Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид (Събота)
В този момент просто ме е срам, че съм фен на Реал, имайки предвид историята на този клуб и най-вече очакванията и разликата в заплащането и репутацията на играчите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Кога ще глобят тези играчи с някоя заплата примерно ?
Срам е най - малкото , което нормален човек фен на тия посерковци може да изпита. Да идва сряда и да се свършва , че да си гледаме другите хобита.
Днеска е ясно, че се насрахме тотално, сега да му мислят следващата седмица дали ще направят нещо или ще приключваме сезона рано рано. Зидан да продължава да пуска същите муцуни, сигурно аз ще се пенсионирам преди Марсело да се разкара от Реал. Явно ние сме световен феномен, в който могат да играят некадърници до пенсия.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Честита титла на Барса и феновете им. Надявам се след този сезон да дойде някой ТРЕНЬОР, който ще изгради отбор според КАЧЕСТВАТА им, ще направи СОБСТВЕН СТИЛ НА ИГРА и ще махне ВСИЧКИЯ БОКЛУК от отбора.

Добре играхте,ама тоя Азар .. все едно гледам Коутинката..
Явно трябва и тази година да не вземем нищо , за да се вземат крайни мерки вече.
Дори и да се спечели нещо ви казвам , че това няма да промени абсолютно нищо и провалите от лятото на 2018 насам ще продължат.
Дори и да се спечели нещо ви казвам , че това няма да промени абсолютно нищо и провалите от лятото на 2018 насам ще продължат.
Кое му е добрето , че 3 пъти изтърват сами ли или че получаваме гол от халите. Или че ца 2 мача осрахме сезона , ае беги.
Проблема не е в качествата и уменията на Зидан, ясно е, че ги има в изобилие, просто трябва да се усмели да разкара некадърниците от отбора, но лошото е, че той успя да спечели всичко с тях и явно или още им вярва или няма смелост, ако го направи никой няма да му се разсърди дори при загуби като днешната. Може да сме играли слабо, може да е всичко, но все пак не може да не се отбележи, че трябваше да има дузпа, а при повеждане в резултата не се знае къде отиваше мача, така че аз изпитвам леко недоумение от подценяването на тези факти.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
DimitarStoychev
- Контакти:
Зидан всякаш на инат дава нови и нови шансове на Марсело, Бейл и Азар, не пуска хората, които трябва да играят, защото просто са в по-добра форма и това ни "яде" точка след точка всеки кръг...просто няма оправия с този човек, а някой по-рано ми обясняваше, че не робувал на имена!!! Бесен съм!!!