ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

RM3313
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Манчестър Сити (Сряда)

Мнениеот RM3313 » 24 фев 2020 20:37

Bernaleo написа:
RM3313 написа: Разберете, Барселона е велик само във вашите очи и никой не е длъжен да ви търпи инфантилното поведение.

Същото важи и за вас.

Аз не ви кисна във форума да дразня като ви пердашат , все ми е тая като цяло , но провокирате ли , ще ви се отговаря подобаващо.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2020 18:45

Хамес е върнат само , за да си взима заплата ли? :roll:
И още такива ги има. Всеки ден ме изумяват нашите с нещо и е гадно така. :cry:

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 фев 2020 19:46

Нали знаеш, че ако Хамес беше попаднал в групата то някой от другите трябваше да отпадне, а в момента това не е вариант. На кой на мястото трябва да сложат Хамес? :roll:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 фев 2020 19:49

paceto написа:Нали знаеш, че ако Хамес беше попаднал в групата то някой от другите трябваше да отпадне, а в момента това не е вариант. На кой на мястото трябва да сложат Хамес? :roll:

На Винисиус примерно.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 фев 2020 20:07

Винисиус повече би помогнал в момента, от колкото Хамес и то конкретно в подобен мач срещу подобен съперник.
Хамес е далеч от онази форма, която показваше при нас като дойде, а и тежката контузия която имаше до скоро явно му повлия доста.

Няма го онзи живец в играта му, която имаше преди и това не е само заради оставянето му на пейката.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 фев 2020 23:49

Мисля, че за първи път в живота си ще съм за вас утре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ако елиминрате Сити най-вероятно няма да има английски отбор на 1/4 финалите (при условие, че се доверявам на усещането, че Атлети ще се класират). Тотнъм нямат никакъв шанс.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 26 фев 2020 00:00

kingofpop написа:Мисля, че за първи път в живота си ще съм за вас утре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ако елиминрате Сити най-вероятно няма да има английски отбор на 1/4 финалите (при условие, че се доверявам на усещането, че Атлети ще се класират). Тотнъм нямат никакъв шанс.

Не мисля, че Пуул ще изпуснат Атлети на Анфийлд. В момента сякаш немските отбори предлагат най-хубавия и качествен футбол от всички нации.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 26 фев 2020 00:15

LevskiZavinagi написа:
kingofpop написа:Мисля, че за първи път в живота си ще съм за вас утре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Не мисля, че Пуул ще изпуснат Атлети на Анфийлд. В момента сякаш немските отбори предлагат най-хубавия и качествен футбол от всички нации.

50/50 е мача на Пул, напоследък леко спукаха гуми по отношение на играта и печелят само на мускули и късмет. Рано или късно обаче работата се обръща :mrgreen:

А и не вярвам Чоло да отпадне пак след чиста победа у дома както миналата година...време е да покаже характер
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 фев 2020 08:08

Гарет Бейл беше героят ни в последната среща срещу Сити в елиминациите.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mK6q7ry5Er8[/youtube]

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 26 фев 2020 10:17

ако елиминрате Сити ...

Какво те бърка Сити, да не са взели Ориги? :mrgreen:

kingofpop написа:
50/50 е мача на Пул, напоследък леко спукаха гуми по отношение на играта и печелят само на мускули и късмет. Рано или късно обаче работата се обръща :mrgreen:

Да разбирам, че ги искаш за съперник? (...ако елиминирате Рино.)

Върни се в “Реал Мадрид”