с предстоящата корида на картофената ви нива
?
любимите ми клишета , на поредния празен син багажник
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
с предстоящата корида на картофената ви нива
?
Nilim написа:На така наречения стадион във Варна рядко се играе футбол, дори ако случаааайно играчите на местния ТИМ имат желание за това. Отбора на Черно море е борбен и това горе долу е всичко, което може да се каже за футболните му доствойнства. Нашите от своя страна май по-скоро мислят за други неща, не за резултати, а и също не са чак пък голяма класа. С оглед на това... Най-вероятно всичко ще се сведе до ритане на топката, накъсване на играта и мач с малко голове, резултатен двубой може да има само при индивидуални грешки в повечко.
Ron Jeremy написа:с предстоящата корида на картофената ви нива
?
Кролик написа:Ron Jeremy написа:с предстоящата корида на картофената ви нива
?
Абе и аз не харесвам ФК Левски, ама гледам да не се излагам, когато говоря за стадиона им или начина им на игра. Толкова години им набиват в главите "титли" и "купи", че напълно са се зомбирали.
Nilim написа:Кролик написа:Ron Jeremy написа:с предстоящата корида на картофената ви нива
?
Абе и аз не харесвам ФК Левски, ама гледам да не се излагам, когато говоря за стадиона им или начина им на игра. Толкова години им набиват в главите "титли" и "купи", че напълно са се зомбирали.
Що, при нас сега се говори за оцеляване. А и само тежките оптимисти мислят, че Черно море сам ще се бие. Всъщност сте способни да биете нас и Лудогорец (което чат пат внася интрига за малко в класирането) и после да ви сритат Берое и Етър (заради което топ6 май ви е цел максимум). Колкото до играта и картоните, скоро ще проверим. Аз не визирах терена, този път, знам че му се прави ремонт.
Vura написа:4-0
damyanov1963 написа:До сега винаги, когато съдийте са свирили нормално Ч. Море са отнасяли 5-ци от нас. Факт неоспорим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта