Fbf написа:Пуснаха билетите за мача със Славия! Всички на Герена!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Fbf написа:Пуснаха билетите за мача със Славия! Всички на Герена!

Blue_Blood84 написа:Пуснали са билетите за мача със Славия. Да вземем да изкупим гостуващия сектор, тия дето не ходим на мач, та да ги няма и 30-те бели фена, които ще дойдат![]()
![]()
. Това е в кръга на шегата, иначе много искам да изкупим целия стадион, аз без да ходя ще си взема за В сектор един билет.

Fbf написа:Blue_Blood84 написа:Пуснали са билетите за мача със Славия. Да вземем да изкупим гостуващия сектор, тия дето не ходим на мач, та да ги няма и 30-те бели фена, които ще дойдат![]()
![]()
. Това е в кръга на шегата, иначе много искам да изкупим целия стадион, аз без да ходя ще си взема за В сектор един билет.
Има дарителска сметка бе. Не се прави на интересен, ако искаш да помагаш дай там. Заради такива изпълнения хората, които искат да отидат на мача не могат да си вземат билет!
vvessel написа:В момента и Хубчев и Колев трябва да останат, но само защото никой друг няма да дойде да работи без пари. Иначе и двамата се издъниха. ПК с лъжите си и с провала на лятната селекция, ПХ с облика на отбора и с трагичната игра.
Тези двамата като доброволци не са излишни. И други, по-добри от тях, са работили с месеци без пари.
Kotooshu написа:vvessel написа:И други, по-добри от тях, са работили с месеци без пари.
Кои , че ми стана любопитно ?
vlong написа:Преди малко Томислав не можа да се стърпи и пусна мухата за двама кандидат собственици.Някой знае ли нещо?
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Google [Bot], Halo, khan uvigi, THE G.A.M.E, W84me и 20 госта