Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 21 фев 2020 21:55

Elliah написа: За повечето фенове това значи, че Мъри не се отъждествява с този клуб в този му вид. Не вярва в клуба и ръководството и не смята, че има нещо за спасяване. За него това вече не е Левски и е по-добре да си отиде.
Всеки има мнение и ще си носи последствията за него.

Дооообре. :)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 21 фев 2020 21:58

metodito написа:
Elliah написа: За повечето фенове това значи, че Мъри не се отъждествява с този клуб в този му вид. Не вярва в клуба и ръководството и не смята, че има нещо за спасяване. За него това вече не е Левски и е по-добре да си отиде.

Преди час гледах нещо по телевизията,и ми се наби една мисъл,,Хората са скафандри за егоистични души,,
САМО ЛЕВСКИ!

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 21 фев 2020 22:02

vlong написа:
WPWW написа:С оглед потъващия кораб на вече официално разследвания Борисов и шайката му, клубът трябва да устиска още някой месец.

И аз се чудех,ако Батман го изклатят,за нас по-добре ли ще е,или по-зле?

Цялата история с дълговете е резултат от партийната намеса и парашутистите. Отделно, има голяма вероятност законите за частните лотарии отново да се изменят ако това бандитско подобие на правителство се разкара.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 21 фев 2020 22:22

WPWW написа:С оглед потъващия кораб на вече официално разследвания Борисов и шайката му, клубът трябва да устиска още някой месец.

Само си представям ББПП с белезници, а Черепа да се върне в България :mrgreen:
Изображение

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 21 фев 2020 22:31

ralka_levskarka написа:
skitnik32 написа:
ralka_levskarka написа:
skitnik32 написа:
ralka_levskarka написа:Вноската за Март е осигурена.
Април сме го започнали с 2к.
Дотук имаме 4434 карти. Цел: 5000.

Ралке има ли инфо за броя на дарителите?

5656
levski.com

това не е добре :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Е, ама нали знаеш, че в тея пари не влизат от карти и билети? Има едни дали само за карти, други само за билети. Малко ли билети се купиха за Г преди дарителската сметка? Да не говорим, че някои дето постват платежни, парите са били събирани от няколко души. Смолян, мисля, че бяха. На платежното беше името на едно момиче. Няма проблем, ама в един друг пост бяха отбелязани още 18 души. Така че това число доста лъже.

това число, колкото и да лъже, едва ли ще се доближи до 50 000. за съжаление на всички, "модела Бащица" е безалтернативен. Ето защо поведението на тарторите на агитките и тръста при Тиквун може да се окачестви категорично с една дума ПРЕДАТЕЛСТВО.

skitnik32
Контакти:

Мнениеот skitnik32 » 21 фев 2020 22:32

LM10 написа:

Само си представям ББПП с белезници, а Черепа да се върне в България :mrgreen:

ебаси кефа. даи боже!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 21 фев 2020 22:41

metodito написа:

Долавям несъгласие може би?
Кажи ми тогава защо Мъри не иска да заеме позиция?

ПС. Моля, като ме цитираш да не е само половината текст, щот се получава леко заблуждаващо за хората, които четат след това. Ще вземе някой да си помисли, че искам клуба да се гътне.. :)

На линия
Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 фев 2020 23:03

Elliah написа:
metodito написа:

Долавям несъгласие може би?
Кажи ми тогава защо Мъри не иска да заеме позиция?

ПС. Моля, като ме цитираш да не е само половината текст, щот се получава леко заблуждаващо за хората, които четат след това. Ще вземе някой да си помисли, че искам клуба да се гътне.. :)

Е, хората не могат да го видят [strike]два поста по-нагоре ли[/strike]?на другата страница.

Иначе не знам как е, но ти го направи баси филма. Какво е направил, защо, как...

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 21 фев 2020 23:12

NOMER14 написа:
rsk написа:Е да, ама не е партенка.

Нямат регистрация в България.
Новата комисия, която е гузна към нас, трябва да им ускори регистрацията.

Става дума за Betway, нали? Аз поне за тях знам :)
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 21 фев 2020 23:58

Божков чрез Путин и Испания бута Баце и се връща на бял кон 8-) Аз лично ще се изкефя на такъв сценарий :arrow:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”