ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити (Сряда)
Тъжен месец , но много неща ги писах преди мача и не ми се навлиза пак в подробности.
Ами как да има качество като Бензема, Рамос и Модрич ще са титуляри до 80-годишнината им, Азар ще е контузен докато аз се пенсионирам, Йович надали ще дочака шанса си, ще се пробваме са Мбапе през лятото на 2044-та година и ще се инати Зидан да му доведат Погба до 2030-та, защото за него други не съществуват.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- paceto
- Контакти:
Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT
Карвахал си беше трагичен от началото на мача и за капак направи и дузпа.
Лошо, ама не е като да не сме очаквали подобно развитие с оглед, това което показваме отпред.
Лошо, ама не е като да не сме очаквали подобно развитие с оглед, това което показваме отпред.
Furious_Monk написа:Просто няма качество в момента, толкова.
Вместо Азар, Йович, Винисиус, Милитао, Родриго, Диас да се беше купил Мбапе. Иначе класа от времето на Фиго и Зидан няма....имаше един Роналдо, който влачеше Мадрид на гърба си и вместо да се бетонира в отбора до живот го разкарахме с лека ръка...
- Furious_Monk
Трансферите закъсняха с няколко години.
Ще изчакам известно време, защото виждам, че във футболисти като Йович и Милитао има качество. Азар през цялото време е контузен, а Менди е изненадващо най-стабилен като играч.
Гадна вечер, надявах се поне на равен. Все пак има и реванш.
Просто не може човек. Ако можеше, щеше да го направи. Последните две години се оказват фатални за настоящето, поне към този момент.
Ще изчакам известно време, защото виждам, че във футболисти като Йович и Милитао има качество. Азар през цялото време е контузен, а Менди е изненадващо най-стабилен като играч.
Гадна вечер, надявах се поне на равен. Все пак има и реванш.
velez написа:Furious_Monk написа:Просто няма качество в момента, толкова.
Вместо Азар, Йович, Винисиус, Милитао, Родриго, Диас да се беше купил Мбапе. Иначе класа от времето на Фиго и Зидан няма....имаше един Роналдо, който влачеше Мадрид на гърба си и вместо да се бетонира в отбора до живот го разкарахме с лека ръка...
Просто не може човек. Ако можеше, щеше да го направи. Последните две години се оказват фатални за настоящето, поне към този момент.
Последна промяна от Furious_Monk на 27 фев 2020 00:02, променено общо 1 път.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Съвсем очаквано падаме. Първоначалната ми прогноза беше за 1:4, но контузията на Азар и пускането на Менди титуляр вместо Марсело, спомогнаха да играем 11 на 11, вместо 9 на 11 и така поне загубата е малко по-почетна.
Лично за мен няма особена драма след този резултат, тъй като това са възможностите на отбора. Надявам се да запазим загубата в реванша в рамките на до 2 гола разлика.
Лично за мен няма особена драма след този резултат, тъй като това са възможностите на отбора. Надявам се да запазим загубата в реванша в рамките на до 2 гола разлика.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Учудва ме как с двойка Рамос Варан имаме толкова малко допуснати голове,дебилни грешки на килограм.
За 10 мин се изакаха на доброто второ полувреме което правеха.
Бейл изглежда адски незаинтересован.
Модрич,Менди,Иско и Виниус бяха основните действащи лица в началото на 2-рото.
Бензема отново е на обичайното си ниво...
Сити не бяха нещо особено,единствено Де Бройне игра много добре.
За 10 мин се изакаха на доброто второ полувреме което правеха.
Бейл изглежда адски незаинтересован.
Модрич,Менди,Иско и Виниус бяха основните действащи лица в началото на 2-рото.
Бензема отново е на обичайното си ниво...
Сити не бяха нещо особено,единствено Де Бройне игра много добре.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Толкова посредствен футбол играем , че ,ако трябва да се анализира ще отиде до утре. Молете се да паднем с по - малко от 3 гола срещу катуна .
- LevskiZavinagi
- Контакти:
То щото "катунът" играе най-добрия си футбол от 10 години насам...
Пак сваляте гарда предсрочно. Има реванш!
Загубихме минимално... в по-трудния мач. Дупестият павиан ни ядоса с марковото си пльосване. На Етихад ги попиляваме и след 2 сезона ще ги чакаме пак в Европа.
Настроението тук удивително напомня раздела на Пуул след мача на Кампа миналия сезон. Харесва ми. Нищо не е приключило!
Пак сваляте гарда предсрочно. Има реванш!
Загубихме минимално... в по-трудния мач. Дупестият павиан ни ядоса с марковото си пльосване. На Етихад ги попиляваме и след 2 сезона ще ги чакаме пак в Европа.
Настроението тук удивително напомня раздела на Пуул след мача на Кампа миналия сезон. Харесва ми. Нищо не е приключило!