damyanov1963 написа:miro_rz написа:damyanov1963 написа:miro_rz написа:damyanov1963 написа:Абе Пичове, може ли на такъв мач да не подкрепяте отбора си бе?! Сигурен съм, че на сватбите в делиорманско вдигате тройно повече шум отколкото на стадиона!
Махнете ги тия кренвирши на мачовете, с пълна уста не се вика!
[offtopic]Макар да съм интерист - Бесен съм![/offtopic]
Що не си коментираш Интер във вашия форум?
И да знаеш, ял съм ход-дог с кренвирш пред Сан Сиро. Ама на теб Европа ти е ....
Айде сега кажи ми къде се намира квартал Сан Сиро в Милано и как се казва стадиона, какво има до него, как изглежда асфалта около него, ако наистина си бил, сигурно си ял хотдога в капанчето до стадиона, е аз там пих само сода, щото беше много горещо и бях много жаден!
Жив и здрав!
Понеже ми намекна за Европата, само да ти кажа, че съм живял в Милано преди Домусчиев да ви вземе. Искаш ли да ти разкажа някои подробности за града, например, че стадиона се казва Джузепе Меаца, а му викат Сан Сиро заради квартала, както ние наричаме нашия стадион - Герена, за замъка Сфорцеско да ти разкажа ли, или за Дуомата(тяхната катедрала, като нашия Ал.Невски), за площада пред нея, за Миланската скала, която с невзрачния си вид прилича повече на конюшна, за паметника на Леонардо Да Винчи пред нея, за просяците и амбулантните чернокожи търговци на китайски боклуци върху брезентови платнища
в метрото и в замъка Сфорцеско?...
Айде успех в Милано и не се сърди, просто ме хвана яд заради бездушието ви!
Братле ходил ли си в Разград да видиш за какво става въпрос. Не, трябва да си ходил по веднъж два пъти годишно. Града се стопява, за стандарт да не говорим. Нали ти е ясно че половината стадион не е от Рз. Няма как да има такава атмосфера и еуфория. При нас е така...отбор без публика, а публика без отбор по-добре ли е.