Антов е железен.
Дано да продължава да работи, има много бъдеще пред момчето.
22 кръг/ЦСКА-Ботев Пловдив / 22.02.2020 / 16:30 ч. FT 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 22 кръг/ЦСКА-Ботев Пловдив / 22.02.2020 / 16:30 ч.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Трудна победа! Енрике накрая не можеше да ходи, камо ли да тича.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:Трудна победа! Енрике накрая не можеше да ходи, камо ли да тича.
Вижда се, че е далеч от желаната кондиция и продължителното отсъствие му се е отразило зле. Жалко, че Бикел трябва да играе на бека. Ботев като цяло не ни затрудниха, но и ние не показахме кой знае какъв футбол. Честита победа!
С Енрике нещата в предни позиции са с идея по-добре. Още му е рано за цял мач, но определено ни е нужен. Като цяло в ляво с Мазику; Евандро и Енрике, нещата са прилични. Жалко, че в дясно сме гола вода и нито Джеси, нито Отабор са ни нужни.
С появата и на Тиаго, вярвам, че за плейофите ще сме по-добре.
Сега имаме мач с Царете, които ще е идеален за още минути на Енрике и Белтраме
С появата и на Тиаго, вярвам, че за плейофите ще сме по-добре.
Сега имаме мач с Царете, които ще е идеален за още минути на Енрике и Белтраме
tarikat написа:1:0
Италианецо

tarikat написа:tarikat написа:1:0
Италианецо
![]()
Другия път пиши Бачо Али че да му вдигнем цената..

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
На Енрике ще му трябват няколко седмици да навакса физически, но определено негово включване носи много скорост и острота на отбора. Не разбирам критиките към Джеси? Играе доста по - добре от Евандро последните 2 мача. Днеска гола стана след негова солова акция и пас към Соу. Освен това създаде още няколко много опасни положения от фланга. Пропуска на Евандро с глава, след перфектно изиграна ситуация от Джеси. Пропуска на Соу, когато се опита да вкара с пета (беше в засада), дойде след като Джеси перфектно елиминира защитника с тяло и проби по фланга. И срещу Левски Джеси имаше много добри прояви през първото полувреме.
Днеска Евандро беше дупката. Соу, Джеси и Белтраме играха съвсем прилично.
Днеска Евандро беше дупката. Соу, Джеси и Белтраме играха съвсем прилично.
Направо не знам какво да мисля за Крушата!! Като гледам мач и ме е яд, че той ни е треньор, послед - като му слушам изказванията след мача: Все едно мисли като мен
Незнам дали това му е потенциала или ако има по-кадърни футболисти, отборът ще играе по друг начин.
В сегашният му избор за състав единствено не разбирам защо не се дава шанс на Кери. Пича дойде като плеймекър. Досега игра или в ляво или на дясното крило (където си е щета). Днес, за първи път го пусна като плеймейкър и то за 3 минути

В сегашният му избор за състав единствено не разбирам защо не се дава шанс на Кери. Пича дойде като плеймекър. Досега игра или в ляво или на дясното крило (където си е щета). Днес, за първи път го пусна като плеймейкър и то за 3 минути

През първото полувреме играхме зле, но вкарахме гол. През второто показахме малко по-грамотен футбол, но направихме пропуски.
Най-голямо впечатление направи Антов с безупречната си игра, това момче в сравнение с останалите в червено е професор. Дано продължава да се развива и да ни радва.
Най-голямо впечатление направи Антов с безупречната си игра, това момче в сравнение с останалите в червено е професор. Дано продължава да се развива и да ни радва.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Mitata написа:
Всъщност изобщо не е така. Антов направи грешки. А и срещу себе си нямаше особено класни играчи в нападението на Ботев. Но това е без значение. Грешки правят и Меси, и Роналдо, и Ван Дайк, и всички...
От вашия отбор именно това момче ми е любимец. Както ми е любимец Минчев от Черно море. В тези играчи има нещо различно. Нещо, което те кара с удоволствие да ги гледаш. Талант, дарба свише, не знам...
За жалост Антов са го изпуснали някога треньорите и технически е много назад в материала. Няма как да го навакса. Но с много работа и усърдие определено може да стигне далече!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]