Мнениеот mursusaid » 22 фев 2020 22:35
Драматичен мач се получи днес.Съперника не искам да го коментирам, само ще кажа ,че са много слаби и ги изтървахме днес. По мое мнение ако не беше червения картон щяхме да ги качим на тройка.Жалко,но и за това си има обективна причина и тя беше ония чернодрешко.Дори и след изгонването на Иса показахме,че сме по-можещия отбор,който имаше идея как и какво прави на терена при създалата се ситуация.А точно от 38 мин до изгонването на Горанов,Левски доказаха ,че с човек повече и когато трябва да градят игра и да търсят вратата ,те просто не знаеха какво да правят.Яд ме е малко за това ,че въпреки съдията ,въпреки че повече от 40 мин бяхме с човек по малко пак можеше да си вземем мача.Голям Куриор,спор няма,браво за гола и играта,яд ме е обаче че имаше още три много добри положения,които не успя да вкара.Яд ме е и че в края на мача изпълнихме 3-4 идентични фаула отстрани на нак.им поле,от което нищо не се случи,а бяха дошли след страхотни рейдове главно на Родриго.Яд ме и за отбора,защото се раздадоха днес заслужаваха победата.Яд ме и за вратаря,който иначе в предните мачове мога да кажа,че беше стабилен,но...днес необясними глупости направи с двата им голаИначе браво за онзи удар който извади под гредата на Спиерингс.Мога да похваля целия отбор днес,дори и Панайотов,който признавам си не ми се нрави много с играта си,но..днес не мога и копче да му кажа,беше отличен.Страхотен Патрик,невероятен Родриго,въобще целия отбор днес заслужава похвали. Харесва ми как играем и мисля,че вече изградихме един стил ,приятен за гледане,с владеене на топката и ,а не просто блъскане на топката.Заслугата за което е на истинския моряк там на скамейката.
Горе главата моряци.Днес мисля че трябва да сме повече доволни,защото виждаме че имаме ОТБОР .Майната им на сватби ,сини ,дамяновци и тем подобни глупости.
Само Черно море!
За вас моряци ний живеем...