Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

vvessel
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот vvessel » 22 фев 2020 20:03

Testa_di_Legno написа:Не че не се присъединявам към всеобщото раздразнение от инертния и нерезултатен футбол, който отборът демонстрира, но ми се ще да вметна баналното: "ако изгоним треньора сега, с кого ще го заменим - та хем да работи без пари, хем да постигне по-добри резултати с наличните футболисти?" :roll: Плюс това на този етап вариант, различен от Митов, Топузаков, Георги Тодоров или някой друг подобен "пожарникар", според мен не съществува, а на ефекта от такива рокади по средата на сезона се "насладихме" нееднократно в последните сезони...

Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 фев 2020 21:15

Не мога наистина да разбера.Нови играчи....Старата игра със старите тъпи схеми.Ще се играе ли нападателен футбол или ще тъпчем на едно място.Няма да стане така със сигурност.Такава излагация срещу 10 от Черно море.

realitybites
Контакти:

Мнениеот realitybites » 23 фев 2020 06:50

Нищо ново под слънцето, чак има изненадани. :lol: На Хубси максимумът му е да гледа лошо журналисти, дисциплина, сравнително стабилна защита и дотам. Трябва ли да се разчупи спрямо противник/обстоятелства, експериментът или е пълен провал, както фалшивият нападател срещу тирето, или предварително отказва да вложи въображение и си кара по шаблон, като не знам даже кое от двете е по-лошо, но пък и двете илюстрират твърде ясно, че трненьорът достига един персонален лимит откъм възможност същински да въздейства на играчите си като знания и умения. И не, на фона на всичко ставащо, не мисля, че трябва да го сменяме, това обаче далеч не означава да се заблуждавам кой е човекът на скамейката и какъв футбол играе Левски от юли насам. Не си спомням в близкото минало треньор с толкова влияние върху селекцията, който в начаото на първия и в началото на втория полусезон след мача да прави откритие пред самия себе си, че някои футболисти не ставали за Левски. :lol: Хиксът бил таван срещу тия смешници, дето играха сума ти време с човек по-малко. :) :) :) :) Скоро може и на почетни загуби да се радваме, нали клубът е пред фалит, а Найденов и Юруков нямат взето единоборство, какво е виновен Хубчев, не е като да ги тренира той. :lol:

Похвално е, дето отказа да взима заплата, но отрядът, който псуваше Роси, а сега защитава тактическия гений на Хубчев, явно страда от някаква агресивна форма на шизофрения. Да запазиш обективност в трудни моменти е хубаво качество. Понеже усещам, че всякакви треньорски неудачи оттук до края на сезона ще бъдат пренебрегвани (както прави Томислав, нищо че есента го критикуваше) заради всичко останало, дискусията по-насетне ще се обезсмисли. Всеки си знае, аз от няколко месеца насам виждам игрови регрес и въобще не съм съгласен, че това е максимумът на отбора. Толкова.

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 23 фев 2020 11:18

Левски игра реално с двама по-малко от началото на мача-Юруков и Каргас. Хубчев ги е тренирал, но като Юруков няма желание да тренира...Курьор го издухваше при всяка атака. Каргас нямаше правилно отиграване. После влезе Найденов. Видяхте каква я свърши. Паулиньо не е за такъв терен. Има обективни причини като контузиите. Не го защитавам Хубчев, но с тези и в този контекст толкова. На мен лично Делио Роси ми допадаше.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 23 фев 2020 11:36

Ами защо ги е запазил Хубчев тогава ? Нали се направи чистка през лятото ? :roll:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 фев 2020 11:38

streetbard написа:Левски игра реално с двама по-малко от началото на мача-Юруков и Каргас. Хубчев ги е тренирал, но като Юруков няма желание да тренира...Курьор го издухваше при всяка атака. Каргас нямаше правилно отиграване. После влезе Найденов. Видяхте каква я свърши. Паулиньо не е за такъв терен. Има обективни причини като контузиите. Не го защитавам Хубчев, но с тези и в този контекст толкова. На мен лично Делио Роси ми допадаше.

Тъй де, ама Хубчев си ги е избирал тези играчи. Ако не е искал Юруков, Найденов, Каргас и Паулиньо да са в отбора, отдавна да са пътници подобно на Божинката... Така, че нашата работа е малко "на крива ракета, космосът й пречи". :oops: Взимаме играчи и после като се види, че не са за Левски се почва с оправданията.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 23 фев 2020 11:50

Юруков не отказа ли да ходи във Витоша?Наиденов май ще му трябват повече мачове. Паулиньо е добър играч, но на тази нива, няма как да даде един пас по земя без топката да отскочи от някой камък. Райнов и Славчев биха били перфектни.
Каргас не знам още защо е в Левски. Сигурно няма друг да го замести.
Не казвам, че Хубчев е тактически гений, но аз не виждам как с тези футболисти, които бяха на терена, можеше да е друго.
Хубаво ще е да пуска повечко офанзивни играчи, там поне, изглежда, че има повече футбол в тях. Но това включва поемане на рискове, смяна на идеите му и както беше казано горе-малко гъвкавост.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 фев 2020 12:33

streetbard написа:Юруков не отказа ли да ходи във Витоша?Наиденов май ще му трябват повече мачове. Паулиньо е добър играч, но на тази нива, няма как да даде един пас по земя без топката да отскочи от някой камък. Райнов и Славчев биха били перфектни.
Каргас не знам още защо е в Левски. Сигурно няма друг да го замести.
Не казвам, че Хубчев е тактически гений, но аз не виждам как с тези футболисти, които бяха на терена, можеше да е друго.
Хубаво ще е да пуска повечко офанзивни играчи, там поне, изглежда, че има повече футбол в тях. Но това включва поемане на рискове, смяна на идеите му и както беше казано горе-малко гъвкавост.

На Паулиньо терена му пречел, а на двамата мангали от Ч.Море не им пречеше. Направиха ни криви цял мач, а на нашата кариока едно отиграване не се сещам. И какво прави Юруков титуляр при наличието на Мазурек? Ами Найденов какво прави в Левски и то на бека? Всичките му мачове на бека са пълен провал. Така и не поискаха да вземат резерва на Горанов, после футболистите виновни. Редовните оправдания на Хубчев, който имаше на разположение 2 трансферни прозореца. Ако ще да стои още 2 години ще слушаме едно и също нещо и ще гледаме тая боза.
Аз също харесвах Роси, защото виждах някакво надграждане в отбора, въпреки, че загуби ключови мачове. При него Паулиньо и Горанов бяха от най-добрите, а защитата (като изключим вратаря) беше желязна. Сега или тъпчем на едно място или вървим назад. А липсата на пари реално още не се е усетила.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 фев 2020 14:45

vvessel написа:Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.
Кажи ми, к'ви успехи постигнахме след непрестанната смяна на треньори в последните 10 години ? :?
Веднъж оставихме един треньор за 2-рти сезон и взехме, че водихме на Лудогорец с 5 точки, преди онези от Ловеч да ни спретнат мизерията.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 23 фев 2020 16:17

THE G.A.M.E написа:
vvessel написа:Ами ние след още 4 мача най- вероятно ще сме загубили всичко възможно, та и да го махаме и да не го махаме, все тая. Поне да го оставим да се доомаже, че на някои хора е кумир и ако го махнем, такъв ще си остане. Надявах се поне един мач да ме изненада с нещо положително, но до сега няма такъв. Последно ще е срещу Лц. Ако и тогава не успее да се надскочи, който и да сложим да довърши сезона , мисля си по-добре ще се справи.
Кажи ми, к'ви успехи постигнахме след непрестанната смяна на треньори в последните 10 години ? :?
Веднъж оставихме един треньор за 2-рти сезон и взехме, че водихме на Лудогорец с 5 точки, преди онези от Ловеч да ни спретнат мизерията.

Аз не го решавам това. Но не забравяй, че онзи треньор, с отбор за втората осмица отстрани Лц в 2 мача за купата. Ако и този го направи и ни докара поне до финал, новия собственик може да реши, че е заслужил. Ама кажи честно, поне един мач до тук хареса ли ти. Виждаш ли някакъв напредък в някоя от линиите, в някоя фаза на играта, в един играч поне. Един да си е подобрил представянето от юни насам.

Върни се в “Левски”