Мнениеот vvessel » 22 фев 2020 18:04
Преди мача бях доволен на равен, още повече с оглед на състава. На полувремето си викам, задължително трябва да бием. Но накрая такава простотия, просто не мога да повярвам, че може да се случи.
От мача съм впечатлен от холандеца и от Мазурек, който се включи много добре, показа поглед и даде няколко дълги и точни часа, които преди това напълно липсваха. За Холмар е ясно. Той е винаги на ниво.
Тотално разочарование от Каргас и Паулиньо, а Найденов просто не е за А група. За Левски да не говорим.
За Хубчев , единственото положително, което може да се напише е, че направи правилните смени и ги направи горе-долу навреме, въпреки, че трябваше още на полувремето предвид ситуацията и сменените. Всичко друго обърка. Беше дошъл със свалени гащи предвид стартовия състав и като видя, че ни се подарява шанс за победа реши да се пробва, но много неубедително. Тоя отбор изобщо учен ли е да атакува?! За над половин час с човек повече, поне 15 мин защитниците разцъкват топката и се чудят как да се отърват от нея. Някакъв натиск не видях. Какви указания за давани преди мача не знам, но едно мотаене с топката и никакви идеи. По едно време забелязах, че Хубчев се кара нещо на Лозев да не се мотае и да центрира, но освен него никой друг не се опита. Здравко беше от дясно, а е с ляв крак и изобщо не му вървяха подаванията. Вместо да влиза навътре и да шутира със силния крак, той се забиваше във флагчето. Не знам, защо не ги размени с Паулиньо началото на второто полувреме, поне да видим нещо различно, защото и Паулиньо беше пълен фигурант. И разни оправдания с контузени са абсолютно неадекватни. Абсурдно е цяла година да не може да намерят смяна на Горанов и да пускат там Найденов. Абсурдно е да гонят Яблонски и да вземат на негово място Каргас. Абсурд е да имаш в състава си Стайн и да не го пуснеш срещу тирето.
В заключение мога да кажа, че на късмет взехме равенство, защото и двата гола ни бяха подарени, а не изработени. При 10 на 10 Морето имаха сигурно 10 центрирания и не можаха да вкарат. Ако те бяха вкарали, нямаше начин да изравним.
Отнесох се в писане, но съм доста афектиран от мача и мога да пиша още толкова, ама няма кой да чете. Поне се отчетоха в касата. Останах с впечатление, че доста хора дават и ми е интересно колко пари са събрани след мача. Ако бяхме били съм сигурен, че хората щяха да бъдат по-щедри, но видях, че бързо-бързо дадоха касата на Костов май беше и доста негативни мнения чух на излизане. Не по-различни от моето.