Neo M написа:Теб за Саутхямптън става ли ти жал, че им взехме един отбор футболисти с нашите по-големи финансови възможности?
Иначе не знам за феновете на Сити, но аз като фен на Ливърпул уважавам съперниците ни, и който и да беше на тяхно място и в тяхната ситуация щях да разсъждавам така. Най-малкото, защото иначе омаловажавам нашите постижения. И да, искам да имаме конкуренти като тях, защото те са един от факторите, след брилянтната работа на треньори и играчи, които ни направиха толкова силни този сезон. Днес сме това, което сме и заради тях.
За титлите си е мое виждане. Ако решението на ВЛ е да влезнат в нашия актив, никой нищо не може да направи по въпроса, а ти им се радвай щом виждането ти по въпроса е такова. Твое право. Аз лично смятам, че ако бяхме толкова силни тогава, щяхме да ги спечелим въпреки всичко и въпреки всеки. Така, както ще стане този сезон.
Суарес знаеше, че в края на сезона си заминава и въпреки това се бореше докрай за този отбор в същия сезон, когато се борихме за титлата, без Ливърпул да е отбора на сърцето му или някакъв подобен сантимент. Той и Джерард бяха най-добрите ни играчи във въпросния шампионат и то константно, а не на приливи и отливи. Ако това не е професионализъм, тогава признавам, че нямам представа какво значи тази дума.
За "скарата", както я наричаш - вече писах, че бе казано в телевизионен ефир. Може да ти се струва глупаво, нереалистично и каквото щеш още, но аз не бих изцепил нещо подобно по телевизията просто така. Надявам се и коментатора, който го каза, да е имал същите скрупули като моите.
Виж сега, уморил съм се с годините да се разправям тук с хора, които "имат мнение". Да, ти си имаш твоето и няма кой да го промени, просто супер много фрапантни неща изписа и няма да се разправям със всяко поотделно, че ще стане Тодоровден. Само едно да ти кажа, всяка игра си има правила, когато някой не ги спазва и мами, без значение дали на терена или извън него, той не е шампион, а измамник. Ти като искаш им се кефи на такива, имаш право на мнение. Само за твоя справка в момента върви един бейзболен скандал за измами и всички играчи искат да им се отнеме титлата на измамниците. Включително вчера и баскетболиста ЛеБрон Джеймс, който няма много общо с бейзбола, поиска да се вземе правилното решение в името на спорта. Ама теб, ако те пита човек, може и на Бен Джонсън да му върнат тилите, защото ако той не беше се зобал като кон, Карл Люис никога нямаше да стане толкова добър

Кефи се на Франкенщайна си и дай да сменим темата, че аз съм в шок как изобщо ти идват такива мисли, а ти даже и по 30 "довода" вадиш в защита