ВЛ: Ливърпул - Уест Хем 24.02.2020 |22:00| 3-2 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Уест Хем 24.02.2020 |22:00| 3-2 FT
Клоп при спечелването на тази титлата автоматично придобива статута на господ на Анфийлд. Това поне му е гарантирано, особено след тоя требъл
Къде ще празнувате титлата ? В Атина,Киев или Инстанбул ? 

Bernaleo написа:Къде ще празнувате титлата ? В Атина,Киев или Инстанбул ?
Където си поискаме

Където и каквото си поискаме.
- cskarcheto92
- Контакти:
Е Истанбул ще празнуваме европейска титла

[wrapimg=]https://media.giphy.com/media/TgL7lPFfyAFITuszOA/giphy.gif[/wrapimg]
Страхотно, още една победа, обаче Нещо в добре смазаната машина за победи се пропука. Клоп трябва да пипне още малко настройки. Един от основните проблеми, че много шансове за гол създадоха, в края на мача можеше да стане и 3:3, изтървахме контрола в един момент. За сравнение в предния мач (срещу Ман Сити), west Ham нямаха един удар, а на Anfield - 2 гола.
Дори в предходния мач с Норич и късмета помогна, че Пуки се подхлъзна, а след това не комбинира добре.
Oще 2 седмици има до реванша с Атлетико, от сега ме притеснява този мач.
Дори в предходния мач с Норич и късмета помогна, че Пуки се подхлъзна, а след това не комбинира добре.
[center]"No Salah, No Firmino, No problem for Liverpool"[/center]
Забравих да питам, колеги некадърника Салах кога викате го продаваме?
CicoManev написа:Страхотно, още една победа, обаче Нещо в добре смазаната машина за победи се пропука. Клоп трябва да пипне още малко настройки. Един от основните проблеми, че много шансове за гол създадоха, в края на мача можеше да стане и 3:3, изтървахме контрола в един момент. За сравнение в предния мач (срещу Ман Сити), west Ham нямаха един удар, а на Anfield - 2 гола.
Айде да не правим такива сравнения - още тоя снощи в студиото ме ядоса - "Да поздравим Мойс, че излезе да играе футбол"....
Мойс защо не излезе да играе срещу Сити футбол, а срещу нас. Погледнете състава на УХ срещу Сити - 5 защитника и 3 дефанзивни халфа! Как да имат повече от 1 удар? Факта е, че всички се хвърлят на кръв срещу нас, защото сме най-добрия отбор в страната.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Айде да не правим такива сравнения - още тоя снощи в студиото ме ядоса - "Да поздравим Мойс, че излезе да играе футбол"....
Мойс защо не излезе да играе срещу Сити футбол, а срещу нас. Погледнете състава на УХ срещу Сити - 5 защитника и 3 дефанзивни халфа! Как да имат повече от 1 удар? Факта е, че всички се хвърлят на кръв срещу нас, защото сме най-добрия отбор в страната.
Като прибавим, настоящ носител на ушатата и победител в последното световно клубно......бих казал ....най-добрия отбор в света! Факт