Шампионска лига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (2019-20)
ОК де, глаголът "дъвкали" не беше хубав. Просто на втора поредна страница виждам да се говори за гола фантом, затова реагирах така. Иначе онова 5-2 на Пуул срещу Рома не беше чак калитарско. По-скоро сякаш беше калитарско, че Рома върнаха 2 гола. Колкото до 4-0 срещу Барса, то бе горе-долу толкова калитарско, колкото бе 3-0 за каталунците в първия двубой. И преди съм твърдял, че двете срещи тогава се развиха горе-долу огледално - няколко пропуска за госта при 1-0, последвани от разгроми в полза на домакина, които не отразяваха реално съотношението на силите. Барса обаче допуснаха една фатална грешка повече при прословутия корнер.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- insaneboy1
- Контакти:
bilyaletdinov написа:kingofpop написа:Има шанс да няма нито 1 английски на 1/4 финалите![]()
![]()
Челси и Тотнъм нямат никакъв шанс според мен, Пул са 50/50 като по скоро мисля, че ще отпаднат, а Реал-Сити също е 50/50
To има шанс и испански отбори да няма![]()
Атлетико са адски слаб гост и няма да е никаква изненада да гризнат дървото.
Испански може, ама каталунският продължава.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
За Ливърпул - Рома "възмущението" е, че след спечелен мач с 3 гола разлика(5-2) на реванша се създаде повод/вълна за съспенс и 4-2 на практика е - 1 гол(за Рома) от това да вкара мача в продължения, респективно постигайки и нов сериозен подвиг.
Още повече, че 5-2 е доста рядко срещан резултат, камо ли пък в турнирите, за да се случи буквално(4-2) "2 пъти" и то в размяна, което за мен НЕ говори добре за Ливърпул.
Пък и Рома вече го бяха направили това упражнение(да обръщат) срещу Барса по-рано, което е и вид косвено доказателство, че за римляните това е "вид стил, рамка".
Ако Ливърпул НЕ бяха загубили в Рим... Ок, адмирации, но при онзи сценарий, нещо ми се развали вкуса както се казва(на жаргон де).
За мачовете с Барселона съм съгласен.
На Камп Ноу 3-1, 4-0 и 3-0
На Анфилд 3-1, 4-0 и 3-0
* Ако питаш мен 3-1 и 3-1 прилягаше най-добре на общия фон и от двете срещи.
Абсолютен шок е, че нито една от срещите не завърши с опцията Гол-Гол.
* Колкото до реванша Ливърпул-Атлетико... на прима виста мисля, че мачът ще е 2-1 към 80-та минута и ще има огромен съспенс, нерви, картони(не изключвам и червени), Чоло и Клоп ще полудеят, скачат около тъч линията и...
Или ще стане 3-1 в края или ще остане 2-1.
Контра и гол за 2-2(ала Торес срещу Барса) е най-малко вероятно, въпреки че би било хубаво.
Още повече, че 5-2 е доста рядко срещан резултат, камо ли пък в турнирите, за да се случи буквално(4-2) "2 пъти" и то в размяна, което за мен НЕ говори добре за Ливърпул.
Пък и Рома вече го бяха направили това упражнение(да обръщат) срещу Барса по-рано, което е и вид косвено доказателство, че за римляните това е "вид стил, рамка".
Ако Ливърпул НЕ бяха загубили в Рим... Ок, адмирации, но при онзи сценарий, нещо ми се развали вкуса както се казва(на жаргон де).
За мачовете с Барселона съм съгласен.
На Камп Ноу 3-1, 4-0 и 3-0
На Анфилд 3-1, 4-0 и 3-0
* Ако питаш мен 3-1 и 3-1 прилягаше най-добре на общия фон и от двете срещи.
Абсолютен шок е, че нито една от срещите не завърши с опцията Гол-Гол.
* Колкото до реванша Ливърпул-Атлетико... на прима виста мисля, че мачът ще е 2-1 към 80-та минута и ще има огромен съспенс, нерви, картони(не изключвам и червени), Чоло и Клоп ще полудеят, скачат около тъч линията и...
Или ще стане 3-1 в края или ще остане 2-1.
Контра и гол за 2-2(ала Торес срещу Барса) е най-малко вероятно, въпреки че би било хубаво.
Последна промяна от smoothc на 20 фев 2020 18:00, променено общо 1 път.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Kaталунския е с ментално запазено място за менталния мач за Суперкупата на Европа с Ман Юнайтед.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- rebelheartous
- Контакти:
locke написа:Гранде Аталанта и Лайпциг на финал
Ми що не. Мин год нали имахме Гранде Картоф на финала.
-
kircho_baretata
- Контакти:
Ей smoothc спри да плещиш глупости. "Високи нива на спортен шанс" при Ливърпул в ШЛ. Смях в залата. Вече трябва да осъзнаеш, че това не е така само при нас, защото късмета е част от играта. При великата ви победа, Байерн ви мачкаха като кифли, греди, фрапиращи пропуски цял мач. Головете ви бяха плод на чист късмет. И Челси ви надиграха в Москва. На Челси пък съдбата им се реваншира на Алианц. Явно страдаш от Ливърпулски синдром.
- slash1912
- Контакти:
Калитарски могат да се определят и двечките титли на хегемона на ВЛ.Първата беше спечелена с игра около две минути,а втората след подхлъзването на Тери.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- slash1912
- Контакти:
rhaegar написа:Ливърпул "надскочиха възможностите си" единствено през 2005г. Тогава не само не бяха най-добрия отбор в Европа, не бяха даже и в топ 5. Тогава работех с техен фен и си говорихме, че единственото което може да им донесе купата е съдбата, която да си е решила че е тяхната година, а не на Милан/Челси например.
За останалите им финали не мога да имам претенции, 2007 вече бяха доста по-завършен отбор, последните 2 финала няма нужда да ги коментирам, заслужени са.
Много точно написано.Като "надскочиха възможностите си" за 2005 не означава късмет.В елиминациите не допуснахме нито една загуба и вкарахме на всеки съперник.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- bilyaletdinov
- Контакти:
По-калитарска титла от тая на Челси 2012 няма.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Е що да е калитарска?Отстраниха на полуфинала Барселона.В Мюнхен всичко беше срещу тях-Байерн домакини,Тери наказан,май и още някой им липсваше,дузпата в последните минути.Измъкнаха се от много тежка ситуация и показаха характер.