Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 2:0 FT

Мнениеот Real » 02 мар 2020 00:52

Furious_Monk написа: Вечерта е много повече от хубава, тя е направо прекрасна....

Много повече от съгласен съм с теб, ама не исках да подклаждам еуфория и безпочвен оптимизъм. :)

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 мар 2020 00:54

kingofpop написа:Изображение

Честита победа, усещах преди мача, че ще паднем :mrgreen: :mrgreen:

Като видях колко сме зле накрая и как се оголихме нямаше как да не играя за втори гол

Не съм си и мислил, че някога ще видя пари от шибания МАРИАНО ДИАЗ :mrgreen:

Сърцето на Мариано не е по-малко от това на Суарес... Вероятно просто техническите умения са били на различно ниво.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 мар 2020 00:55

5 Games against Atletico & Barcelona this season.
0 Goals conceded.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 мар 2020 01:03

Странни заглавия в Гонг и Спортал като и двата сайта пишат, че сме излъгали Барселона. :roll:
Ще кажеш, че цял мач са ни мачкали и ние накрая сме вкарали по някаква случайност.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 мар 2020 01:10

paceto написа:Странни заглавия в Гонг и Спортал като и двата сайта пишат, че сме излъгали Барселона. :roll:
Ще кажеш, че цял мач са ни мачкали и ние накрая сме вкарали по някаква случайност.

И аз това забелязах. Но и двата сайта не ме изненадват. :lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 мар 2020 01:28

paceto написа:Странни заглавия в Гонг и Спортал като и двата сайта пишат, че сме излъгали Барселона. :roll:

Не е много лошо... ти какво би написал, ако бе на тяхно място... все пак, трябва да се драска.

Сери, брат, аз ще пием... пий брат, аз ще поръчам още...

Нека да пишат, че Барселона са били много слаби, или пък че треньорът им е добър, или нещо друго... накрая всичко се показва на терена и думите нямат силата на действието...

П.П. важното е сърцето да е свободно...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ccP7HOwlvkk[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Raul7Panev
Контакти:

Мнениеот Raul7Panev » 02 мар 2020 02:33

Винисус затвори устите на всички хейтъри. Момчето е на 19 и предния сезон ни беше най-острият играч, както и този.Да, има много брак при него , но е смел и може да прави разликата. Какво да кажем за моя човек Мариано... великан. Влезе и ги помете. Просълзи се даже. Истински мадридист е . На Зидан не му прави чест , че до сега не му е дал грам шанс, а има качества и смея да твърдя, че ако имаше същия брой минути като Бензата щеше да има повече голове.
Разклатихме психиката на каталунците. Титлата е реалност. Лека вечер

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 02 мар 2020 07:32

След като премина еуфорията следва да се отбележи , че ни трябват играчи във фаза атака. Добър мач с оглед очакванията , но още следващия кръг ни чака много сложно гостуване.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 мар 2020 07:45

zzrulzzz написа:Аз призовавам пича, дето все уволнява Зидан, но като бием никакъв го няма. Всъщност, той го прави това винаги, първа писта да храни, ако нещо не се е случило като хората, но иначе е доста мълчалив. Ларго ли беше, нещо такова.

@sapio0o, много правилно.

Осъзнаваш ли, че Барса спокойно можеше да води с 2/3:0 през първото полувреме ако не бяха малоумните им пропуски ? И то на ходом ги направиха тези положения. Тогава какво щяхте да пишете ? Дали "цска" щеше да пише, че Зидан е надиграл Сетиен ?
Второто полувреме, очевидно Барселона падна физически и това доста помогна на Реал да ги надиграе.
Първият гол си беше голям късмет - ако не беше рикошета нямаше да влезе.
Когато Барса хване толкова слаб Реал, колкото те бяха снощи на Бернабеу - следва разгром, а ние с адска мъка вкарваме гол. Марсело отново щеше да издъни нещата - справка 69 мин. Имаше и други моменти.

Общо взето - браво на играчите са раздаването, дадоха всичко от себе си. Но не виждам защо трябва да съм доволен от играта и не виждам с какво трябва да похваля Зидан, като още първото полувреме нещата приключваха.

Върни се в “Реал Мадрид”