ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT

Мнениеот 1914.1902 » 27 фев 2020 00:58

Ако паднем в неделя после ще има ли рокади пак , както преди година пак по това време + сериозна активност на летния пазар? :roll:
Реално можем само да мрънкаме тук или в страницата на фенклуба на Реал Мадрид , защото нищо повече от това не можем да направим за съжаление. :cry:
Пак някой ден ще има и по-щастливи мигове за нас и Реал Мадрид , ясно е. <3 винаги до тях!
Последна промяна от 1914.1902 на 27 фев 2020 01:04, променено общо 1 път.

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 27 фев 2020 01:04

Red_Neck написа:
Real написа::
Настроението тук удивително напомня раздела на Пуул след мача на Кампа миналия сезон. Харесва ми. Нищо не е приключило!

Имам проблем с аналогията :)
Паралел с МЮ - ПСЖ, да, но с Пуул - Барса, не!

Сити не само ви биха, ами определено и ви надиграха.... и то с Кун Агуеро и Стърлинг на пейката.

Не знам какво е било във форума на МЮ тогава, но... xpts и менталното надмощие сигурно са повдигали духа. А в раздела на Пуул - помниш, беше дошъл Краят на Света, троловете се бяха завихрили, реалиста май ги уволняваше наляво и надясно... Не ми казвай, че не виждаш сходството... :lol:

П.П. Ние па бяхме с Бейл и Марсело на пейката! УБИВАМЕ ГИ в реванша!!!!!!!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 27 фев 2020 01:13

Загубата в единични мачове не е страшна, по-страшна е загубата на вярата. А Реал за втори пореден сезон успява да го постигне. Когато се натрупа последователност в разочарованията, просто трябва да избие на някъде.

Не е срамно да паднеш от Сити, макар като домакин. Случва се, силен отбор, малко спортно щастие, понякога някое съдийско отсъждане, друг път някоя голяма глупост на основен играч влияе на крайния резултат... но това е трети пореден мач, в който отбора унищожава безкомпромисно надеждата, при това по възможно най-грубия начин.

Просто в такава ситуация, няма как да се избегне гневната реакция, въпреки че самият отбор преди това даде основание да се повярва в успешния завършек на този сезон.

В първенството, за разлика от предишните два сезона, Реал към момента не е на 20 точки разлика от първия, също така не падна разгромно на Бернабеу в ШЛ.

Има положителна неща към този момент, но .... трети пореден удар за толкова кратко време...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 фев 2020 01:54

Това е страхотен срам. Същия като миналата година. Отбор, който играе без треньор да те бие като гост в такава фаза е пълна катастрофа!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 27 фев 2020 07:47

Groucho написа:
velez написа:
Вместо Азар, Йович, Винисиус, Милитао, Родриго, Диас да се беше купил Мбапе. Иначе класа от времето на Фиго и Зидан няма....имаше един Роналдо, който влачеше Мадрид на гърба си и вместо да се бетонира в отбора до живот го разкарахме с лека ръка...

Тая пчела на аватара ти е в цветовете на Дортмунд. По-добре Холанд вместо Мбапе.
След Фиго и Зидан имаше доста класа в Реал. Абсурдно е да се твърди, че е бил само Роналдо :lol: :lol: :lol: :lol:

За мен Реал беше само Роналдо и в момента в който португалеца отиде в Ювентус и станахме отново осминареал. Колкото до Холанд мисля си, че е новия Йович. За мен е редно да се вземе най - накрая утвърден футболист, а някакви Родриго, Винисиус, Йович....

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 27 фев 2020 08:52

Real написа:
RM3313 написа:Брат , този оптимизъм не е здравословен...
Можеш да ми вярваш, все пак съм лекар. ;)

Радвам се на всеки твой пост, има много правота в думите ти, НО... Ако ти си на работа и при теб влезне пациент с огромен нож забит в главата, ти ще му кажеш ли "спокойно, ще се оправиш, нищо ти няма - драскотина" или просто ще кажеш очевадното - "пътник си". Нека бъдем позитивни, но да не сме Дон Кихот. Трябва да сме реалисти и да казваме нещата такива каквито са. Зидан е направил много за отбора, и като играч, и като треньор, но в момента сме жалка картинка и той спомага доста за тази гледка.
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 фев 2020 09:22

То си струва да паднеш , за да извадиш някоя поука и някоя полза , ама миналата година като отпаднахме и нямаше такова нещо.
Дано и сега не е така!
В последните си три мача Реал Мадрид допусна гол след 78' минута , а в началото на сезона имаше обратен ефект т.е. допускаше в началото на мачовете и те тръгваха много криво.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 фев 2020 09:33

Да обърнем внимание и на последните елиминации в ШЛ след като сме изоставали след първия мач на Бернабеу:

2001 - Байерн (0:1) следва загуба 2:1 като гост
2006 - Арсенал (0:1) следва равенство 0:0 като гост
2009 - Ливърпул (0:1) следва загуба 4:0 като гост
2011 - Барселона (0:2) следва равенство 1:1 като гост
2020 - Манчестър Сити (1:2) следва .... като гост

Вие може да си направите изводите какво следва. ;)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити (Сряда)

Мнениеот 1914.1902 » 27 фев 2020 09:35

miro_rz написа:1:2 за Сити!
Обаче голям песимизъм цари тука, стига бе Реал сте! :shock:

Позна резултата , браво , а сега вече успя ли да се убедиш защо сме песимисти (аз бих казал даже реалисти)?

Върни се в “Реал Мадрид”