Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Всеки един от нас, допринесъл с каквото може и с колкото и да е за горната статистика, може да се чувства горд, че е привърженик на най-популярния и обичан футболен клуб у нас, а именно - Левски, Левски от София! Това е положението. 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Най - вероятно голяма част от футболистите догодина няма да ги има. Не трябва да допускаме лошата им игра да повлияе на издръжката на клуба, защото футболистите са временно в клуба, но Левски ще го има и след техния престой. Продължаваме напред въпреки всичките негативни неща около клуба и неверието на много хора, че Левски може и без бащица.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- ralka_levskarka
- Контакти:
Написах го във фейсбук, ще го напиша и тук.
Мен не ме интересува Райнов, Тиам, Рейш и прочие. Мен ме интересува Клубът ми да е жив, за да предам тази любов и на децата си!!!
#ЕдинЗаВсичкиВсичкиЗаЛевски
Утре пращам смс-а и превеждам по сметката
Мен не ме интересува Райнов, Тиам, Рейш и прочие. Мен ме интересува Клубът ми да е жив, за да предам тази любов и на децата си!!!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Написах го във фейсбук, ще го напиша и тук.
Искам да пратя на Ралка усмивки,ама не мога.
Така ,че Ралке
САМО ЛЕВСКИ!
vlong написа:ralka_levskarka написа:Написах го във фейсбук, ще го напиша и тук.
Искам да пратя на Ралка усмивки,ама не мога.
Така ,че Ралке![]()
![]()
![]()
Те пък взеха,че излязоха.Запърви път ми е.
САМО ЛЕВСКИ.
САМО ЛЕВСКИ!
Присъединявам се към по горните мнения , лично аз съм много горд и щастлив , че левскарската общност може и се обедини в името на своя любим Клуб .
САМО ЛЕВСКИ !
САМО ЛЕВСКИ !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.
Иначе Левски има около 1300 вратари към този момент. Тези двамата, новият от Славия, малкият и резервата на Звезда, който подписа от лятото. Уж щеше да е така, уж щеше да е иначе, а пак сме свидетели на огромно текучество на футболисти с доста високи заплати. Като възнаграждения сините са под Лудогорец и над останалите тимове от Първа лига. А в същото време в съблекалнята има страшно много футболисти, които не стават за Левски. Извинете, не обвиняваме никого в източване и отклоняване на средства, но явно става въпрос за непознаване на материята и несправяне с отговорностите на абсолютно всички, които по един или друг начин се занимават със селекцията на „Герена”. Ама чакайте, в Славия таван на заплатите е 4 хиляди евро и са само българи. А В същото време в Царско село, Черно море и Берое има по-добри и по-евтини чужденци. Значи в Левски има нещо много, много объркано.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Иначе Левски има около 1300 вратари към този момент. Тези двамата, новият от Славия, малкият и резервата на Звезда, който подписа от лятото. Уж щеше да е така, уж щеше да е иначе, а пак сме свидетели на огромно текучество на футболисти с доста високи заплати. Като възнаграждения сините са под Лудогорец и над останалите тимове от Първа лига. А в същото време в съблекалнята има страшно много футболисти, които не стават за Левски. Извинете, не обвиняваме никого в източване и отклоняване на средства, но явно става въпрос за непознаване на материята и несправяне с отговорностите на абсолютно всички, които по един или друг начин се занимават със селекцията на „Герена”. Ама чакайте, в Славия таван на заплатите е 4 хиляди евро и са само българи. А В същото време в Царско село, Черно море и Берое има по-добри и по-евтини чужденци. Значи в Левски има нещо много, много объркано.
Обърканото е, че феновете знаят всичко за всичко без реално да знаят нищо за нищо, хеле пък за реалния бюджет на Лудогорец и "реалните" заплати в Славия.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- ralka_levskarka
- Контакти:
Да, бе, той затова Гауин избра първо някакъв изпадащ отбор в Унгария? 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Изглеждаше като меси срещу Лозев вчера 
България има природни богатства,