш. По нещо тогавашните времена приличат на сегашните, защото като че ли хората са претръпнали и виждат, че не могат да се борят със системата, в сегашния случай с мафията. Тогава Левски е бил нещо като дисидентски, опозиционен отбор (не че тогава е имало опозиция) и хората, които не са одобрявали този така наречен строй са били повечето сини фенове и техен естествен враг е с червената петолъчка. В този ред на мисли обединението със Спартак е било чисто политическо решение и неслучайно се случва след революцията в Чехословакия. Интересното е, че следващото преименуване се случва по време на преименуването на турците. Сега ми е трудно да обобщя, че сме опозиционен клуб, но факт е че последните 10 години властимащите лека-полека се опитват да ни унищожат.[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: веселия

Мнениеот Странджата » 04 мар 2020 23:28

Преименуването беше истерична реакция на Милко Балевци. Целта беше да се демонстрира силата на властта –то дойде след пленум на цк на бкп, посветен на „язвите“ в българския футбол. Поводът беше смешен от гледна точка на днешните кориди, но съдията с решенията си, които облагодетелстваха ЦСКА и особено с гола на - лека му пръст- Георги Славков, нажежи и обстановката и изглежда властта се стресна. Беше 85 година и навярно властта се е готвела за деветдесетте години. А и левскарите си го просеха от тази власт с непризнаването на Левски-Спартак.
Левски може да се каже, че е бил нещо като дисидентски отбор. Но нещата са по-български – да си левскар означаваше, че не си от червените, което значеше всичко, не само ЦСКА. До там стигаха силите на онова, което ни се привижда като дисидентство – че не водеха войниците под строй на мачове на Левски, че не бяхме флагманът на социалистическия спорт, че все пак бяхме някаква алтернатива – поне за мачовете – на „армейското“, което ни заливаше отвсякъде – от София до Варна, от Пловдив до Сливен, от Враца до Стара Загора.
Тъгата на старите левскари идва не от това, че не сме онази сила, която бяхме, а от това, че сме сега омърсени като всичко друго, че вече Левски не е онова, което беше, когато си казвахме – всичко е отврат комунистическа, ама поне Левски не е чак толкова …

Върни се в “Левски”