Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот djd » 25 фев 2020 10:58

Според мен причината за ниската резултатност на отбора е неподходящия стил на игра.
Ние не използваме Алито в това, в което той е най-добър. Ние му центрираме топки, а аз не съм го видял да улучи вратата с глава. Бай Али е бърз и мощен. Той трябва да бъде изведен в коридор зад защитата и тогава може да вкара гол. Ако го чакаме да засече топката във вратата или пък да вкара от средно разстояние, има да чакаме.
Същото е с Евандро. Той е нападател, а ние го караме да центрира на Алито. Така никога няма стане. Силата на Евандро е да влезе от тъча към наказателното поле и да стреля. Той има страхотен удар.
Така че е редно Крушката да адаптира малко играта към силните страни на футболистите ни.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2020 14:42

djd написа:Според мен причината за ниската резултатност на отбора е неподходящия стил на игра.
Ние не използваме Алито в това, в което той е най-добър. Ние му центрираме топки, а аз не съм го видял да улучи вратата с глава. Бай Али е бърз и мощен. Той трябва да бъде изведен в коридор зад защитата и тогава може да вкара гол. Ако го чакаме да засече топката във вратата или пък да вкара от средно разстояние, има да чакаме.
Същото е с Евандро. Той е нападател, а ние го караме да центрира на Алито. Така никога няма стане. Силата на Евандро е да влезе от тъча към наказателното поле и да стреля. Той има страхотен удар.
Така че е редно Крушката да адаптира малко играта към силните страни на футболистите ни.

+11111
Аз това го разправям от началото на сезона!
Разбирам Евандро да играе част от мача на крилото, но през останалата да се сменя схемата на 4-4-2 и да заиграва до/пред/зад Алито. Един Митко Митков щеше да е по-полезен като чисто крило от Евандро, ама го изпратихме в Русе.
Правят се някакви аматьорски каламбури, а не е като да няма персонал - Евандро на крилото, Бикел/Гълъбов на бека, Занев ЦЗ, Малинката плеймейкър, Антов ДМ, Жеферсон крило .....
Всеки път търся логично обяснение и все не го намирам ......
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2020 14:54

Нали БФС обяви че мачовете на ЦСКА и Левски с Царско село и Витоша като гости ще се играят на ст.В.Левски, защо в събота Царско село -ЦСКА ще се играе в Бистрица.[offtopic]Има ли случай този шампионат Левски да са играли срещу тези два отбора на друго място освен на Г.Аспарухов и В.Левски, излиза че за отборът на всички власти са писани други правила.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 25 фев 2020 15:06

Red_Neck написа:
djd написа:Според мен причината за ниската резултатност на отбора е неподходящия стил на игра.

+11111
Аз това го разправям от началото на сезона!
Разбирам Евандро да играе част от мача на крилото, но през останалата да се сменя схемата на 4-4-2 и да заиграва до/пред/зад Алито. Един Митко Митков щеше да е по-полезен като чисто крило от Евандро, ама го изпратихме в Русе.
Правят се някакви аматьорски каламбури, а не е като да няма персонал - Евандро на крилото, Бикел/Гълъбов на бека, Занев ЦЗ, Малинката плеймейкър, Антов ДМ, Жеферсон крило .....
Всеки път търся логично обяснение и все не го намирам ......

Само да допълня че футболиста с най-много голови асистенции през есента Кери изигра два контролни мача като ляв бег и сега е дълбока резерва.Енрике винаги е правил запомнящи се неща от ляво и за мен беше необяснимо защо на мача с Ботев Пд след влизането на Джеферсън беше пратен вдясно.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 фев 2020 15:26

Вероятно гледат и търговийката да върви. Но ако отборът е първи и играе успешно в ЕКТ, вярвам, че сумите, за които продаваме футболисти, ще са в пъти по-големи.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2020 15:32

Изображение

Лично съм ставал свидетел как гонят един черен от Сектор Г на мача срещу Етър миналата година.
Не че съм някъв либералтолераст и т.н. ама що за олигофрения да се кефиш когато Каранга,Мауридес,Али и т.н. вкарат гол,а след 5 минути отиваш при някой по мургав и му казваш ''вън''......
УАТ...!?!?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 25 фев 2020 16:54

Съобразно решение на Лицензионната комисия при БФС от 24.02.2020 г. срещата от 23-ти кръг на Първа лига между отборите на ФК „Царско село 2015“ и ПФК „ЦСКА – София“, ще се играе по програма на 29.02/събота/ от 17.30 часа на стадион Витоша – Бистрица, вместо на стадион Славия – София.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2020 18:50

Изображение

Поздравления за жеста :idea: :!: Може да сме врагове,но трябва да се подкрепяме в трудни моменти.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 25 фев 2020 19:36

delqnski47 написа:Лично съм ставал свидетел как гонят един черен от Сектор Г на мача срещу Етър миналата година.
Не че съм някъв либералтолераст и т.н. ама що за олигофрения да се кефиш когато Каранга,Мауридес,Али и т.н. вкарат гол,а след 5 минути отиваш при някой по мургав и му казваш ''вън''......
УАТ...!?!?
Българските мохамедани и македонските българи са се доказали като най-яките българи. За последните 150г. тези българи са направили най-много за националния идеал на България и българския народ. Като се почне от спомагането на делото на Капитан Петко Войвода срещу османската тирания, Българо-турска вътрешна революционна организация , ВМРО... та стигнем до Мустафа Шарков ( все още е жив на 107г.), който винаги е проповядвал българщината в училище и абсолютно винаги се е кланял на българският монарх, а не на султана. ,,По произход и народност ние сме българи, по религия-мохамедани - Мустафа Шарков''
А след като животните имат проблем с мохамеданите, защо не изгонят Гриша, който е помак ?
,,Националистите'', които пея сръбски националистически песни, пея ,,косово е сърбия'' , а иначе имат знаме на Владо Черноземски !!!! Големите цесекари, които биеха всички, които са против управлението на Титан. 2015г. биеха тези, които искаха Литекс да се настани на Армията, а 2016г. биеха тези, които отказват да припознаят отбора на Гриша.... та даже биха и онези от Торсида Пловдив, които искаха да зададат някое друго въпросче на шефа.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 фев 2020 19:42

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа:Лично съм ставал свидетел как гонят един черен от Сектор Г на мача срещу Етър миналата година.
УАТ...!?!?
Българските мохамедани и македонските българи са се доказали като най-яките българи. За последните 150г. тези българи са направили най-много за националния идеал на България и българския народ. Като се почне от спомагането на делото на Капитан Петко Войвода срещу османската тирания, Българо-турска вътрешна революционна организация , ВМРО... та стигнем до Мустафа Шарков ( все още е жив на 107г.), който винаги е проповядвал българщината в училище и абсолютно винаги се е кланял на българският монарх, а не на султана. ,,По произход и народност ние сме българи, по религия-мохамедани - Мустафа Шарков''
А след като животните имат проблем с мохамеданите, защо не изгонят Гриша, който е помак ?
,,Националистите'', които пея сръбски националистически песни, пея ,,косово е сърбия'' , а иначе имат знаме на Владо Черноземски !!!! Големите цесекари, които биеха всички, които са против управлението на Титан. 2015г. биеха тези, които искаха Литекс да се настани на Армията, а 2016г. биеха тези, които отказват да припознаят отбора на Гриша.... та даже биха и онези от Торсида Пловдив, които искаха да зададат някое друго въпросче на шефа.

Аз имам приятели от Родопско.Тва са най-запазените(щот не се мешат с други) и най-истинските българи :idea: Само дебил,който няма елементарна историческа култура ,ще обижда на ''помак'',щот тези хора са най-големите националисти :!:
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”