Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот HardWork » 26 фев 2020 23:20

ivo55 написа:Не е играл от половин година. Стойкас си има изграден модел :)
Според мен го вземат за десен бек. Ще го видим. Ама без подготовка и не е играл от 6 месеца. Бройте го за другата година. Сега ще го вкарваме във форма.

Нека го видим преди да си вадим заключения. Може да е като Албентоса професионалист и да идва в топ форма.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 фев 2020 00:15

“Мощен трансферен удар“, "ЦСКА с трансферен удар"; “силен трансфер на Армията“ и много други заглавия ми приковаха вниманието, за да видя кой сме взели ? Видях: О, чудо: позабравил да рита в официален мач младеж на 30+ Замислих се: Сигурно е крило, щото имаме нужда, но после: О,чудо: дефанзивен халф, при все че имаме 4-ма.
След това си сипах една бира и си викам:
- спокойно „бой“ на него ще му трябва месец-два да се аклиматизира и да намери ритам, та ще е на 100% за Супер купата!
Отличен трансфер на Стойчо!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 фев 2020 07:27

k_oleto написа:“Мощен трансферен удар“, "ЦСКА с трансферен удар"; “силен трансфер на Армията“ и много други заглавия ми приковаха вниманието, за да видя кой сме взели ? Видях: О, чудо: позабравил да рита в официален мач младеж на 30+ Замислих се: Сигурно е крило, щото имаме нужда, но после: О,чудо: дефанзивен халф, при все че имаме 4-ма.
- спокойно „бой“ на него ще му трябва месец-два да се аклиматизира и да намери ритам, та ще е на 100% за Супер купата!

Царе сме на късия разказ,направо ти се чудя при толкова познания по футбол как не си треньор или мениджър в някой клуб. Освен дефанзивен халф Анита играе и десен бек,там в момента се мъчи Бикел защото на Турицов му спадна драстично формата,нещо което се видя и снощи на мача с Беларус. Тридесет години си е една добра футболна възраст,на Пинто не му подновяват договора, а и играта му е на приливи и отливи,всички тук сме съгласни че Малинов се раздава докрай но е много рисков играч и пасовете му ги няма,Антов пасна като ЦЗ и ще е грешка да го мъчат като халф.За да побеждава ЦСКА във важните мачове ни трябват лидери и класа,този нидерландец явно ги притежава,сигурно има и доза риск с привличането му, но след като не можем да си позволим Меси и Роналдо трябва да сме доволни и на Анита.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 27 фев 2020 07:49

Значи като взехме Албентоса , беше на Джарета , но като взехме Отабор веднага е трансфер на Стойкас :)
Стойкас ми е най-антипатичния човек в ръководството , но си говорите малко наизуст ! Факт е че никой не знае кой е направил този трансфер :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 фев 2020 08:42

Помня го тоя от дните му в Нюкасъл. Бърза и енергична чернилка, основно играеше дефанзивен халф, десен бек по-рядко. Не е много едър, но то цялата ни халфова линия са само снажни момчета по 1.70 :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 27 фев 2020 08:49

peliforewer написа:
k_oleto написа:“Мощен трансферен удар“, "ЦСКА с трансферен удар"; “силен трансфер на Армията“ и много други заглавия ми приковаха вниманието, за да видя кой сме взели ? Видях: О, чудо: позабравил да рита в официален мач младеж на 30+ Замислих се: Сигурно е крило, щото имаме нужда, но после: О,чудо: дефанзивен халф, при все че имаме 4-ма.

Царе сме на късия разказ,направо ти се чудя при толкова познания по футбол как не си треньор или мениджър в някой клуб. Освен дефанзивен халф Анита играе и десен бек,там в момента се мъчи Бикел защото на Турицов му спадна драстично формата,нещо което се видя и снощи на мача с Беларус. Тридесет години си е една добра футболна възраст,на Пинто не му подновяват договора, а и играта му е на приливи и отливи,всички тук сме съгласни че Малинов се раздава докрай но е много рисков играч и пасовете му ги няма,Антов пасна като ЦЗ и ще е грешка да го мъчат като халф.За да побеждава ЦСКА във важните мачове ни трябват лидери и класа,този нидерландец явно ги притежава,сигурно има и доза риск с привличането му, но след като не можем да си позволим Меси и Роналдо трябва да сме доволни и на Анита.

А, да...То и Кери може да играе крило, а е имал мачове и като ляв бек. Нещо да кажеш по повод това, че попринцип е офанзивен халф - тип плеймейкър. Вече ми омръзна да взимаме играчи, които могат да играят и на друга позиция, а ние ги пускаме на трета

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 фев 2020 09:16

Чакайте да излезе нещо официално :idea: Видя ли го нашите медии , че бил на мача и вече той ще е играч на ЦСКА :lol: Чакай малко...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 фев 2020 09:18

k_oleto написа:
peliforewer написа:

А, да...То и Кери може да играе крило, а е имал мачове и като ляв бек. Нещо да кажеш по повод това, че попринцип е офанзивен халф - тип плеймейкър. Вече ми омръзна да взимаме играчи, които могат да играят и на друга позиция, а ние ги пускаме на трета

Тези камъни са по треньорското ръководство,аз също бях изумен че в контролите Кери беше използван като ляв бек,даже и да нямаше тогава алтернатива на Мазику по добре пусни някой младо момче от юношите които бяха в Испания. Да не отварям тема че на подготовката ЦЗ играха едни футболисти, сезона го започнаха други които за първи път играят заедно като двойка ЦЗ и то в двата мача и е голям късмет че не допуснахме гол.Не знам каква беше тази подготовка но лазарета беше пълен преди официалните мачове и нападатели и халфове играят така като че ли се виждат за първи път, а отбелязването на гол си е цяло събитие.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 27 фев 2020 11:46

Анита май е взет за да замести Бикел който поема към Щатите,все още не е потвърдено официално но на там отиват нещата.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 27 фев 2020 16:29

Нидерландецът Върнан Анита обяви пред местните медии, че преговаря за 4-месечен договор с ЦСКА-София, който обаче все още не е факт.

"В София съм от сряда, започнах веднага тренировки, преговаряме за 4-месечен договор. В крайна сметка е важно отново да играя, но все още не е сигурно дали ще подпиша. Хубаво е, че мога да говоря на холандски с част от момчетата тук", каза Анита.

Крилото, който може да играе като бек и дефанзивен халф, досега бе собственост на Лийдс, като за последно бе под наем във Вилем II.

Анита е на 30 години и е продукт на школата на Аякс. По-късно в кариерата си е играл в Нюкасъл - пет сезона, четири от които в Премиър лийг. Анита има и три мача за националния отбор на Холандия.

:!:

Върни се в “ЦСКА”