Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

RM3313
Контакти:

Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT

Мнениеот RM3313 » 23 фев 2020 08:07

Не е проблема в загубата , а в това , че нямаме грам класа , особено в нападение и ще го видите още следващата седмица , която ще ни е бенефисна за тоя сезон , после ще се доиграва, ама вече сме свикнали.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 23 фев 2020 08:13

Е, ама стига ве, човек. Как нападението? Вторият ни реализатор за сезона играе за Кастиля. Евала на Зизу. Какво да говорим изобщо. Вече го писах, но ще го напиша пак- Холанд е решението за следващите 15 години, само че дори и да дойде най-вероятно ще налагаме 50 годишния Бензема. Не се прави подмяна на поколенията по нашия начин. Това нашето е отлагане и застой, но не и подмяна на поколенията.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 23 фев 2020 08:32

Вчера играхме със същия състав от 2013 + - 1- 2 ма как да стане, отделно Азар е пълно разочарование , Бензема сравние със Суарес от Катуна е на светлинни години по - слаб , нямаме човек отбор като бълхата и резонно титлата ще акостира в провинцията. Те за разлика от нас си взимат всички домакинства ,даже равен нямат , нас за 2 сезона ни направиха смешни на Бернабеу.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид (Събота)

Мнениеот LevskiZavinagi » 23 фев 2020 09:16

Real написа:Не се научихте да не отписвате мач на полувремето и сезон по никое време... Ако опънем Сетиен на Бернабеу другия кръг, връщаме ли се в борбата или няма смисъл да доиграваме, да си я взимат каталунците титлата? :lol:
Ае стига паника! Зидан това, Зидан онова, ама поне ги е научил да не се предават. Ако го уволнят след сезона - ще го вземем за тренер на феновете от форума. :lol:
Горе главите, бе! Взимаме я тая титла, само спокойно...

И за чий ху* ни е тази титла с извинение? Ти виждаш ли в този отбор да има градивност? С какво тази титла ще ни помогне? Ще развие таланта на 45те бразилци, които взехме ли? Или за 80-ия ми рожден ден ще гледам Бензема и Марсело как вдигат 15-тата?
Изображение

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 фев 2020 10:10

Real написа:
Furious_Monk написа:Съжалявам, че ще обида някого, но трябва да си голям нещастник или фен на отбор борещ се за оцеляване, за да се оправдаваш с реферите в такъв мач.

Не се обиждам, ама... тук 1-2 дузпи, на Кампа 1-2 дузпи, с Бетис ли, с кой там беше една очеВАРна ръка в наказателното... Ми почват да се понатрупват нещата. Ако се свиреше, каквото се виждаше ясно - сега нито на вас, нито на троловете от провинцията, щяха да им минават мисли за титла на Барса ;)

По принцип е така, но тези резултати са предимно вследствие на слабата планировка и най-вече посредственото изграждане на състава, предимно на атаката, и чак след това на реферските грешки.

Леванте не са нещо особено като отбор, просто са отлично подготвени тактически и добре подредени в защита. Извадиха късмет при една ситуация и си взеха точките. В Испания повечето отбори са такива, в резултат на което е нужно разнообразие в състава и сериозна конкуренция на определени позиции, за да може този отбор винаги да е максимално концентриран и готов да се бори от първата минута с максимални сили.

Барселона дори и с Меси вече изпитва затруднения срещу такива отбори, а в Реал ,след напускането на Кристиано, няма такъв гений като аржентинеца, което означава, че трябва да се хвърлят двойно повече усилия за постигането на добри резултати в такива уж лесни двубои.

Работната етика на офанзивата е много ниска, една от причините да не харесвам изобщо Бензема, въпреки огромните му технически заложби. Иско се старае, но е бавен и не е особено резултатен, въпреки че е отличен в прехода и изнасянето на топката от халфовете към нападателите.. а Азар в момента е огромен флоп.

Аз все още не вярвам, че Реал ще спечели титлата, което очевидно не ме натоварва с някакви огромни очаквания, но въпреки това е изключително разочароващо да си толкова близо до нея и да не я вземеш.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2020 11:32

Някои от играчите , дето спечелиха три поредни ШЛ започват да губят уважението , което е било заслужено тогава. С подобни мачове като този от вчера и още много от сезон 2018-19 е логично да стане така.
В последните 4 мача във всички турнири неизменно допускаме първи гол.
Ако обърнем внимание и на числата в тези мачове стигаме до фактите - 9 вкарани и 8 допуснати гола.
2/3 кръга мисля бяхме първи и веднага изпуснахме това място.

Зидан защо си прави селекция като си играят едни и същи хора?
Пазил Менди за Ел Класико , защото ако вчера получел жълт картон щял да го пропусне. Добре де , ами примерно , ако Менди изкара жълт картон в мача срещу Барселона тогава ще изпусне следващото гостуване и т.е. ще е изпуснал мачовете със Селта , Леванте и Бетис.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2020 11:34

Real написа:Не се научихте да не отписвате мач на полувремето и сезон по никое време... Ако опънем Сетиен на Бернабеу другия кръг, връщаме ли се в борбата или няма смисъл да доиграваме, да си я взимат каталунците титлата? :lol:
Ае стига паника! Зидан това, Зидан онова, ама поне ги е научил да не се предават. Ако го уволнят след сезона - ще го вземем за тренер на феновете от форума. :lol:
Горе главите, бе! Взимаме я тая титла, само спокойно...

Е като я вземем и Винисиус ще се е научил да стреля точно ли? :roll: През 2017 като взехме титлата пак имаше много критики , ама тука почнаха от предишния сезон и не се взимат поуки мисля си аз.
Може да кажа някои неща , които не са на място или прекалено рано раздавам оценки , но в крайна сметка ако сте ми следили мненията сигурно в полувремето на всеки мач съм писал нещо негативно. Преди месец извадих и статистиката на головете на т.нар. ''крила'' на Реал Мадрид.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 23 фев 2020 12:35

Ето това ни беше схемата снощи за мача. Стоим тактически неграмотно, а това за отбор КАТО Реал Мадрид е потресаващо.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 фев 2020 16:54

Зидан не робувал на имена ? Защо тогава Марсело и Азар бяха титуляри ? Защо Бейл получава толкова шансове, а други не? Защо Бензема има запазено място в титулярния състав ?

Ако загуби от Барселона, абсолютно задължително е да бъде уволнен!!!

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 24 фев 2020 01:44

1914.1902 написа:Е като я вземем и Винисиус ще се е научил да стреля точно ли? :roll:

Не, разбира се. Почти уверен съм, че това никога няма да се случи. :lol:
Ама ми е странно - едните викат: Провал, оставка, сезонът ще е нулев. Другите: за к'во ни е тая титла, като младите не се развиха и не купихме халф. Няма угодия, ей...
Според мен хора, от които зависи толкова малко, не бива да хабят толкова много нерви. Тази игра е за радост, шоу, разпускане в края на седмицата. Никой не умира, боледува или гладува, щото някакво негро не може да цели 7-метрова мишена или друго не си покрива зоната... Успокойте се малко.

П.П. А, ако ви е тъпо, че няма да ходим през май на Сибелес - мога да го разбера... Ама пак се успокойте - ще ходим! :)
HALA MADRID!!!

Върни се в “Реал Мадрид”