Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот TristaNNN » 25 фев 2020 21:21

metodito написа:Да, немски възпитаник е, и аз го казвам: рамкиран, лимитиран откъм идеи и фантазия специалист, който си има предварителен сценарий преди мача за това, което ще се случи и няма план Б.

Айде, завъртя се пустата латерна с липса на план Б и няма спасение ...
Ти гледа ли мача със зорлем преместените и следващия на Тича? Ако да, колко бири беше избухал?
Нима срещу "възкръсналите" :mrgreen: не се промени схемата на игра след влизането на Костов? Промени ли се - да, определено.
Нима срещу варненци не се промени схемата на игра след влизането на Алар. Да, и там се промени.
Бе вие вярно си чаткате по клавиатурите и коментирате неща, които даже не забелязвате по време на мачовете на Левски. Редите разни анализи тука, а не можете да видите толкова елементарни корекции в схемата на игра, обаче пък се сърдите като някой се постарае да ви ги разясни.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 фев 2020 23:12

Набиват се на очи бързите му смени второто полувреме на Тича. Когато имаш по-дълга резервна скамейка, е лесно.
Ще го видим срещу евреите в неделя с окълцан състав.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 фев 2020 06:59

TristaNNN написа:
metodito написа:Да, немски възпитаник е, и аз го казвам: рамкиран, лимитиран откъм идеи и фантазия специалист, който си има предварителен сценарий преди мача за това, което ще се случи и няма план Б.

Ти гледа ли мача със зорлем преместените и следващия на Тича? Ако да, колко бири беше избухал?
Нима срещу "възкръсналите" :mrgreen: не се промени схемата на игра след влизането на Костов? Промени ли се - да, определено.
Нима срещу варненци не се промени схемата на игра след влизането на Алар. Да, и там се промени.
Бе вие вярно си чаткате по клавиатурите и коментирате неща, които даже не забелязвате по време на мачовете на Левски. Редите разни анализи тука, а не можете да видите толкова елементарни корекции в схемата на игра, обаче пък се сърдите като някой се постарае да ви ги разясни.

Това, че пусна нападател в [offtopic]смятания от някои[/offtopic] домакински дерби мач ми го изтъкваш като голямата схема. Браво. :lol:
Последна промяна от metodito на 26 фев 2020 07:00, променено общо 1 път.

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 26 фев 2020 06:59

TristaNNN написа:

Да не ти се меся в лекциите, но все си мисля, според скромното ми познание, че план Б не е само да "промениш схемата", "вижте как се движат в друга посока" и тям подобни, които описваш с възторг от наблюдателното си око, а наистина да въздействаш на развоя на мачовете, т.е. отборът да се подобрява след 60-та минута благодарение на твоите решения и наставления. Такова нещо не съм видял този сезон. И Локото, и Морето можеха да ни бият с човек по-малко. Техните треньори или Хубси имаха същински план Б? Второто полувреме срещу тирето, рутинната победа на Лудогорец? Коматево, по дяволите! Праволинейност, безличие и неспособност да се обръщат мачове. То и най-големият дилетант може да им даде указания за различна постройка, нали се сещаш, че без насреща да виждаме резултат вече година и половина, файда няма. Поне ситуацията да беше от сорта малшанс, удари, които не влизат, финален щурм, при който ни гони карък. Аз обективно мога да кажа, че ние по-скоро имаме късмет този сезон в заключителните минути, отколкото такъв да ни липсва. В изброените три мача с тирето, Лудогорец и Ботев, не съм убеден ние дали след почивката изобщо имахме положение. Ако това са резервните планове на Хубси, мога да ти гарантирам, че Жадното в дневничето си сигурно има по-добри решения.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 фев 2020 07:07

damyanov1963 написа:Неприятно ми е да го кажа, но в последните години зимната подготовка се оказва предвестник на поредната нулева година. Имали изобщо и какъв е смисъла от така наречените подготовки, след, като отбора не може два паса да върже.

С бай Делю беше особено брутално - сравнението есен-пролет.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 26 фев 2020 10:51

Изображение
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 26 фев 2020 10:52

Жив и здрав да е!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 фев 2020 11:37

Много години здраве!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 26 фев 2020 17:02

Тука май е по-добре много здраве за много години :)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2020 17:58

Жив и здрав , но далеч от Левски!

Върни се в “Левски”