Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 18 фев 2020 13:20

mikata написа:Гледам и Динамо Б правят кампания за спасяване на клуба
https://www.programddb.ro/#cariere-ddb

Без коментар !!!
-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
- Не знам, ага.
-АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.''
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

danon
Контакти:

Мнениеот danon » 18 фев 2020 13:46

CaMo_CuHuTe написа:Дано няма и малка доза истина в това което казва Свинята... че ние събираме пари за клуба а не да отиват в некои джобове :!:
И да, наясно съм че не може да се кара и без пари, но някои хора преживяват и с доооста по-малко ...

Парите събрани от дарителската кампания отиват за погасяване на задълженията към НАП :!:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 18 фев 2020 13:47

[offtopic]
realno написа:

Без коментар !!!
-Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха САМО ТРИ заптиета?
- Не знам, ага.
-АЗ така заповядах!!! Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима! И знаеш ли защо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш.''

Не трябва да оставяме без коментар поредната мозъчна пръдня от фейсбук или който й да е първоначален източник, която пръдня отново се опитва да ни изкара мижитурки. Дори османската власт не е знаела кого е задържала. Да ти обясни
THE G.A.M.E написа:
, защото е отличен историк.[/offtopic]
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 18 фев 2020 14:02

metodito написа:
Левски е получил сериозна подкрепа от редица европейски клубове по време на мача с ЦСКА, пише "Меридиан мач".

То сигурно от толкова туристи, малко са останали реално подкрепящи отбора фенове. Заради "обединителите" от НКП Запад, сектора не подкрепя отбора на ниво, някои са изгонени в сектор А, други изобщо не ходят.

Нещо около мотивацията в "Левски" е тотално изгубено в послените години. Вече N-то поред дерби инициативата се отстъпва на червено-оранжевите, есента даже се отказаха да минават центъра през второто полувреме. При това се сменят ръководства, треньори и футболисти.

Но остават онези, които разделиха сините фенове, с партийните декларации и арменския говорител. 2009 изгониха Велев, след като с него отбора стана шампион, последва пълен срив. След това по поръчка на перчема от ГЕРБ - Иво Тонев, почнаха да гонят Тодор Батков, махна се и той. Резултатът е, че отборът е на ръба на фалит. С такива "фенове", на отбора врагове не му трябват.

CaMo_CuHuTe
Контакти:

Мнениеот CaMo_CuHuTe » 18 фев 2020 14:19

danon написа:
CaMo_CuHuTe написа:Дано няма и малка доза истина в това което казва Свинята... че ние събираме пари за клуба а не да отиват в некои джобове :!:
И да, наясно съм че не може да се кара и без пари, но някои хора преживяват и с доооста по-малко ...

Парите събрани от дарителската кампания отиват за погасяване на задълженията към НАП :!:

Да за НАП съм наясно, но останалите средства не съм сигурен как се разпределят - говоря за приходите от билети, карти, фен магазина...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 18 фев 2020 14:24

Бюджета на Левски е твърде голям, а успехи няма! Зетя на Сираков и него са го назначили в ДЮШ :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Fbf

Мнениеот Fbf » 18 фев 2020 14:26

Феновете на Динамо Букурещ са придобили някакъв процент от акциите на клуба.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Kostadin_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Kostadin_Ivanov » 18 фев 2020 14:28

Michael_Buble написа:Здравейте! Това с 30лв. на месец от 50000 левскари ми се вижда утопично и неустойчиво.
Аз предлагам нещо друго. Управление и финансиране на клуба с членство посредством членски карти(ЧК).
Те да бъдат няколко вида. Например, платинена, златна, сребърна и стандартна.
Те ще са годишни и цената им ще се определи от маркетингови специалисти в зависимост от средния жизнен стандарт на потенциалните картодържатели. Аз бих предложил 400/200/100/50лв. Така ЧК ще могат да си закупят от студенти, през хора от средната класа, до по-заможни.
Но не цената е от значение, това е подробност.
Фундаменталната промяна, която би изстреляла Левски в друга орбита е, че всеки картодържател с идентификациония номер на картата си ще е в обща база данни и ще може да гласува електронно, като в референдум за президент, независимо дали е в Канада, Авснралия, Чикаго или Карнобат. Различните карти ще имат различна тежест- 1, 2, 4, 8 гласа съответно.
Президентът ще с мандатност от 4 години. На края на всяка година се прави годишно общо събрание на цялото оперативно ръководство-директори, треньори и прочие. Всеки член получава онлайн кратък отчетен доклад от събранието и на базата на него и впечатлението си от развитието на клуба, гласува в референдум от няколко точки. Ако резултатите от него не са задоволителни в 2 последователни години, може да те стигне до преизбиране дори на нов президент.
ЗА ФИНАЛ: С добро презентиране на модела, съм сигурен, че много българи(също и от чужбина) ще се асоциират с него, защото ще даде реалното усещане за съпричастност в нещо с перспектива, в реален процес на прозрачно управление на любимия клуб. Българина за 30 години е омерзен от пошлостта и несправедливостта и едно такова начинание ще бъде като магнит за много честни и достойни левскари, които по една или друга причина бяха и са дистанцирани от любимия клуб, заради тъмния начин на управление и нечестивите персони гравитиращи около него. Аз виждам спокойно едни 200 000 с тези от чужбина, които ще изковат едно независимо функционирате на отбора. Когато има идеал, ще се учудите колко хора ще се присъединят.
Кампанията от последната седмица само доказа това!

Преди време имаше сходна на тази идея представна пред старото ръководство.
Може би от там се появиха и картите "Ние сме Левски" (по памет).
Имаше няколко цели:
1. Да се съберат някакви средства регулярно (веднъж годишно)
2. Да се даде на феновете някаква опция за взимане на решение и съпричастност с клуба (анкета за екипи, каква да е цената на безалкохолната бира, какво да се предлага още, проучване за оределени разходи и насоки и др.)
3. Да се включат феновете от чужбина и от провинцията.
4. Преброяване на активните фенове. При по сериозна бройка може да се лобира за спонсорски договори ТВ права и др.
5. На феновете да се предоставя важна финансова информация и стратегия за клуба.

Според мен подобен вариант за електроно участие на феновете е добре дошъл.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 18 фев 2020 15:00

mikata написа:
"Всеки един човек, който дава от себе си пари за спорт, аз лично много го уважавам. Когато ние взехме Славия, по това време президент на Левски беше Томас Лафчис. Човекът изпитваше сериозни затруднения и знаете как се бореше. След това при Грашнов беше по-различно, после Батков имаше инерция, но накрая и той изпитваше трудности. После дойдоха двама собственици, които имаха пари.

В Славия сме двама човека плюс секретарката. В Левски, гледам, са се нароили 30 треньори. Директорът получава 22-23 хиляди лева заплата. Други по 12-13 хиляди. Хората искат да видят отчетността, къде се дават парите.

В един момент се получава така, че нашите грандове имат една маса от чужди футболисти, които имат договори за по 20-30 хиляди евро на месец, не играят и ги гонят. После започват дела, осъждат ги и трупат дългове. Това е недалновидно ръководство. В случая не визирам ЦСКА. Там има човек, който държи нещата и се надявам, че няма да допусне това", заяви Стефанов.

Свинята с последните две изречения обяснява написаното по-горе. Отново скача на едните в услуга на другите. Очаквам да се хвърлят на живот и смърт срещу нас след 2 седмици. Не мога да разбера от къде извира тая омраза към Левски. Ако беше от търбуха му, досега да е свършила, а тя край няма.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 18 фев 2020 15:54

И те са доста зле години наред. Гледах им онзи ден дербито, доста по интересно се получи от нашето, посещаемост - 28000 души.

Знае ли се точно задължението към НАП колко е като сума. За колко месеца по 143 хил.е разсрочено и за кои години обхваща. Сега трябва ли да излезе дължимото и за 2019г.

Върни се в “Левски”