Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Kotooshu » 19 фев 2020 17:55

Fbf написа:Пуснаха билетите за мача със Славия! Всички на Герена!

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 фев 2020 17:57

Пуснали са билетите за мача със Славия. Да вземем да изкупим гостуващия сектор, тия дето не ходим на мач, та да ги няма и 30-те бели фена, които ще дойдат :lol: :lol: :lol: . Това е в кръга на шегата, иначе много искам да изкупим целия стадион, аз без да ходя ще си взема за В сектор един билет.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 фев 2020 18:05

Да пускат и за мача с Лудогорец билетите , ще се изкупят бързо. :idea:

Fbf

Мнениеот Fbf » 19 фев 2020 18:11

Blue_Blood84 написа:Пуснали са билетите за мача със Славия. Да вземем да изкупим гостуващия сектор, тия дето не ходим на мач, та да ги няма и 30-те бели фена, които ще дойдат :lol: :lol: :lol: . Това е в кръга на шегата, иначе много искам да изкупим целия стадион, аз без да ходя ще си взема за В сектор един билет.

Има дарителска сметка бе. Не се прави на интересен, ако искаш да помагаш дай там. Заради такива изпълнения хората, които искат да отидат на мача не могат да си вземат билет!
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 19 фев 2020 18:12

Fbf написа:
Blue_Blood84 написа:Пуснали са билетите за мача със Славия. Да вземем да изкупим гостуващия сектор, тия дето не ходим на мач, та да ги няма и 30-те бели фена, които ще дойдат :lol: :lol: :lol: . Това е в кръга на шегата, иначе много искам да изкупим целия стадион, аз без да ходя ще си взема за В сектор един билет.

Има дарителска сметка бе. Не се прави на интересен, ако искаш да помагаш дай там. Заради такива изпълнения хората, които искат да отидат на мача не могат да си вземат билет!

Дарил съм вече, не е нужно всеки да го споменава.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 19 фев 2020 18:15

vvessel написа:В момента и Хубчев и Колев трябва да останат, но само защото никой друг няма да дойде да работи без пари. Иначе и двамата се издъниха. ПК с лъжите си и с провала на лятната селекция, ПХ с облика на отбора и с трагичната игра.
Тези двамата като доброволци не са излишни. И други, по-добри от тях, са работили с месеци без пари.

Голямо мрънкане, бахти жалката картинка. Ще ти го кажа право, с нищо не си повече от тях 2-мата, нито си по добър футболист/наставник, нито си по добър от Павел в ръководенето, така че спри да спамиш глупости и ако не ти харесват, просто не стъпвай на Герена и без теб ще се справим. Мрънкачи не ни трябват, време е за мъже - а Хубчев е точно такъв. Сипи си една ракия и не му мисли, от теб никой не иска нищо и никой не го интересува, какво мислиш или правиш!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 фев 2020 18:36

Преди малко Томислав не можа да се стърпи и пусна мухата за двама кандидат собственици.Някой знае ли нещо?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 19 фев 2020 18:41

Точно в този момент не трябва да се нападаме.Всеки си има мнение и го споделя.Една забележка ще бъде достатъчна според мен.
Трябва да сме максзадружни и солидарни.Все пак сме тук в името на идеята.
САМО ЛЕВСКИ!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 фев 2020 18:44

Kotooshu написа:
vvessel написа:И други, по-добри от тях, са работили с месеци без пари.

Кои , че ми стана любопитно ?

Гонзо и Стойчо Стоев. Така нар Валеканото. Който беше намразен от някои фенове, защото каза истината. Но де факто е по- успешен треньор от Хубчев. Гонзо също е спорна личност като директор, но лично според мен се справяше по-добре от ПК. Пак повтарям, това е лично мнение.

nicolas_pepe
Контакти:

Мнениеот nicolas_pepe » 19 фев 2020 18:47

vlong написа:Преди малко Томислав не можа да се стърпи и пусна мухата за двама кандидат собственици.Някой знае ли нещо?

Съмнява ме да има готовност някой да поеме точно в този момент. Питах насам, натам, никой нищо не споделя!!!

Върни се в “Левски”