SANSIRO7 написа:Извън темата, но и някак по нея, кой е собственик на Газпром? Впрочем това за Тотото ми се струва изсмукано.
Пожизнения Путин
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
SANSIRO7 написа:Извън темата, но и някак по нея, кой е собственик на Газпром? Впрочем това за Тотото ми се струва изсмукано.
1914.1902 написа:
Браво за клипа , смело напред и само Левски!
metodito написа:SANSIRO7 написа:Извън темата, но и някак по нея, кой е собственик на Газпром? Впрочем това за Тотото ми се струва изсмукано.
Евреин - Алексей Милер.
SANSIRO7 написа:metodito написа:SANSIRO7 написа:Извън темата, но и някак по нея, кой е собственик на Газпром? Впрочем това за Тотото ми се струва изсмукано.
Евреин - Алексей Милер.
Не ми се рови. Руската държава няма ли участие?
NOMER14 написа:1914.1902 написа:
Браво за клипа , смело напред и само Левски!
По един sms на час , това прави около 100 хиляди телефона.
vvessel написа:Отново в ключов момент се пуска партенката, че Тотото ще става спонсор на Левски. Някой много го е страх да не би преди мача с Лц феновете да минат пак пред МС и да поздравят когото трябва. А има и друга идея - вече ви уредих кой да дава пари, няма нужда да се охарчвате. А пък и коронавируса върлува, стойте си вкъщи![]()
Ваш'та мама ! т.е. Неговата мама !!
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, Highlander, honda, jusi, Sens85 и 17 госта