Шампионска лига (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Шампионска лига (2019-20)

Мнениеот ivan56 » 27 фев 2020 13:39

1914.1902 написа:За втора поредна година насред Бернабеу гонят играч на Реал Мадрид в елиминация от ШЛ!
Нали всичко купено било уж , даже и дузпа дадоха за гостите. :lol:
Вижда се , че тънките моменти все отиват в различна посока , ако беше все в една щеше да е по-скандално , но се оказва , че не е така. ;)

[rimg]https://pbs.twimg.com/media/ERu6HBpWAAE_TmJ?format=jpg&name=large[/rimg]

Е, ако на дузпата и червеният картон викаш тънки моменти, да спираме да гледаме футбол :lol:

Иначе нищо ново под слънцето пак безумия в защита от страна на Отаменди и другият прехвален играч Родри, от него и тръгна гола на Реал.
За мен реванша е отворен като си знам анимационните герои в защита. Дано нещата с Лапорт не са сериозни.
Поредно безумие на Пепо да остави Кун на скамейката за сметка на Жезус.
Колкото и лоша да е формата на Стърлинг именно след неговото влизане се получиха нещата.
КДБ отново номер едно.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 27 фев 2020 14:01

1914.1902 написа:Умнико , а да те питам ли как Чакър призна гол с ръка за Тотнъм с ВАР? :lol:

Миналата година все още по-леко се отнасяха към играта с ръка. А да не говорим, че ръката на Йоренте беше допряна до тялото. Ако не се лъжа, имаше и рикошет преди това.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 27 фев 2020 14:34

1914.1902 написа:За вчера кой е казал , че ги е нямало дузпата и червения картон? :roll:

За мен по принцип дузпата не е баш 100 процентова, защитникът на Реал закача първо топката.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 фев 2020 14:34

То, че VAR помага, помага. Аз не виждам някой фен на Реал да недоволства от него. Въпросът е, че едва ли не се изкарва, че само защото го има VAR, Реал са зле в ШЛ, все едно само те са намазвали от съдийски грешки преди това. (А не, че са зле примерно заради това, че Роналдо го няма, което съвсем "случайно" почти съвпада с периода на наличие на VAR. :lol:)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 фев 2020 14:37

Udoji90 написа:То, че VAR помага, помага. Аз не виждам някой фен на Реал да недоволства от него. Въпросът е, че едва ли не се изкарва, че само защото го има VAR, Реал са зле в ШЛ, все едно само те са намазвали от съдийски грешки преди това. (А не, че са зле примерно заради това, че Роналдо го няма, което съвсем "случайно" почти съвпада с периода на наличие на VAR. :lol:)

Абсолютно.
Те тези реплики идват от една провинция в Испания.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 фев 2020 14:44

По принцип да, ама гледам, че с подобни коментари започват да се включат и други фенове (не на Барселона).
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 фев 2020 15:44

Между другото леко съм изненадан, че никой нищо не казва за първия гол на СИти, койт за мен е след 100 % фал на Жезус :? много добре се вижда как избутва скочилия Рамос с ръце преди да играе с глава. Иначе дузпата и ч.к. за мен са си 100 %.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2020 15:54

Казвал съм го, но ще го припомня отново.
След Ливърпул финалист, винаги на следващата година има поне един английски отбор на финала, респективно и самият Ливърпул, когато са се завръщали.
Дали е просто съвпадение?... възможно е, но определено е любопитна работа.
И във времената на КЕШ и ШЛ - 2006 Арсенал, 2008 Ман Юнайтед и Челси, 2019 Ливърпул и Тотнъм.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 фев 2020 15:56

smoothc написа:Казвал съм го, но ще го припомня отново.
След Ливърпул финалист, винаги на следващата година има поне един английски отбор на финала, респективно и самият Ливърпул, когато са се завръщали.
Дали е просто съвпадение?... възможно е, но определено е любопитна работа.
И във времената на КЕШ и ШЛ - 2006 Арсенал, 2008 Ман Юнайтед и Челси, 2019 Ливърпул и Тотнъм.

е тая година ше е без английски на финала, освен ако Сити не изкарат някакъв мега лесен жребий и не им върже :? :mrgreen: :mrgreen: мисля, че е добре да се примириш
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2020 16:08

мисля, че е добре да се примириш

А, като го няма любимия ми отбор слабо ме вълнува. Просто отбелязвам тази любопитна тенденция или съвпадение, нищо повече.

Искам да спечелим Лига Европа.
Може и да си внушавам, но с дон Ромеро това ми изглежда една идея по-вероятно.
Всеки път като погледна статистиките му, направо... откачам от кеф, че имаме този човек в отбора.
Само се моля Оле да продължи да залага на него в турнира, нищо друго!
Манчестър Юнайтед в два мача напоследък стана изключително устойчив, даже в някои отношения повече ми харесват и от времената на сър Алекс.
Поведението на дон Ромеро пък идеално пасва за турнирен формат(което и не означава, че "ще е зле" в домашното първенство)!
Да, пристрастен съм, но Ромеро за мен имаше фундаментален принос за Аржентина СП 2014 и Ман Юнайтед ЛЕ 2017.

Върни се в “Архив”