efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София) , Събота

Мнениеот ogrizko » 17 фев 2020 15:10

Надявам се на мач изпълнен с много голови и обрати, за да бъде по-интересно. :roll: Както и да няма публика на Левски, да си я пазят за домакинствата, че трябва да събират пари...

Залагам на 4:3 :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 фев 2020 15:38

Мача ще бъде като с тирето. Ритане и блъскане и максимум 2 гола за 1:1. Или евентуално някой да излъже другия с някое голче. Иначе хубавото време предполага сериозна посещаемост, както обикновено. Надявам се това да бъде последният загубен мач на морето преди плейофите и успешно да се включат в първата шестица, че засега те се очертават като най-тегавите съперници на Лц и Ловеч.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 фев 2020 22:35

Троен мач отвсякъде. Ил.Ил. сериозно се мобилизира срещу нас (и не само де). Сигурно е, че ще е здрава корида. Дано бием. И дано Костов започне титуляр.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 фев 2020 00:02

THE G.A.M.E написа:Първо, не се знае дали повечето чужденци не са подготвени за продажба.
Може да се окаже, че новото "Лале' няма да запише и минута, пък другите и те ако знаят, че са пътници, кой знае к'во им е в главата.
Много тегав сезон ни чака.
Надявам се да не загубим. На Тича по принцип футбол не се играе, тъй че, ще трябва да ги надборим.

Според СТД-то, ако продаваме изобщо, ще е само един играч и то срещу сериозна сума... Отделно двамата с Колев казаха, че няма оферти за наши играчи. Имало само запитвания. Ако не лъжат и двамата, едва ли ще има разпродажба сега.
Аз от думите на Колев останах с впечатление, че разпродажба може да има евентуално през лятото когато според ситуацията е възможно да се стигне до намаляне на заплати и т.н.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2020 00:09

За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 18 фев 2020 10:14

Колосално селски мач очаквам. На Тича вече сигурно са пуснали пръскачките да наводнят терена, че да станат хубави пехливански борби. Ще има доволно ръгане, ръчкане, бутане, ИИ ще рИве от съдията, ако не му даде тъч на центъра в 5-тата минута и оттам до края на мача... Мъка ще е...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 фев 2020 10:19

Киро Пора написа:Колосално селски мач очаквам. На Тича вече сигурно са пуснали пръскачките да наводнят терена, че да станат хубави пехливански борби. Ще има доволно ръгане, ръчкане, бутане, ИИ ще рИве от съдията, ако не му даде тъч на центъра в 5-тата минута и оттам до края на мача... Мъка ще е...

Не е валяло отдавна, ще се видят в зор да го наводнят :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 18 фев 2020 10:50

metodito написа:За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.

Какво, не ти харесва играта им? Сега сериозно. Единствено сигурно е, че ще се раазделим с Тиам. Останалото е мнение по въпроса. Основен фактор ще е собствеността. При промяна, естествено е да има осезаеми промени. А ако се запази настоящата? Всички приемат свиване на бюджета. Представи си, че стане обратното. Независимо дали ще се запази или промени собствеността. Мене ако питат (никой няма намерение да го прави и това е нормално) аз бих се отървал от услугите на Алар, и бих продал Насиру, Мазурек и Паулиньо. За Рейш, Каргас и Нашименто съм на кантар. Със същите качества има българи с доста по скромни заплати.
За мача във Варна със притеснен. Навсякъде оплюха киселяка за страхливата игра срещу онези които се отказаха от името си и очаквам на Тича да пусне ЦН. Но типично в него стил да натовари крилата с дефанзивни функции и да ги дръпе назад. При което нападателя ще бъде изолиран, самотен и безполезен. Единствено някой индивидуален проблясък на син футболист би донесъл трите точки. За загуба не ми се мисли. Като имам предвид кой ни е треньора, очаквам равен резултат след страхлива игра. Той поне ще е доволен. Повод да мисля така ми дава факта, че на фона на невероятната еуфория през последните дни той успя с грешна тактика, базирана на собствения му страх, да разочарова хилядите привърженици на Левски. Вярно, страх лозе пази. Левски има нужда от мъже с характер, от бойци с шампионски манталитет, от смелчаци които с премерен риск да спечелят. Страхливците нямат място на Герена.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 фев 2020 12:08

[offtopic]
wilge написа:
metodito написа:За съжаление, най-нормалното ще е на лято да се разделим с Холмс, Робърта, Спийрингс, Пау.

Какво, не ти харесва играта им?

Говоря за парите, wilge. Аз съм първия, който ще мрънкам при подобна вероятност, ако не бяхме на ръба на заличаване.
От години "Левски" спазва една стратегия на "НЕустойчиво развитие". Като почнеш от сектора, който беше воденичен камък за клуба и свършиш с добри, много добри играчи, които обаче реално не може да си позволим. А и няма последователност, няма политика и приемственост. Виждаш, тези са поредните, които с идването си натириха едни играчи, взеха си свои. Безпринципно, напълно неаргументирано. В този процес са заминали колко хиляди евро? Защо "неаргументирано"? Насиру, Каргас, Мажурек. Толкова ли е богат "Левски", че да си позволи играчи със заплати от по над 15 000 евро месечно да търкат пейката. Вземаме супер голаджия от Холандия. Супер. А може ли да си позволи "Левски" такъв? Имаме исландски национал? Може ли да си го позволим? Ние постоянно ще изпадаме във фалити така. И понеже ръководителите ни са някакви некадърници, с години няма резултат. Да кажеш, че имаме групи на Лига Европа, някакви много милионни изходящи трансфери - не. Така че най-нормалното...[/offtopic]
За мача във Варна със притеснен. Навсякъде оплюха киселяка за страхливата игра срещу онези които се отказаха от името си и очаквам на Тича да пусне ЦН. Но типично в него стил да натовари крилата с дефанзивни функции и да ги дръпе назад. При което нападателя ще бъде изолиран, самотен и безполезен. Единствено някой индивидуален проблясък на син футболист би донесъл трите точки. За загуба не ми се мисли. Като имам предвид кой ни е треньора, очаквам равен резултат след страхлива игра. Той поне ще е доволен. Повод да мисля така ми дава факта, че на фона на невероятната еуфория през последните дни той успя с грешна тактика, базирана на собствения му страх, да разочарова хилядите привърженици на Левски. Вярно, страх лозе пази. Левски има нужда от мъже с характер, от бойци с шампионски манталитет, от смелчаци които с премерен риск да спечелят. Страхливците нямат място на Герена.

Според мен, ако ЦСКА-София (София) нямаха толкова некадърен нападател, като Соу, безмислените им негри и треньор-аматьор, този мач го губехме. По едно време си мислех, че играем с един защитник - Холмс.
Последна промяна от metodito на 18 фев 2020 12:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 фев 2020 12:19

От сряда до петък ще вали

Върни се в “Левски”