Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 2:0 FT
Ами очевадно трябва да го похвалиш за промяната в настройката на отбора за втората част, за смените му, дори за физическата подготовка на играчите
Зидан ЗНАЕ какво прави, дори в така оплювания мач със Сити Реал стоеше добре на терена до изравнителния им гол.. На прав път сме, всичко останало е въпрос на време, сработка и допълнителна селекция...

- LevskiZavinagi
- Контакти:
kingofpop написа:
Честита победа, усещах преди мача, че ще паднем![]()
![]()
Като видях колко сме зле накрая и как се оголихме нямаше как да не играя за втори гол
Не съм си и мислил, че някога ще видя пари от шибания МАРИАНО ДИАЗ
Честита печалба. Аз никога не бих играл срещу любимия си отбор, но всички сме различни. Искам да постна едно интервю, с което бих попитал феновете на Барса дали са съгласни:
Amor: Real Madrid didn't deserve to win
Barcelona director Guillermo Amor doesn't think Real Madrid were worthy winners of Sunday night's Clasico.
Los Blancos dominated the second half and came out on top with a 2-0 win, but Amor isn't convinced that the scoreline reflected what happened on the pitch.
"They pushed up and they pressed us," Amor said to Movistar after the game.
"Their idea was to stop the game. They pressed and created chances.
"It proved costly for us, but I don't think they deserved the win.
"We were very dominant, they hit us quickly."

Raul7Panev написа: Какво да кажем за моя човек Мариано... великан. Влезе и ги помете. Просълзи се даже. Истински мадридист е . На Зидан не му прави чест , че до сега не му е дал грам шанс, а има качества и смея да твърдя, че ако имаше същия брой минути като Бензата щеше да има повече голове.
Разклатихме психиката на каталунците. Титлата е реалност. Лека вечер
Като цяло е хубаво и Мариано, и Йович да намират колкото се може по-често място в нападателната тройка особено срещу по-малки отбори от долната половина на таблицата, срещу които на баш титулярите не им се много цъка. Това нещо ми се върти в главата от доста време, но май не в тази на Зидан. От друга страна той би снощи Барселона, не аз, така че не знам

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона (Неделя)
rmfan5 написа:Класа от Тони и Вини който не знам защо се хейтва толкова много тук.
Много неефективен! За да вкара гол му трябват около 20 удара. Пасовете му също не са точни в повечето случаи. Не съм фен на Реал, но ги следя все пак и тези неща ми правят впечатление. Самочувствието му обаче е невероятно високо, което определено дразни.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
-
- Контакти:
Винаги съм се чудил, защо в Мадрид можеш да намериш на всеки ъгъл екипи и всякакви сувенири на Барселона, а в Барселона няма никъде на Реал?
- Furious_Monk
Барселона може и да са отпаднали физически второто полувреме, но това не променя изискванията за един качествен треньор, и това че той трябва да се съобразява с моментното състояние на отбора си и да разпределя адекватно силите му.
Реал Мадрид е играл много по-добре от вчера, Реал е доминирал много по-очевадно от вчера, но е губел...
Така че, има два очевадни варианта- да празнуваш добрата игра, въпреки резултата и да празнуваш резултата, въпреки лошата игра.
Очевидно най-добрия вариант да се празнува резултата и играта на терена, поне към този момент, не е опция, но пък радостта от победата е огромна, така че...
Реал Мадрид е играл много по-добре от вчера, Реал е доминирал много по-очевадно от вчера, но е губел...
Така че, има два очевадни варианта- да празнуваш добрата игра, въпреки резултата и да празнуваш резултата, въпреки лошата игра.
Очевидно най-добрия вариант да се празнува резултата и играта на терена, поне към този момент, не е опция, но пък радостта от победата е огромна, така че...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
За празнуването е ясно , но не бива да изпадаме в невиждани еуфории , при положение , че има още много какво да се желае относно стила и тактиката. Мотивацията за мача е най - положителното , което може да се отбележи.
Винисиус е на 19, съвсем нормално е да не прави всичко както трябва, но е най-опасният ни футболист в нападение. Заради това го пуска Зидан. След 2-3 години сигурно ще е подобрил завършващия си удар и подаванията, но дори сега асистира за единствения гол срещу Сити и вкарва на Барселона. Увереността му ще се покачи.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ако е вярно това , че Роналдо е влизал в съблекалнята на полувремето , означава че този човек е страшен мотиватор , дори с присъствие само. Роден победител и лидер.
RM3313 написа:Ако е вярно това , че Роналдо е влизал в съблекалнята на полувремето , означава че този човек е страшен мотиватор , дори с присъствие само. Роден победител и лидер.
Не ме разсмивай...