Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- grozdanovdng78
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
За миналата година за най-добър чужденец беше избран играч на Лудогорец - Кешеру, тази година виждам че пак ще бъде играч на Лудогорец, бъдещият Марселиньо - Каули. Този играч с играта си показа колко е голяма разликата между немското и българското първенство и като бързина и като техника. А по отношение на Паломино той е истински лидер в защитата на Аталанта, дано скоро намерим пак класен защитник като него.
[center]Поне докарахте Интер,Милан,Арсенал и т.н в България.....докато "грандовете" спят и вече 15 години отпадат от източно-европейски смешничета с култови имена. От тази гледна точка-Респект!![/center]
Лацио - Милан - Интер (отново е време за Роналдо), Арсенал - Ливърпул, Реал Мадрид - Валенсия - Еспаньол, Байер(Леверкузен), ПСЖ, ПСВ, Динамо(Загреб), Партизан - Цървена звезда, Стяуа, ЦСКА(Москва) и др.
Това само за девет (9) години!!!
Точно заради тези имена съм сигурен че и противниците на Лудогерец в България, колкото и да ги плюят, тайничко в себе си са благодарни на Лудогорец!
Поръчайте си следвашото голямо име, срещу коледа стават чудеса!
Аз си чакам GGMU!
Това само за девет (9) години!!!
Точно заради тези имена съм сигурен че и противниците на Лудогерец в България, колкото и да ги плюят, тайничко в себе си са благодарни на Лудогорец!
Аз си чакам GGMU!
Днес трябва да дръпнем с още точки. Април месец сме шампиони!
Ще ми интересно да видя стартовия състав
Ще ми интересно да видя стартовия състав
Лудогорец да предложат на Интер реваншът да се играе пак в Разград.
Преди 53 години се е получило подобно нещо в 1/2 финала за КЕШ Интер- ЦСКА. За Италианците едва ли ще е голям проблем. Иначе, ако се отложи мача ще стане голяма каша.
Преди 53 години се е получило подобно нещо в 1/2 финала за КЕШ Интер- ЦСКА. За Италианците едва ли ще е голям проблем. Иначе, ако се отложи мача ще стане голяма каша.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
miro_rz написа:Абе да няма реванш!
Интер не са в състояние да осигурят подходящи условия за провеждане на мача - служебно 0:3...
hydetoshi написа:miro_rz написа:Абе да няма реванш!
Интер не са в състояние да осигурят подходящи условия за провеждане на мача - служебно 0:3...
Да и след това се молим да се паднем с Рома!
След това грипа се прехвърля в Испания, Португалия и сме на финал.
miro_rz написа:hydetoshi написа:miro_rz написа:Абе да няма реванш!
Финал с Арсенал! Алелуя!
hydetoshi написа:miro_rz написа:hydetoshi написа:miro_rz написа:Абе да няма реванш!
Финал с Арсенал! Алелуя!
Аз Арсенал с трофей от Европа няма да го видя!