W84me написа:wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.
Какво му има пък на Лозев? Той да ви е проблема.
Как, той е най-големият проблем на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.
alexdb написа:В случая оправданията с Хубчев няма как да минат. Днес влечугите в синьо нямат едно спечелено единоборство. Никаква агресия, никакъв опит за нещо футболно. Сега извинява, ама вратаря да го пратят централен нападател ако има желание пак ще се опита да направи нещо. Не ме е яд за загубата днес (то с тази игра трябва да се радваме, че не ни натресоха някой исторически срам), а от видимото нежелание изобщо да играят.
Eminem написа:Шибани некадърници! По-добре да играят юноши. Хората отделят от мизерните си заплати и пенсии, а те да играят по този начин. ВЪН!
ralka_levskarka написа:W84me написа:wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.
Как, той е най-големият проблем на ЛевскиПървото полувреме всичко по-опасно дойде с негово участие. През другото време нямаше кой да го види, че е сам и хвана пневмония да чака подаване.
koisa написа:ralka_levskarka написа:W84me написа:wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.
Как, той е най-големият проблем на ЛевскиПървото полувреме всичко по-опасно дойде с негово участие. През другото време нямаше кой да го види, че е сам и хвана пневмония да чака подаване.
Не знам какво опасно е дошло от него като той не се спря да цели славистите по гърбовете и краката при всеки опит за центриране...
koisa написа:ralka_levskarka написа:W84me написа:wilge написа:Специални поздрави на онези, които ме оплюха когато писах, че трансферът на Лозев е грешка.
Не знам какво опасно е дошло от него като той не се спря да цели славистите по гърбовете и краката при всеки опит за центриране...
Eminem написа:Шибани некадърници! По-добре да играят юноши. Хората отделят пари от мизерните си заплати и пенсии, за да дават за клуба, а те да играят по този начин. ВЪН!
ralka_levskarka написа:Ами смятай значи бат Миланов какви ги вършеше![]()
За горния коментар - Рейш сам каза, че му било по-удобно като ЦЗ.
Впрочем, опитвам се адекватно да наредя състава с наличните футболисти, ама нещо не ми се получава
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, Serafim и 11 госта