ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер 0:2

Мнениеот k20dan4o » 20 фев 2020 22:51

damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
damyanov1963 написа:Абе Пичове, може ли на такъв мач да не подкрепяте отбора си бе?! Сигурен съм, че на сватбите в делиорманско вдигате тройно повече шум отколкото на стадиона!
Махнете ги тия кренвирши на мачовете, с пълна уста не се вика!
[offtopic]Макар да съм интерист - Бесен съм![/offtopic]

Що не си коментираш Интер във вашия форум?
И да знаеш, ял съм ход-дог с кренвирш пред Сан Сиро. Ама на теб Европа ти е ....

Айде сега кажи ми къде се намира квартал Сан Сиро в Милано и как се казва стадиона, какво има до него, как изглежда асфалта около него, ако наистина си бил, сигурно си ял хотдога в капанчето до стадиона, е аз там пих само сода, щото беше много горещо и бях много жаден!

Жив и здрав!

Понеже ми намекна за Европата, само да ти кажа, че съм живял в Милано преди Домусчиев да ви вземе. Искаш ли да ти разкажа някои подробности за града, например, че стадиона се казва Джузепе Меаца, а му викат Сан Сиро заради квартала, както ние наричаме нашия стадион - Герена, за замъка Сфорцеско да ти разкажа ли, или за Дуомата(тяхната катедрала, като нашия Ал.Невски), за площада пред нея, за Миланската скала, която с невзрачния си вид прилича повече на конюшна, за паметника на Леонардо Да Винчи пред нея, за просяците и амбулантните чернокожи търговци на китайски боклуци върху брезентови платнища
в метрото и в замъка Сфорцеско?...
Айде успех в Милано и не се сърди, просто ме хвана яд заради бездушието ви!

Братле ходил ли си в Разград да видиш за какво става въпрос. Не, трябва да си ходил по веднъж два пъти годишно. Града се стопява, за стандарт да не говорим. Нали ти е ясно че половината стадион не е от Рз. Няма как да има такава атмосфера и еуфория. При нас е така...отбор без публика, а публика без отбор по-добре ли е.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 20 фев 2020 22:53

damyanov1963 написа:
анто маина написа:
damyanov1963 написа:Абе Пичове, може ли на такъв мач да не подкрепяте отбора си бе?! Сигурен съм, че на сватбите в делиорманско вдигате тройно повече шум отколкото на стадиона!

Представям си Интер срещу ЦСКА,Левски,Ботев,или ЛОКО ПД. и агитките. ...днес тишина

Ама аз не се радвам за това, както написах по-горе - бесен съм, макар да симпатизирам на Интер.

Че то има ли някой да се радва на това мълчание?

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 20 фев 2020 23:58

Ми все пак добре стана не на биха с много.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 фев 2020 00:06

k20dan4o написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
damyanov1963 написа:
miro_rz написа:
Махнете ги тия кренвирши на мачовете, с пълна уста не се вика!

Що не си коментираш Интер във вашия форум?
И да знаеш, ял съм ход-дог с кренвирш пред Сан Сиро. Ама на теб Европа ти е ....

Айде сега кажи ми къде се намира квартал Сан Сиро в Милано и как се казва стадиона, какво има до него, как изглежда асфалта около него, ако наистина си бил, сигурно си ял хотдога в капанчето до стадиона, е аз там пих само сода, щото беше много горещо и бях много жаден!

Жив и здрав!

Понеже ми намекна за Европата, само да ти кажа, че съм живял в Милано преди Домусчиев да ви вземе. Искаш ли да ти разкажа някои подробности за града, например, че стадиона се казва Джузепе Меаца, а му викат Сан Сиро заради квартала, както ние наричаме нашия стадион - Герена, за замъка Сфорцеско да ти разкажа ли, или за Дуомата(тяхната катедрала, като нашия Ал.Невски), за площада пред нея, за Миланската скала, която с невзрачния си вид прилича повече на конюшна, за паметника на Леонардо Да Винчи пред нея, за просяците и амбулантните чернокожи търговци на китайски боклуци върху брезентови платнища
в метрото и в замъка Сфорцеско?...
Айде успех в Милано и не се сърди, просто ме хвана яд заради бездушието ви!

Братле ходил ли си в Разград да видиш за какво става въпрос. Не, трябва да си ходил по веднъж два пъти годишно. Града се стопява, за стандарт да не говорим. Нали ти е ясно че половината стадион не е от Рз. Няма как да има такава атмосфера и еуфория. При нас е така...отбор без публика, а публика без отбор по-добре ли е.

В Разград съм ходил два пъти командировка - през 89-та и 99-та година. Спах в Хотел - Разград. И видях и се запознах с доста интелегентни хора. Не искам да обидя никой от вас, просто от яд се изказах емоционално. М/у другото работата ми беше такава, че обикалях цяла България и част от Европа, сега ми е смешно, като колегите от Черно Море ми казват, че не съм стъпвал на техния стадион, без да знаят, че аз го познавам по-добре от тях, понеже съм работил на него и даже съм гледал техни мачове от покрива на залата зад него.
Не сте отбор без публика, имате я, но го няма въодушевлението. Аз и нашата публика я критикувам, когато мълчи, сигурно, защото, когато аз ходех в сектор Б, като ученик в понеделник не ме изпитваха, понеже гласът ми беше паднал и не можех да говоря.
А иначе отбор без публика си е като публика без отбор.
Последна промяна от damyanov1963 на 21 фев 2020 00:08, променено общо 1 път.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 фев 2020 00:07

анто маина написа:
damyanov1963 написа:
анто маина написа:

Представям си Интер срещу ЦСКА,Левски,Ботев,или ЛОКО ПД. и агитките. ...днес тишина

Ама аз не се радвам за това, както написах по-горе - бесен съм, макар да симпатизирам на Интер.

Че то има ли някой да се радва на това мълчание?

И ти си прав.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 фев 2020 00:41

k20dan4o написа:Със всяка изминала година разликата с големите става и ще става все по-голяма. Накрая ще ни набутат в Интертотото и там ще си играйкаме.
Има Реал, Барса, Атлети, Ливърпул, Ман С, Юве, ПСЖ и Байерн.

После са Интер, Борусия, Севиля, Челси, Ман Ю, Арсенал, Аякс, Рома, Лацио, Порто, Бенфика, на които и гол не можеш да им вкараш.

Мааалко по слаби са отбори като Тотнъм, Наполи, Милан, Шахтьор, Селтик от които можеш по случайно да откраднеш някой равен, но толкова.

Отбор като Славия Пр играха страхотно във всичките мачове с Барса, Интер и Борусия и...последни.

Това ни е тавана...1/16 финали, за повече няма вътък. И трябва да се радваме че сме достигнали максимално възможното.

Така ще е... Докато не направим някакво общо първенство със съседите, както Белгия и Холандия (май) се гласят...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 фев 2020 01:08

tiamat написа:
k20dan4o написа:Със всяка изминала година разликата с големите става и ще става все по-голяма. Накрая ще ни набутат в Интертотото и там ще си играйкаме.
Има Реал, Барса, Атлети, Ливърпул, Ман С, Юве, ПСЖ и Байерн.

После са Интер, Борусия, Севиля, Челси, Ман Ю, Арсенал, Аякс, Рома, Лацио, Порто, Бенфика, на които и гол не можеш да им вкараш.

Мааалко по слаби са отбори като Тотнъм, Наполи, Милан, Шахтьор, Селтик от които можеш по случайно да откраднеш някой равен, но толкова.

Отбор като Славия Пр играха страхотно във всичките мачове с Барса, Интер и Борусия и...последни.

Това ни е тавана...1/16 финали, за повече няма вътък. И трябва да се радваме че сме достигнали максимално възможното.

Така ще е... Докато не направим някакво общо първенство със съседите, както Белгия и Холандия (май) се гласят...

Малиииий, и там в коя регионална група ще играем - Беломорска, черноморска, адриатическа, или еГейска?
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 фев 2020 01:26

Умните глави да го решават това.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 21 фев 2020 09:27

Aз пък смятам ,че момчетата се бяха постарали е огромното платно с рисунката в началото. Беше красива. Дори им правя евала ,защото не мога да си представя в днешното забързано ежедневие ,от къде намираш време да се сдобиеш с материалите и да нарисуваш на ръка толкова голямо нещо... Та аз вчера едва намерих време да мина през изипей да си платя сметките... :shock: :oops:

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 21 фев 2020 10:09

Разликата в класите е огромна, какво друго да се каже. Важно е футболните запалянковци в Разград и околията да са доволни от присъствието на отбори от Западна Европа.

Върни се в “Лудогорец”