Шампионска лига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2019-20)
Oh Boy! Структурата на игра на Гуардиола срещу ингейм мениджмънта на Зидан
Перфектната буря във футболната ми Вселена ще се разцепи на две днес
Играят обаче Реал Мадрид и Манчестър Сити, а тук колебания нямам

- rebelheartous
- Контакти:
kingofpop написа:
Ще ловя ли туканямам търпение ако стане феновете на Пул да почнат да се карат по между си и реалиста да цъфне, направо ще свърша от кеф
Машина, мога ли да ти стана приятелка
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Феновете на пуул, няма да се караме по между си ако отпаднем от Атлети! Гарантирам!

Юве отпадат ! 
Готино полувреме във Франция, където ''хлапетата'' скъсаха гащите на дъртата парясница
Дано и второто продължи така
В Мадрид се получава страхотно тактическо надиграване, засега Зидан си е подготвил домашното по-добре от Гуардиола 

Много добро полувреме за Лион.
Евала за високата линия на защитата и липсата на притеснение от противника.
Жалко, че гредата не влезе.
Евала за високата линия на защитата и липсата на притеснение от противника.
Жалко, че гредата не влезе.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- rebelheartous
- Контакти:
Явно гледаме различни мачове. Лион имаха няколко сносни атаки и като цяло играят нелошо предвид домакинския фактор. От друга страна Роналдо ако си беше вкарал едно от двете положения, сега съвсем друг щеше да е анализът. Единственото, което не ми харесва е, че Рабио и Бентанкур някакси странят от играта и второто ще се наложи да влиза някой измежду Рамзи и Матюиди, а може би и двамата.
Кое е второто положение на Роналдо, което трябваше да вкара?
Прекия ли?
Калчополитата нямат точен удар още, не те знам ти кой мач гледаш
Прекия ли?
Калчополитата нямат точен удар още, не те знам ти кой мач гледаш
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."