22 кръг /Черно море - Левски/ 22.02.20 Събота 14.15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

helemong
Контакти:

Re: 22 кръг /Черно море - Левски/ 22.02.20 събота 14.15.ч

Мнениеот helemong » 22 фев 2020 21:18

Жалко за старанието на сватбата. Този цървул мрази футбола повече и от Сандито. Факт. :o Освен излишни картони, пропускаше авантажи. Очевидно изпитва кеф и се надървя, като го псуват и обиждат и иска повече и повече.
Харесаха ми две неща в мача:
1. Нашата игра
2. Откъде изгледаха мача Павел Колев и Ивайло Петков- близо до кофата за боклук на стадиона. Май скоро ще имаме ново тире Левски-София от Своге и автентичен Лески 1914 на феновете.
Няма купа, няма титла има само КУРьор за Левски-София. :mrgreen:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 фев 2020 21:50

Значи вкарвате изравнителния гол след изтичане на добавеното време, преди това има и измислен червен картон за нас и с цялата си провинциална наглост казвате, че съдията ни е добутал до равенството!
Малко оставало да
нахлуете на терена :lol:
Ами що не нахлухте бе, или ви беше страх да не нахлуят и овчарите и козарите, които бяха поне два пъти повече от вас :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 фев 2020 22:17

damyanov1963 написа:Значи вкарвате изравнителния гол след изтичане на добавеното време, преди това има и измислен червен картон за нас и с цялата си провинциална наглост казвате, че съдията ни е добутал до равенството!
Малко оставало да
Ами що не нахлухте бе, или ви беше страх да не нахлуят и овчарите и козарите, които бяха поне два пъти повече от вас :lol:

Ти сериозно се безвъзвратно увреден. Това показва и доказва ,че наистина няма смисъл нормален човек да се занимава с твоите глупости.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 22 фев 2020 22:29

mursusaid написа:
damyanov1963 написа:Значи вкарвате изравнителния гол след изтичане на добавеното време, преди това има и измислен червен картон за нас и с цялата си провинциална наглост казвате, че съдията ни е добутал до равенството!
Малко оставало да

Ти сериозно се безвъзвратно увреден. Това показва и доказва ,че наистина няма смисъл нормален човек да се занимава с твоите глупости.

Хората с умствени заболявания или душевноболните имат равни права с нас , но специално за него може и наложително да направим изключение , смятай колко са ментално увредени, щом плачат от съдията !
ex Popeye

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 22 фев 2020 22:35

Драматичен мач се получи днес.Съперника не искам да го коментирам, само ще кажа ,че са много слаби и ги изтървахме днес. По мое мнение ако не беше червения картон щяхме да ги качим на тройка.Жалко,но и за това си има обективна причина и тя беше ония чернодрешко.Дори и след изгонването на Иса показахме,че сме по-можещия отбор,който имаше идея как и какво прави на терена при създалата се ситуация.А точно от 38 мин до изгонването на Горанов,Левски доказаха ,че с човек повече и когато трябва да градят игра и да търсят вратата ,те просто не знаеха какво да правят.Яд ме е малко за това ,че въпреки съдията ,въпреки че повече от 40 мин бяхме с човек по малко пак можеше да си вземем мача.Голям Куриор,спор няма,браво за гола и играта,яд ме е обаче че имаше още три много добри положения,които не успя да вкара.Яд ме е и че в края на мача изпълнихме 3-4 идентични фаула отстрани на нак.им поле,от което нищо не се случи,а бяха дошли след страхотни рейдове главно на Родриго.Яд ме и за отбора,защото се раздадоха днес заслужаваха победата.Яд ме и за вратаря,който иначе в предните мачове мога да кажа,че беше стабилен,но...днес необясними глупости направи с двата им голаИначе браво за онзи удар който извади под гредата на Спиерингс.Мога да похваля целия отбор днес,дори и Панайотов,който признавам си не ми се нрави много с играта си,но..днес не мога и копче да му кажа,беше отличен.Страхотен Патрик,невероятен Родриго,въобще целия отбор днес заслужава похвали. Харесва ми как играем и мисля,че вече изградихме един стил ,приятен за гледане,с владеене на топката и ,а не просто блъскане на топката.Заслугата за което е на истинския моряк там на скамейката.
Горе главата моряци.Днес мисля че трябва да сме повече доволни,защото виждаме че имаме ОТБОР .Майната им на сватби ,сини ,дамяновци и тем подобни глупости.
Само Черно море!
За вас моряци ний живеем...

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 22 фев 2020 22:47

Малко оставало да

Отиди на стадиона,гледай поне един мач на живо,купи си билетче,помогни на фалиралия си отбор да довърши сезона,остави ви го този интернет,ще те хване някой доживотен вирус като луда крава например.
Черно море-първият шампион по футбол в България

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 22 фев 2020 22:57

Ами що не нахлухте бе, или ви беше страх да не нахлуят и овчарите и козарите, които бяха поне два пъти повече от вас

В сектора за гости повечето изглеждаха като говедари и кравари, но очевидно е имало и други животновъди щом така твърдиш. Минах покрай тях преди началото на мача и понамирисваше на оборска тор около входа за гости.
Не видях футболни неща от играчите в сини екипи сравнимо със "самбата" с топка на Родриго или рейдовете и финтовете на Матиас. Нормално беше да има КУРьор за Левски-София, но сватбата помогна на животновъдите да си тръгнат щастливи към съседните села.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 23 фев 2020 00:09

Скандален Митрович. И при двата гола направи напълно ненужни излизания. Но и трябва да признаем, че направи и някои важни спасявания. Не мисля, че е лош вратар, но тези излизания трябва да бъдат незабавно коригирани.

Не мога да се оплача от мача. Страхотна игра на всичките ни играчи. Патрик и Димов, обаче, бяха определено най-добрите на терена. Иса прегоря и заслужено беше изгонен. Трябваше да вземем победата тук, но изглежда ще трябва да се задоволим с равенство. Но с тази игра съм оптимист за следващите мачове. Напред, Моряци!
Truth is hate for those that hate the truth.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 фев 2020 00:38

Сега стана ли ясно защо в София на 1/8 финала онова грозно, плешиво, рогато ла*но Ники свири 20 секенди преди края :mrgreen: . Освен, че не ни даде дузпа, отмени ни 1 редовен гол, не им изгони защитник, а даже им вкара и гола в нашата врата?
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 23 фев 2020 09:25

ShooterMan написа:Сега стана ли ясно защо в София на 1/8 финала онова грозно, плешиво, рогато ла*но Ники свири 20 секенди преди края :mrgreen: . Освен, че не ни даде дузпа, отмени ни 1 редовен гол, не им изгони защитник, а даже им вкара и гола в нашата врата?

Хе,че НикитУ е стара лисица.За разлика от Сватбата,знае че Левски са прокълнати и Морето може да им го нахака в края и се застрахова.А Сватбата си мисли че ОНОВА от Бургас не може да се случи,НО то стана отново.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”