Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот modor » 19 фев 2020 13:20

Павел Колев: Отказах се писмено от заплатата си още януари, това е морален акт (ВИДЕО)
https://dsport.bg/pavel-kolev-otkazah-s ... n-akt.html
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2020 13:33

Истината са турнири, добър скаутинг, стратегия и малко късмет. Тази година такъв например имаха Карабах и Дюделанж. Няма начин обаче да направиш нещо, ако си подменяш 50% от титулярите всеки сезон. Точка.
Добър скаутинг и малко късмет. Аз мисля, че направихме много добра селекция. Миятович, сър Робърт, Славчев, Лозев, Здравко, Спийрингс. Не ми се отваря дума за Насиру, Алар, Каргас, Мартин Райнов - да ги забравим за малко. Допълнени от Пау, Стаси, Слави, Холмс, Ванката. Запазваме доброто, плявата се маха. Намираме нормален треньор и си мисля, че имаме реален шанс срещу отбори от ранга на Арарат, Судува, Рига, Линфилд, Мьолде, Зоря - всички те ходиха на плейофи (ние разбира се ще сме подобно на тях непоставени). Не помня колко беше сумата да стигнеш до плейоф, но мисля, около 3-3.5 милиона лева. Плюс едни хубави пари, ако срещнем някой гранд. Даже не е задължително да влизаме в групите на Лига Европа, за да си осигурим една стабилна финансова таблетка. А при късмет даже да прескочим плейофа. Това, което е нужно да се случи. Да се намери бързо новия чичко паричко. Да не се бута доброто. Да се намери нормален треньор, а не някакви абсурдисти. Публиката на "Левски" направи най-добрата реклама на клуба! Който и да дойде след Черепа, само ще спечели!

Това, което мисля, че ще се случи - оптимистично-песимистичен вариант. Намираме новия чичко паричко. Това добре. Той продава всичко добро. Кара някакви добри, които обаче ще им трябва време да се стиковат. ПХ и ПК остават начело. Гледаме щуротии, слушаме глупости. Всичко по старому.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 13:43

Футболисти, треньори и директори на Левски направиха нещо невиждано за българския, а най-вероятно и световния футбол. Оказа се, че Петър Хубчев и помощниците му са се отказали от заплатите си, за да облекчат тежкото финансово състояние на клуба. Това разкри изпълнителният директор на сините Павел Колев, който е сторил същото. Без заплати ще работят и останалите служители в клуба, докато обстановката не се нормализира. Футболистите пък играят без премии от ноември, когато вече се е знаело, че сините могат да имат финансови затруднения, а предложението за това е дошло от самите тях.

Докато тия хора са в клуба, играчи, треньори, всички - аз лоша дума срещу тях няма да кажа!!!
Поклон!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 13:54

Александър Ангелов е дал 140к днес. Тонев и Николай Иванов са също са дарили :shock:
Водят се преговори с рекламни спонсори.

Много хора ме поздравяват, тупат по рамото и искат да остана в клуба. Не съм аз този, който е направил нещо. Хората, които си дават от заплатата, пари от джоба, те спасяват Левски. Благодарение на тях ще преведем до един-два дни част от заплатите на футболистите. Парите ще дойдат от продажбата на артикули. Ако хората ни подкрепят така, както в момента, ще завършим сезона без проблем.

След това ще седнем и ще разговаряме с организациите, спонсори и рекламодатели. Сега най-голям разход са заплатите на футболистите. Но няма нормален клуб в света, който да намалява заплатите по средата на полусезона.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 19 фев 2020 14:28

Чакай малко, от ноември са знаели какво ще стане. .. . . . . . . . . . . един + на Хубчев най после. Тва обаче незначи че няма да се гледат резултати а квот стане
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 фев 2020 14:44

Warped написа:Чакай малко, от ноември са знаели какво ще стане. .. . . . . . . . . . . един + на Хубчев най после. Тва обаче незначи че няма да се гледат резултати а квот стане

Ама не виждам за нормално някои от феновете да излизат и да пишат за Хубчев "да си събира багажа" и като го събере? Кво?
След днес аз започнах да обичам Клуба още повече :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 19 фев 2020 14:45

Знам че много хора плюят по Колев, но за мен той е един от хората, които в момента държат положението що-годе нормално. Дано и футболистите се заразят от ентусиазмът на феновете и се раздават до дупка.
Поздравления и за онлайн картите. Поздравления и за публиката на Левски. Даренията продължават, въпреки че тази седмица са далеч по-малко. Дано успеем да задържим до края на сезона. Аз съм оптимист за Левски
110 години любов!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 фев 2020 15:06

Пуснаха билетите за мача със Славия.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 19 фев 2020 15:06

Браво за действието на Колев!
Но това че се е отказал от заплатата трябваше отдавна да го каже - аз лично досега се съмнявах и си мислех, че си прибира тлъстата заплатка, но явно съм грешал, за което си посипвам главата с пепел...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2020 15:14

ralka_levskarka написа:Футболисти, треньори и директори на Левски направиха нещо невиждано за българския, а най-вероятно и световния футбол. Оказа се, че Петър Хубчев и помощниците му са се отказали от заплатите си, за да облекчат тежкото финансово състояние на клуба. Това разкри изпълнителният директор на сините Павел Колев, който е сторил същото. Без заплати ще работят и останалите служители в клуба, докато обстановката не се нормализира. Футболистите пък играят без премии от ноември, когато вече се е знаело, че сините могат да имат финансови затруднения, а предложението за това е дошло от самите тях.

Докато тия хора са в клуба, играчи, треньори, всички - аз лоша дума срещу тях няма да кажа!!!
Поклон!

Тва със заплатите и в ЦСКА го имаше при Манджукови.Там Любо дойде и доизкара сезона без пари.Иначе хубав акт,ама на тва може да се разчита само към българите.Чужденците масово са тук за пари,което е и нещо нормално .То всички са за пари де,просто лидери като Миланов може и да влезе в положение.За тва са лидерите и всеки отбор трябва да има.
Като цяло тегава работа . :lol: Не си е работа тва ..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”