Ама не бе, Игра, ние да си сменяме. Без значение, ей така за спорта. Аз мисля да пробваме с Балъка, ей виж в национала как хубаво го наследи? Какво лошо.
Вчера го гледам Спийрингс...какво да кажеш за момчето. Вижда я играта научен е, може да я задържа. Имаш и Илийката Юруков, който не е научен на елементарни позиционност. Ако на 21 години не знаеш как да застанеш при игра в защита, кога ще се научиш?
Имаше един защитник при нас Галин Ташев. Чувам, че щял да играе при нас в Нова Загора пролетта. Този юнак го мъчихме 2-3 години и не успя да захапе.
Здравко Димитров е същия. Липсват им елементарни технически умения. Няма да говоря за тактика.
Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
vvessel написа:THE G.A.M.E написа:Кажи ми, к'ви успехи постигнахме след непрестанната смяна на треньори в последните 10 години ?vvessel написа:Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.![]()
Веднъж оставихме един треньор за 2-рти сезон и взехме, че водихме на Лудогорец с 5 точки, преди онези от Ловеч да ни спретнат мизерията.
Аз не го решавам това. Но не забравяй, че онзи треньор, с отбор за втората осмица отстрани Лц в 2 мача за купата. Ако и този го направи и ни докара поне до финал, новия собственик може да реши, че е заслужил. Ама кажи честно, поне един мач до тук хареса ли ти. Виждаш ли някакъв напредък в някоя от линиите, в някоя фаза на играта, в един играч поне. Един да си е подобрил представянето от юни насам.
Добре де защо е този непрекъснат песимизъм и обвинения към Хубчев? Да в някои моменти решенията му са странни и дразнещи, но дайте да гледаме обективно и да не се правят излишни драми. Вижте резултатите от последните 5 мача на отборите в топ 4. Левски и Лудогорец имат по една победа и 4 равни, другите два отбора са с по 2 победи и 3 равни, но победите им са срещу Дунав Русе и Царско село. А Левски от тия 5 мача реално игра с 4 от най-неудобните си противници. Така че това не може да се коментира непрекъснато като колосален провал. Реално колко пъти точно при гостувания на Берое, Лок. Пд и ЧМ прибираме пълен комплект точки? Сега ни предстоят два мача с по-скромни отбори и можем да ги вземем, както и мач за купата който ще е много тежък. После каквото стане.
alexdb написа:vvessel написа:THE G.A.M.E написа:Кажи ми, к'ви успехи постигнахме след непрестанната смяна на треньори в последните 10 години ?vvessel написа:Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.![]()
Веднъж оставихме един треньор за 2-рти сезон и взехме, че водихме на Лудогорец с 5 точки, преди онези от Ловеч да ни спретнат мизерията.
Аз не го решавам това. Но не забравяй, че онзи треньор, с отбор за втората осмица отстрани Лц в 2 мача за купата. Ако и този го направи и ни докара поне до финал, новия собственик може да реши, че е заслужил. Ама кажи честно, поне един мач до тук хареса ли ти. Виждаш ли някакъв напредък в някоя от линиите, в някоя фаза на играта, в един играч поне. Един да си е подобрил представянето от юни насам.
Добре де защо е този непрекъснат песимизъм и обвинения към Хубчев? Да в някои моменти решенията му са странни и дразнещи, но дайте да гледаме обективно и да не се правят излишни драми. Вижте резултатите от последните 5 мача на отборите в топ 4. Левски и Лудогорец имат по една победа и 4 равни, другите два отбора са с по 2 победи и 3 равни, но победите им са срещу Дунав Русе и Царско село. А Левски от тия 5 мача реално игра с 4 от най-неудобните си противници. Така че това не може да се коментира непрекъснато като колосален провал. Реално колко пъти точно при гостувания на Берое, Лок. Пд и ЧМ прибираме пълен комплект точки? Сега ни предстоят два мача с по-скромни отбори и можем да ги вземем, както и мач за купата който ще е много тежък. После каквото стане.
Ще има мрънкане и с право, защото с оглед на селекцията и заявените намерения имахме всички шансове да сме доста напред и да притиснем каузата. Мачът с тирето го о..дза Хубчев, вчера късата скамейка и липсата на някои титуляри ни изяде главата + сватбичката. Сега ако нямаше сътресения и при покритие на заявените намерения щяхме са ме на 3 т от Делиромана и мач на Герена.
Реално обаче играчите ни не отговарят на претенциите и това не е от вчера. С изкл. на Холс, Миятович , Робърта и Спиро другите не са на ниво- вчера се видя.
Сега по-важно е клубът да оцелее , липсата на победи, трофеи е най-малкият ни проблем.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
alexdb написа:
Виж сега, ако играехме нещо и къде късмет ни обърнал гръб, къде съдия ни порязал, да има някакъв оптимизъм. А то от последните ни мачове реално почти нищо футболно нямаше. Срещу Локо и Морето играем повече от половин час с човек повече и почти нямаме положение за гол. Вчера вратаря ни подарява два гола, Иса прави чутовна глупост и го гонят още първото полувреме и чак 15-20 мин след това Хубчев прави офанзивни смени. Преди седмица тирето се бяха насрали от страх първото полувреме, нашия излиза без нападател. Срещу Берое даже не си спомням какво стана, ама футбол не се игра. Това, че и другите бъркат не ме топли, защото ние нямаме футболни аргументи. Ако стане някакво чудо, че отстраним Лудогорец за купата - добре. Но не може все на късмет и чудеса да разчитаме. Друг е въпроса, че вече толкова нерви хабя на наши мачове, че се изкушавам изобщо да не ги гледам. Прегледай ако искаш отзивите за последните 7-8 мача и предполагам, че едно и също ще прочетеш от пишещите тук. Грозна игра , липса на идеи и посредственост като цяло.
-
- Контакти:
Впрочем, един проучвателен въпрос хей така от любопитство, не е дори провокация. Смятате ли, че този Левски играе по-добър футбол от онзи Берое, който ръководеше Хубчев?
realitybites написа:Впрочем, един проучвателен въпрос хей така от любопитство, не е дори провокация. Смятате ли, че този Левски играе по-добър футбол от онзи Берое, който ръководеше Хубчев?
Отдавна беше и от тогава си спомням добре само финала за купата срещу Левски. Тогава Берое имаше добри футболисти, но страхливата тактика на Хубчев едва не му изяде главата. Водеха с 3:1 и бяха с човек повече и Хубчев почна да вкарва дефанзивни футболисти да пази резултата. Натиснахме и изравнихме, а продълженията доминирахме, все още с човек по-малко, и последната минута изпуснахме почти 100% положение. Дузпи бяха пародия. От 4-ма май трима не улучиха вратата.
А когато Берое взе второ място, Левски беше във втората осмица, а цска бяха свършили парите и направиха 10-12 мача без победа. Даже гол май нямаха. Така че, Берое с или без Хубчев си се представя горе-долу по един и същи начин. И преди него взеха купата, а когато Левски и цска са в играта стават четвърти.
п.п. Тогава в Берое играеше Мапуку и редовно ни вкарваше. Той можеше да хване топката да пробие сам и да вкара. Идеален футболист за дефанзивна тактика. Страхотен за контри.
- metodito
- Контакти:
realitybites написа:Впрочем, един проучвателен въпрос хей така от любопитство, не е дори провокация. Смятате ли, че този Левски играе по-добър футбол от онзи Берое, който ръководеше Хубчев?
Лично аз - не. Берое по негово време бяха супер неприятен противник, който можеше да хикси и дори и да бие в някой мач по-силен като домакин и в следващия мач д се издъни по най-калитарския начин като гост. Не е до футболистите въобще.
-
- Контакти:
metodito написа:Лично аз - не. Берое по негово време бяха супер неприятен противник, който можеше да хикси и дори и да бие в някой мач по-силен като домакин и в следващия мач д се издъни по най-калитарския начин като гост. Не е до футболистите въобще.
И аз си спомням, че скачаха доста успешно на по-сериозните съперници, т.е. леко се губи смисълът на аргумента, че в Левски липсва ресурс, с който да се гонят резултати срещу Локо, ЧМ, дори Лудогорец. Найденов, Юруков, Райнов, това са все играчи, които в абсолютно най-лошия случай ще се състезават за отбори като Черно море и Берое, ако напуснат Левски. Аз разбирам треньор да се оправдава със състав, ако насреща е имал противник с по-силни единици. Такива виждам само в Разград, останалото си е до тактика, мотивация, адаптивност във време на самия мач. Правейки сравнение, намирам за странно, че в Берое навярно ги е надъхвал чисто мотивационно в мачовете с по-силни съперници, а тук се наблюдава едно сякаш предварително примирение. Така няма да стане, трябва допълнителният процент. Ако иска, да пуска само наши момчета, ако иска - да пуска само чужденци, ако иска - да направи по свое усмотрение микс от двете, но ми омръзна да слушам как след някакви безлични хиксове благодари на момчетата за подвига (само той знаел какво е на тренировки, другият заучен лаф), или как някои играчи били твърде некадърни за Левски.
Пиша толкова за Хубчев по простата причина, че самият аз не виждам смисъл от треньорска рокада в толкова деликатен момент, т.е. трябва самият треньор да преосмисли възгледите си, иначе си отпадаме от Лудгорец за купата след още един подвиг на момчетата, и по-нататък дори кампанията няма да е това, което е в момента. Резултатите са всичко.
alexdb написа:vvessel написа:THE G.A.M.E написа:Кажи ми, к'ви успехи постигнахме след непрестанната смяна на треньори в последните 10 години ?vvessel написа:Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.Веднъж оставихме един треньор за 2-рти сезон и взехме, че водихме на Лудогорец с 5 точки, преди онези от Ловеч да ни спретнат мизерията.
Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.
wilge написа:Човеко, теб те интересуват само резултатите. Не те виня. Резултатите са цифри и всичко е така и не може да има коментар. Но ние, останалите, говорим за играта. Темата дава възможност за дебат. Резултатите са производна на играта. Левски играе слабо, бавно, неорганизирано. Пасове напред и в дълбочина са изключение. Голям е процента на спорните и неточни подавания. Играчите нямат елементарна тактическа грамотност. Виж ги как застават! Това се учи. Губят повечето силови единоборства. Колко от тях след тренировки отиват във фитнеса? Резултатите до сега в повечето случаи са плод на индивидуални технически умения и грешки на противника. Прдължавам да държа на мнението си, че с тази селекция и бюджет трябваше да сме на точка пред или зад делиорманци. Виж бюджета на отборите от Пловдив, Варна и Стара Загора. Не е до играчи. До треньор е. Задължително трьбва да повиши квалификацията си. Има как. Не е късно. Ако не знае как, да пита Мъри.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс