Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

skitnik32
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот skitnik32 » 26 фев 2020 19:31

koisa написа:
TristaNNN написа:Ще трябва да те върна само седмица назад на мача с командата на "спортния меценат", където почнахме в една формаця и в хода на мача, след влизането на Костов, преминахме в съвсем друга тактическа такава. Оня ден пък във Варна, след появата на Алар, също се забеляза промяна в тактическата ни постройка.
Не стига, че не спирате да въртите едни и същи плочи, ми явно и грам не следите движението и подредбата на отбора, което пък от своя страна сериозно поставя под въпрос елементарните ви познания и разбирания на играта футбол.

Теб те знаем, че си футболен експерт и специалист. Даже няколко европейски гранда са се борили за подпис, но ти си им отказвал, защото си по-полезен във форума, къде учиш невежите съфорумци на футбол и тактика. :oops:

П.С. Ако някой ден сменят Хубчев предлагам да сложат Тристанчо. Човека е специалист и най-много разбира от футбол. Клоп и Гуардиола могат само да се учат от него. 8-)

дали разбира или не незнам но има няколко критици тук които като чуят за Хубчев и Божков и директно зареждат лайнометите. ти си между тях.

абе като се замисля има два варианта:
1. тук сте за да плюете
2. фенове сте на К'рда и неговата тактика 8 нападатели 1 халф и един защитник

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 фев 2020 19:37

Фенове на кюрда тука няма, има фенове на Левски, които искат отборът им да играе приятен и печеливш футбол.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 26 фев 2020 20:04

4РД и повече смелост.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 26 фев 2020 21:35

skitnik32 написа:дали разбира или не незнам но има няколко критици тук които като чуят за Хубчев и Божков и директно зареждат лайнометите. ти си между тях.

1. тук сте за да плюете

Хайде, Сашенце да ми покажеш кога и къде съм оплювал, обиждал или нещо такова Хубчев и Божков? :oops:
Не веднъж съм писал, че не съм против Хубчев и никога не съм призовавал да се маха. Това обаче не означава, че ще скачам на амбразурата и ще се правя на негов адвокат подобно на теб и някои други, които след всеки слаб мач се чудите какви смешни оправдания да измислите. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 27 фев 2020 00:35

koisa написа:
skitnik32 написа:дали разбира или не незнам но има няколко критици тук които като чуят за Хубчев и Божков и директно зареждат лайнометите. ти си между тях.

1. тук сте за да плюете

Хайде, Сашенце да ми покажеш кога и къде съм оплювал, обиждал или нещо такова Хубчев и Божков? :oops:
Не веднъж съм писал, че не съм против Хубчев и никога не съм призовавал да се маха. Това обаче не означава, че ще скачам на амбразурата и ще се правя на негов адвокат подобно на теб и някои други, които след всеки слаб мач се чудите какви смешни оправдания да измислите. :oops:

Сашенце можеш да викаш на баща си. А да плюеш не значи непременно да искаш смяната му.

P_Panov
Контакти:

Мнениеот P_Panov » 28 фев 2020 14:15

[offtopic]
skitnik32 написа:
koisa написа:

1. тук сте за да плюете

Сашенце можеш да викаш на баща си. А да плюеш не значи непременно да искаш смяната му.
[/offtopic]

Оставете треньорът да работи!
Със смени през 1 година, 6 месеца, 3 месеца и т.н. не става.
Не го ли разбрахме за 11 години... :roll:

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 28 фев 2020 19:17

wilge написа:
alexdb написа:
vvessel написа:
THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.
Кажи ми, к'ви успехи постигнахме след непрестанната смяна на треньори в последните 10 години ? :? Веднъж оставихме един треньор за 2-рти сезон и взехме, че водихме на Лудогорец с 5 точки, преди онези от Ловеч да ни спретнат мизерията.

Аз не го решавам това. Но не забравяй, че онзи треньор, с отбор за втората осмица отстрани Лц в 2 мача за купата. Ако и този го направи и ни докара поне до финал, новия собственик може да реши, че е заслужил. Ама кажи честно, поне един мач до тук хареса ли ти. Виждаш ли някакъв напредък в някоя от линиите, в някоя фаза на играта, в един играч поне. Един да си е подобрил представянето от юни насам.

Добре де защо е този непрекъснат песимизъм и обвинения към Хубчев? Да в някои моменти решенията му са странни и дразнещи, но дайте да гледаме обективно и да не се правят излишни драми. Вижте резултатите от последните 5 мача на отборите в топ 4. Левски и Лудогорец имат по една победа и 4 равни, другите два отбора са с по 2 победи и 3 равни, но победите им са срещу Дунав Русе и Царско село. А Левски от тия 5 мача реално игра с 4 от най-неудобните си противници. Така че това не може да се коментира непрекъснато като колосален провал. Реално колко пъти точно при гостувания на Берое, Лок. Пд и ЧМ прибираме пълен комплект точки? Сега ни предстоят два мача с по-скромни отбори и можем да ги вземем, както и мач за купата който ще е много тежък. После каквото стане.

Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.

Резултатите и представянето са взаимносвързани. Просто нивото на първенството тук е такова. Изобщо не може да сравняваш настоящия отбор и този преди 15 г. на Мъри Стоилов. Не случайно ти дадох съпоставка с другата ни уж конкуренция. Те играят същия грозен и неграмотен футбол. Айде да кажем Каузата са ниво нагоре и резултатите им в към момента са някакъв спад, но за другите какво ще кажеш? Играят извънземен футбол?
Не ме разбирай грешно, не че това ми харесва и не искам Левски да играе и жъне успехи като през периода 1993-1995 или периода на Стоилов, но няма как да стане. Преди време Мъри имаше едно интервю в което ясно каза, че за средняшки европейски отбор, който в Бг да е конкурент за титлата е нужен бюджет между 15 и 20 млн. евро и доста работа. Ние този бюджет го нямаме. Когато го проимаме вече може да почнем да градим и нещо по-сериозно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 мар 2020 10:40

realitybites написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Да, немски възпитаник е, и аз го казвам: рамкиран, лимитиран откъм идеи и фантазия специалист, който си има предварителен сценарий преди мача за това, което ще се случи и няма план Б.

Айде, завъртя се пустата латерна с липса на план Б и няма спасение ...
Ти гледа ли мача със зорлем преместените и следващия на Тича? Ако да, колко бири беше избухал?
Нима срещу "възкръсналите" :mrgreen: не се промени схемата на игра след влизането на Костов? Промени ли се - да, определено.
Нима срещу варненци не се промени схемата на игра след влизането на Алар. Да, и там се промени.
Бе вие вярно си чаткате по клавиатурите и коментирате неща, които даже не забелязвате по време на мачовете на Левски. Редите разни анализи тука, а не можете да видите толкова елементарни корекции в схемата на игра, обаче пък се сърдите като някой се постарае да ви ги разясни.

Да не ти се меся в лекциите, но все си мисля, според скромното ми познание, че план Б не е само да "промениш схемата", "вижте как се движат в друга посока" и тям подобни, които описваш с възторг от наблюдателното си око, а наистина да въздействаш на развоя на мачовете, т.е. отборът да се подобрява след 60-та минута благодарение на твоите решения и наставления. Такова нещо не съм видял този сезон. И Локото, и Морето можеха да ни бият с човек по-малко. Техните треньори или Хубси имаха същински план Б? Второто полувреме срещу тирето, рутинната победа на Лудогорец? Коматево, по дяволите! Праволинейност, безличие и неспособност да се обръщат мачове. То и най-големият дилетант може да им даде указания за различна постройка, нали се сещаш, че без насреща да виждаме резултат вече година и половина, файда няма. Поне ситуацията да беше от сорта малшанс, удари, които не влизат, финален щурм, при който ни гони карък. Аз обективно мога да кажа, че ние по-скоро имаме късмет този сезон в заключителните минути, отколкото такъв да ни липсва. В изброените три мача с тирето, Лудогорец и Ботев, не съм убеден ние дали след почивката изобщо имахме положение. Ако това са резервните планове на Хубси, мога да ти гарантирам, че Жадното в дневничето си сигурно има по-добри решения.

Дали има план Б и дали план Б е сработил успешно, са две различни теми. ;)
Просто вече стана много дразнещо на всяка страница да четем "Няма план Б". Е, пробвах да изясня на колегите, при това съвсем безплатно, че план Б всъщност има. Дадох и достатъчни аргументи, с които да го разясня на колегите, надявам се.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 мар 2020 11:46

Под "няма план Б" се разбира естествено успешен такъв. Иначе план Б може да е пратиш 10 човека пред и в противниковото поле и вратарят да рита към тях

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 мар 2020 12:05

Аз под "План Б" разбирам примерно да се смени схемата на игра в движение, да пуснеш втори нападател, да свалиш топката на земята, ако преди това си играл предимно с центрирания и т.н и т.н. само и само да изненадаш с нещо противника. Въобще да се промени цялото поведение на отбора. При нас (поне аз така съм забелязал) се заместват еднотипни играчи. Рядко се случва да стане нещо изненадващо и то предимно, защото е по принуда поради контузия или наказание на някой.
Това да изкараш Костов и да вкарваш Алар примерно, или Нашименто за Мазурек не го считам за "План Б".

Споменям си в един мач Лампард смени 3-4 пъти схемата на Челси в движение и накрая стигнаха до победата.

Другото, което липсва (поне според мен) са заучените положения и атаки. Нещо, което може да е доста полезно при затворени отбори и дървосекачи.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”