Залагам на 4:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Първо, не се знае дали повечето чужденци не са подготвени за продажба.
Може да се окаже, че новото "Лале' няма да запише и минута, пък другите и те ако знаят, че са пътници, кой знае к'во им е в главата.
Много тегав сезон ни чака.
Надявам се да не загубим. На Тича по принцип футбол не се играе, тъй че, ще трябва да ги надборим.
Киро Пора написа:Колосално селски мач очаквам. На Тича вече сигурно са пуснали пръскачките да наводнят терена, че да станат хубави пехливански борби. Ще има доволно ръгане, ръчкане, бутане, ИИ ще рИве от съдията, ако не му даде тъч на центъра в 5-тата минута и оттам до края на мача... Мъка ще е...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.
wilge написа:metodito написа:За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.
Какво, не ти харесва играта им?
За мача във Варна със притеснен. Навсякъде оплюха киселяка за страхливата игра срещу онези които се отказаха от името си и очаквам на Тича да пусне ЦН. Но типично в него стил да натовари крилата с дефанзивни функции и да ги дръпе назад. При което нападателя ще бъде изолиран, самотен и безполезен. Единствено някой индивидуален проблясък на син футболист би донесъл трите точки. За загуба не ми се мисли. Като имам предвид кой ни е треньора, очаквам равен резултат след страхлива игра. Той поне ще е доволен. Повод да мисля така ми дава факта, че на фона на невероятната еуфория през последните дни той успя с грешна тактика, базирана на собствения му страх, да разочарова хилядите привърженици на Левски. Вярно, страх лозе пази. Левски има нужда от мъже с характер, от бойци с шампионски манталитет, от смелчаци които с премерен риск да спечелят. Страхливците нямат място на Герена.
Потребители, разглеждащи този форум: Air_Smuggler, Google [Bot] и 45 госта